Tuesday, August 25, 2009

TAG - Chii chiii.. Heee!~

Tagged by Kak Zymasaad

1. Copy award untuk diletakkan dalam blog anda.
Okey! dah.. Ape daaa gambooo kencin.. ishh3!!

2. Nyatakan 6 fakta menarik mengenai pemberi award ini.
- Kak Zyma seorang wanita. hehhe!
- Badan dia sgt slim okey.
- Suke tersenyum..
- Ayat dalam blog kadang2 berbunga-bunga. jiwang ek kak. hehe!
- Sudah berkahwin..
- Suke bg nasihat dan kata2 semangat kat aku..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri.
- Seorang gadis yang masih bujang. heee!
- Gemarkan masakan kampung..
- Sukakan 'Jungle Tracking' tapii amat geli pd pak pacat.. =P
- Memiliki SI PUTEH.. yang ala-ala toyota camry gitu.. hahaha!~
- Suke tgk lelaki chubby.. Cam Aflin Shauqi.. Alololooo tomeii nyerrr.. =P
- Suke menyanyi.. walaupon tau sore tak berapa merdu tp nk gak nyanyi..
- Suke shopping.. klu takde duit cuci mata pon jadik laa..
- Mudah menghadapi sakit pala atau migrain.. so takleh buat aku stress ye.. hiks!
- Memiliki kening agak tebal, pipi yg b0lat, mata yg besooo dan senyuman yg manis. Hahhaa!

4. Pilih 10 orang penerima award dan describe tentang mereka

Aku tau dorng takkan buat punye so sbb itu la aku nak kasi.. Lallaa!~

- Redmummy (Seorg isteri, ibu dan blogger yang berjaya)
- Ceera (wanita yang memiliki senyuman yg menawan)
- Nuar Kamaruddin (kulit dia cantekkk.. pompuan pon kalah..)
- Chilabaey's (pengulas tegar di blog ini.. ghupenye pndai menjahit okey!!)
- Luth Textile (Pakar dalam edit mengedit nii..)
- Nesloais (pengemar nesloais kot.. heee!)
- Sepet (Ske tgk dia ngn bf, sepadan.. sgt jelesss wooo.. hiks!)
- Kak Ayuthesun (Makin lama makin tantek.. suda pandai makeup..)
- Ku Tak sempurna (trademark dia ha ha ha harun salim bacik... hahah)
-Lionel Azry (ske tershas0l ckp b*b*.. padahal babaii..wakakka)

Soalan-soalan tambahan:

5. Nama timangan
– Wawa (utk kawan) dan kakak (utk keluarga)

6. Anda seorang yang?
– Suke ketawa dan cepat tersentap..

7. Insan yang teristimewa?
– Keluarga dan tutttttttt..

8. Lagu kesukaan?
Sekarang ni suke dgr lagu2 lama.. Hmm..
Lagu Arab&aidit - Bila bulan berwarna biru..
Eve Feat. Sean Paul - Give it to you..
Miley Cyrus - The Climb..
Nurul - Bukan Aku Tak Sanggup..
ST12 - Puspa dan Cari pacar Lagi..
Yunisahara - Sepi..
Mariah Carey - My All..
Lily Allen - Friday Night
heee.. lagu jiwang ok. =P

9. Makanan kesukaan?
– Masak Asam Pedas.. Sambal udang petaii.. Ayam masak kicapp.. Sup ekorrr..

10. Sikap yang membuat anda stress?
– Org suke pakse dan membebel..

11. Warna kegemaran anda?
– Hitam dan Putih

12. Benda mesti ada dalam beg?
– Compact powder, lipstik, hp, wallet, kunci umah dan kamera

13. Kali terakhir anda menangis?
- Takde la nangis beria-ria. Tapi nangis mase kat BTN haritu, sedihh tgk video yang dorng paparkan..

17 comments:

ChiLaBaey's said...

Aramakkkk... kena juga ker Marjina... Insya-Allah akn ku buat... entah bilalah tuh... ingat dah takde tag mengtag ni... :p

Lifesaver said...

lama dah x kena tag...

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

astaga gambar tag x bleh blah =P

pasni mau dgr kt u tube lagu "when moon turn to blue" ittiu =P

khaLifah feDi said...

emm lega name saya tak naik kali ni ..hehehe..

Duke Luce Dell'amore said...

wah!
wawa suke bdk chubby??kmain!

btw,suara kamu sodap ler!
artis sgt tau!

*ayu* said...

mana ko tau akak buat ke tak? haaaaaaaaa....

owh..u puji ai tatek..
ai shy..
*blush*

tunggguu..
akan ku buat.
:)

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

mesti la kena.
no eskiusss.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

klu wawa dpt tag lagi nnti wawa tag akk ye.
hahhaa!

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

hiks!
sila salahkan org yg kasi tag itu.
tak ado gambo lain nk kasi.
=P

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

lega ye.
rehat la dibulan puase ini tanpa tag,
=P

Wawa_Nadwa said...

Duke Luce Dell'amore :

ske la.
rase mau tubit2 je pipi dorang.
=P

alah!
saje je la tuh nk amek ati.
lalallala!~

Wawa_Nadwa said...

*ayu* :

salunye tag ni org maleh mau buat.
akk buat ye.
cyg akk!

muah muah.
heee.
=P

Ceera said...

pompuan, i dah buat dah ini tag.. orang yang sama telah mengetag ku..

senyuman ku menawan, auwwwwwwwww

meh la i belanja makan, hehehe

Wawa_Nadwa said...

Ceera :

yelaaa..
tak buat pon takpeeee..
saje je nak boh name akk.
hiks!

belanje mkn??
yahooo.
=P

ku tak sempurna said...

kali terakhir ko nangis bukan tadi ke budak cenggeng??

hahahahaharun salim bachik :P

Lionel Azry said...

buat2 tak nampak

Zyma Saad said...

Wawa.....

Akak baru sempat nak belek assignment awak. Bagus la dah siap....tak baik tangguh2. Nanti kene potong markah. Huhuhu.....

:) Thanks,Dik ye.
Take care.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998