Friday, August 21, 2009

Salam Ramadhan utk Semua..

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak.
Pesanan utk kalian semua, puasa jgn tak puasa tau.
Takmo ponteng2 ye. Jgn tertibe plak ade sakit gastrikk la, migrain la, asma la, sakit usus la sakit bla bla bla blaaaa. Dan dan time bulan pose sakit. hehhe!
tak baekk tak baekk tak baekk..

Me & Baby Amer Rayyan

kite org pompuan takpe, ade ekiiussss.. hiks!

49 comments:

farish sinclair said...

tomey la die cik wawa hehehe

ChiLaBaey's said...

Bagus x3... Belajo pegang budak... Nanti senang dimasa hadapan.... hehehe.... Selamat Menyambut Bulan Rmadhan serta Selamat Bersahur pagi nanti.... Nanti ada apa2 hal nanti kita calling2 ye.... mesti ada program bulan puasa ni nanti... hehhehehehe.... :)

ChiLaBaey's said...

Alaaa Rizz, tu puji budak tecik ker.. puji si Wawa tu.... hehehe.... Selamat berpuasa juga untuk awak yer Rizz... alamak silap masuk blog ni.... hehehe... Wawa jangan marah... :p

faqiha said...

slmt berpose akk :)

Eazy Izzuddin said...

salam ramadhan....
chumel la pic

Wawa_Nadwa said...

farish sinclair :

ingatkan sape la faris sinclair ni. riz ghupe nye. hahahha!

baby tu ke wawa yg tomei ni rizz?!!
hehehhehe!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hehehe.
mmg dh khatam dh bab pegang budak ni.
t'gu ms je. hiks!

selamat berpuasa.
jgn lupe sahur tau!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

rizz tu mmg.
sebenarnye nak puji wawa tp dia malu.
wakkakaka!
=P

ChiLaBaey's said...

Wahhh masuk bakul angkat dek org nampak... oklah... puji jugak lah untuk awak.... yang pegang tuh lagi cumel dari baby tuh....hehehe.... ;p saya suka tang kening.... hahahahaha.... :)

ChiLaBaey's said...

Oii malam ni terawih lah.... Wawa ingat sahur jer.... Jom joint terawih malam ni.... :) Ajak bodyguard wawa sekali.... tapi jangan bagi pegang kamera nanti dia snap sorang2 macam kat Secret Recipe hari tu.... kelakar.... hehehehe.... hahahaha.... :p

Wawa_Nadwa said...

faqiha :

thanks.
selamat berpuase t0k adik jgk.
=P

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

baca mubarak tetiber teringat murtabak...bleh? =D

best woo bukak poser esok ngan murtabak...

selamat berposer cik wawa yg awet muda sentiasa sprti sayer...sekian =D

armouris said...

info-info kesihatan tentang puasa kat sini - Pelbagai Info Kesihatan Tentang Puasa

armouris said...

info-info kesihatan tentang puasa kat sini - Pelbagai Info Kesihatan Tentang Puasa

Lionel Azry said...

wah sudah ada anak?
taniah..tak dapat kad kahwin pun?

Lionel Azry said...

wah sudah ada anak?
taniah..tak dapat kad kahwin pun?

.Anna. said...

selamat berpuasa, wawa! ;)

Sis-Lin said...

salam ramadhan...
selamat berpose bt wawa yek...

Zyma Saad said...

Selamat berpuasa ye,Dik.
:) Take care.

ku tak sempurna said...

selamat berpuasa
.
.
.
.
ko boleh pose ke ni??


hihihi

momguess said...

wawaaaaaaaaa
slam ramadhan dari akk
pose konpem xcukup 30 ari kan
ahaksss

Biela Jailani said...

have a nice day =) n selamat berpuasa

khaLifah feDi said...

slmt berpose cik wawa..

comel arr !!!

Lifesaver said...

selamat berpuasa :)

Anonymous said...

Hye Wa,Selamat Berpuasa..Bila nk dtg Besut,Pulau perhentian

Sue_Besut

kojah said...

kamu, salam ramadhan...

ops, ingatkan anak tadik...larikkkkk =P

lily lotus said...

salam ramadhan wawa ;)

MiSS MiMieY said...

selamat berpuasa jugak........

Mrs Taj said...

Salam Ramadhan..

Jangan puasa yang yang yok ye?! hehehe

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hahhaa.
ni puji ikhlas ke tak ni.
atau saje nak amek hati wawa je..
hyepp..

insyaAllah..
takde la nk bwk kamera.
over tau..
hehhee.
=P

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™:

amboii..
ingat murtabak plak dia.
hahhaha.
a'ah kan dpt berbuke mkn murtabak pun s0dap ni.
=P

Wawa_Nadwa said...

armouris :

okeh!
thanks.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry :

baru tau ke?
alohaii..
lambat la kamu.
=P

Wawa_Nadwa said...

.Anna. :

selamat berpuasa anna.
=)

Wawa_Nadwa said...

Sis-Lin :

selamat berpuasa tuk sis gak.
nak masak ape berbuke ni??
=P

Wawa_Nadwa said...

Zyma Saad:

maceh kak.
selamat berpose tuk akk gak.
takmo ponteng tau.
hehehe!

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna :

selamat berpuasa.

alaa..
klu tak pose pun ade sbb.
hehehhe!

ko pose ke??
eleleleehh.
=P

Wawa_Nadwa said...

momguess :

selamat berpose kak.
alaaa.
mmg la tak ckup.
akk ckup tak?
klu ckup mesti akk peknen.
=P

Wawa_Nadwa said...

Biela Jailani :

tenkiu.
slmt berpose.
tk care yeah!

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

selamat berpuasa kf!!!
takmo ponteng2 tau.
heee.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

maceh!
selamat berpuasa kt akk jgk.
=P

Wawa_Nadwa said...

Sue_Besut:

hi sue,
selamat berpuasa!
nak dtg besut?
aloh. jauh giler.
meh la mai KL.
mcm2 adoo..
=P

Wawa_Nadwa said...

kojah :

selamat berpuasa.
mmg la anak.
anak ORG.
hiks!
=P

Wawa_Nadwa said...

lily lotus:

selamat berpuasa.
=P

Wawa_Nadwa said...

MiSS MiMieY:

maceh mimiey.
selamat berpuasa.
=P

Wawa_Nadwa said...

Mrs Taj :

selamat berpuasa kak.
yang yang yok.
klu lapo kang bukak la peri0k.
hahhah!
memandai je.
=P

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> salam ramadhan al mubarak dik...

yer2...kita ada eskius kan?

lallallallala

ChiLaBaey's said...

Ikhlaslah... ingat main2 ker... hehehe... aper2 pun selamat berpuasa... :)

a i z o u l h a s h i m i e said...

salam ramadhan
sory gak klu ada salah silap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998