Tuesday, August 11, 2009

SUKAF '09 - SINAR bersinar-sinar..!!

Amaran gak.. Hehehhe! Entry ini adalah panjang dan disusuli dengan gambo yang agak byk. Harap maklum..!!~

SUKAF '09 adalah Sukan Staf antara jabatan dan gabungan, UTM International Campus yang diadakan dari 26hb julai hingga la 9 ogos 2009.

SINAR plak adalah nama utk jabatan aku, taktau nape dorang pilih nama itu, mungkin sbb staf suke dengar sinar fm kot. Heee! Maklum la ramai org veteran, tak semestinye org lama je suke dgr sinar fm, aku pon dgr jgk pe. Kalau hari sabtu atau malam, mmg layan beb lagu lama ni..Mendayu2 gitu.. Hiks! eyhh.. lari topikk plak.. eHeeeeeeeUtk pengetahuan korang, SINAR adalah JUARA keseluruhan ye. Ulang suare JUAra keseluruhan. Heee!~

Badminton - Juara
Ping Pong - JUara
Bola Jaring - Juara
Karom - Naib Juara. Heee!
Tarik talii - Bg can org lain menang. Hiks!
Tenis - Juara
Bola Tampar - (P) Naib Juara (L) Juara
Takraw - Naib Juara
Catur - Taktau menang ke kalah..
Bola Sepak - Juara
Boling - Juara
Persembahan utk malam penutup - No 3 (ni aku tak dtg sbb malehh.. Hee!)
Perbarisan - Naib Juara

Ok, mari layan gambo je la ekk.. Takde ape nak citee daaaa... Gambo byk gilosss.. Kita mulakan dengan gambo perbarisan yerr..Walaupon perbarisan kiteorg naib juara tapi kiteorg bab bergambo mmg juara. Hahhaa! Nmpk je kamera berkumpul masing2..Perbarisan yang menang adakah team merah ini..
Spirit of Semarak (S.O.S)
Dekan KST berucapPeruttt tu cover skitt woiii. Hee!
Ni la promote ckitt nii.. Masihh bujangggg yerrr.. Hahhaha! Sape2 yang berminat sila hubungi dia sendiri.. =PSee see seeee!! Bola jaring SINAR 10 - 4 yeee korang!!
Team bola jaring. Nape aku pkai baju putih ini?? Huii baju aku tu dh la besooo, panasss plak tuhh. So aku decide tuk tukar tshirt biaseee, lebih selesa..
Tarik tali plakk.. Tapi sayang nye kalah. Takpe bagi can org lain menang plak ye. Huii tamakk la plak sume mau bolot. Heee!!Sampai tergolekkk kooo luftii.. shiann. hahhaha!Semangat koo kasi sokongan kt bdk2 larik talii.. Smpai nak terkeluor anak tekakni haa.. Heee! Team baju oren ni kan, walaupon masing2 kecik2 kurus2 tapiiiii dorang buleh kalah kan kiteorg yg gabak2 tauu. Huii cekci2 wuuuuu..Mengiringi VVIP.. wa wa wahhh! kak yanti cam bos plak ekk aku pegang payung dia sedap2 minum air. Hahhaa! Aduhaii..
Pastu tgk karom plakkk.. Kiteorg hanya naib juara. Lawan ngn org veteran koo. Takpe2 kite mesti hormat org yg lebih tua ye kwn2. Bagi depa menang.. hiks!Baju putih itu adalah penyokong yang setia menantiii hingga ke titisan akhir.. hiks!Sementara dorang tunggu final tuuu, den tgk syok plak dorang jentik2. Heee.. Cam dh kemaruk nak jentik gak. Tapi hampeh tak masuk.. lallalala! Dan gambo yang terakhir, depa ni training dikir barat tu malam penutup. Malam penutup tu aku tak dtg, so tgk dorang training je. Tak sia-sia dorang training dpt gak la no 3. Lagu dorang pun BEST! tapi aku tak paham satu ape si tukang karut tu nyanyii.. =P

Malam penutup tu pon emcee cam dh maleh nak sebut SINAR sbb2 nye SINAR sesajorrr yang menang. Adoii.. Chaiy0k chaiyokk SINAR..Over tau.. =P



13 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

u x masok tarik tali ke wa? hiks... =D

Lifesaver said...

nape cik wawa tidak memakai baju hijau?

rizz said...

lme x bsukan hehehe

ChiLaBaey's said...

Nuar, pasal dia tak masuk tarik talilah team dia tak menang... hehehe....

Lain kali kena masuk tau Wawa... :p

ChiLaBaey's said...

Rizz pulak, asyik keluar makan dengan Nuar je... Bila masa nak bersukan... hehehe... makan pon sukan jugak, sukan untuk perut... betul tak Wawa...??

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

gilerrr u, aii nak masuk tarik tali.
nnti jatuh peranakan aii tau.
wakakkaka!

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver:

baju ijau wawa besar laaaa.
panassssss..
=P

Wawa_Nadwa said...

rizz :

rizz penah masuk sukan ape yekk?
heee.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

bgus la.
dh ade org jwbkan tuk wawa.
ahhahah!

tau takpe.
kalau wawa masuk mesti menang.
aiyoo.
cis! perli je tau..
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

rizz sukan lain yg dia join.
mkn ye>?
asal kurus ekk?
hahaha!

ChiLaBaey's said...

Alaaa yang cakap tu pun sama je... Makan banyak tapi badan slim shady juga... bagus2 tapi jgn kurus sangat nanti ditiup angin melayang.... hehehe.... :p

zamdotcom said...

eh eh..
nampaknya group kita menang la wawa ^^ hehe

p/s: tahniah kpd pasukan sinar

Rashid said...

wah meriahnya.. tarik tali tu seronokle wawa. lama rasa tak main tarik tarik. Suka sangat tengok gu lawan jatuh tergolek golek ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998