Thursday, August 6, 2009

Video : ST12 - Puspa

Lagu BEST!
Tapi yang palinggg pentingg, suweeettt seyh mamat niiiii.. Auwww!
HEeeeee!!


Ntah bape pul0h kali sisir rambot dia tu taktau laaa.. Tapi skee tgkk.. Alolololoooo!!



Uii tertibe teringat pakwe lameeeee, dia pkai baju kolerrr gituu.. Hiks!!

8 comments:

Lifesaver said...

dah lama dah suka ST12 ni...hehehe

seven said...

wawa pernah tgk org pakai kasut kuning tak...seven dah pakai masa zaman study dulu....:P

Dakjaat™ said...

hehe! wawa makin mengancam .. rasa nak geget jer .. :P

eh wawa, sape cutting gambar kat header tu?

xkemas..

ChiLaBaey's said...

Tak minatlah dengan kumpulan ni.... lagu entah apa2 entah.... Lagi2 kat planet muzik hari tu, dah macam alunan dangdutlah pulak.... hehehe... :p

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver:

yer wawa tau.
ashik dok tnaye akk tajuk lagu je.
hahaha!

Wawa_Nadwa said...

seven :

kasut kuning??
awat pelik je.
ahhaha!

Wawa_Nadwa said...

Dakjaat™ :

cutting sendiri je.
tu yg tak kemas.
hahaha!

Dakjaat™ said...

lain kali bagi kita cutt.. takdelah serabut camtu .. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998