Wednesday, August 19, 2009

Pemberian dari Chilabaey's

Haii tawan-tawan!!
Hehehe.
Aku baru je masuk opis harini, semalam cuti.. Sakit2 badann wooo. Hiks!

Aku mula dengan entry ni yerr!!
Ni adalah adiah tuk besday aku yang paling awal aku terima. Heee! Pemberian dari blogger Chilabaey's tempoh harii.. Konon nye adiah ni balasan adiah yg aku bg kat dia, tapi aku tak la anggap ni balasan tuk adiah itu, aku anggap ni adiah tuk besday sudaaa.. Ape2 pun macehh yerr!!
Sudah tentu aku tak sabo utk mencuba nye. Sampai je umah trus je pkai.. Tgkkk sampai katil pon bersepah, campak semua barang terus sarung je atas pala. Heee!
Haaa.. kalau korang nak tau, wife chilabaey yang buat sendiri tudung ni. Kalau tak silap aku la, agaknye..Hehhe! Sebab aku penah bukak sekali blog wife dia.. Korang jenguk2 la ye!Ni adiah pertama yg ku terima. Mase BTN haritu, dorang org yg pertama nyanyikan tuk aku lagu "Allah selamatkan kamuu.." nyanyi ramai2.. owhh teraruu nye akuu.. Rase nak nanges je time tu, terharu nye pasal. hiks!


19 comments:

Paan said...

Ok la...lawa la jugak kalau U yang pakai....

Mintak kena puji yang sebenarnya, kan?

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> sesuai tudung tu dengan kamo0

Wawa_Nadwa said...

Paan:

tak penah pon mintak dipuji.
tak dahaga pun pd pujian2 kerana sume tu takde makne bg sy.

cantek ke bur0k semua tu anugerah Tuhan.

ada paham?

Wawa_Nadwa said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ :

tenkiu.
=P

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

wife pak ngah hebat! jahit sendiri yer...SO SWEET! =D

khaLifah feDi said...

happy besday ea..!!!

Muzafar Shah said...

Sebenarnye ada rahsia tentang tudung tu... nanti saya bagitahu ye... ni tgh sibuk sangat ni... singgah kejap je.... :) sesuai juga dengan awak wawa.... tq buat entry untuk saya... malulah pulak.... :p

ChiLaBaey's said...

Ada cerita sebenarnya di sebalik tudung tu.... nanti saya bagi tahu akan datang.... hehehe... malulah pulak awak buat entry pasal tudung ni.... apa2 pun nampak sesuai juga tudung tu dengan awak.... Tq....

CATT said...

salam. wife saudara chilabaey ni nick dia penguin ek? rasa mcm kenal je kalau betul penguin. salam utk penguin ye dr kak catt.

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

mmg hebat.
nk kena belajar ni.
hiks!

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

maceh!
tp 27hb nnti.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

owh yeke..
nnti cerita ehh
hehhehe!

ala malu ke.
ape nak malu nye.
=P

Wawa_Nadwa said...

CATT :

a'ah yela kot kak.
baik!
=)

ciK LyndaWawa igUana said...

canteknye tudung....bgtau die org pun nak jugak......hehe

ChiLaBaey's said...

Macamana tak malunye... Tudung tu saya yang jahit sebenarnye... belajar dari wife... selalu tengok dia jahit... apa kata abang pulak yang jahit... alamak seronok juga, jadi terhasillah tudung untuk awak.... hehehehe... serius saya cakap.... ;) itulah cerita yang sebenar dan disebalik tudung tu.... malulah....

Wawa_Nadwa said...

ciK LyndaWawa igUana :

ok..
nnti wawa bgtau dia yg kembar wawa ni pon nk jugak ye.
hehehe!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

WHAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jahit sendiri....????
aiyakk.. cam tak caye ni.
biar btoiii..

masih dlm keadaan tidak percaye lagik ni. heee.
=P

ChiLaBaey's said...

Masih dalam keadaan terkezut lagi ker.... bawak2 sedar... itu kenyataan... bukan dugaan... dugaannnn... :)

Lifesaver said...

cantik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998