Saturday, August 8, 2009

Mee Bandung ke Mee Muar??

Balik dari kenduri, kiteorg ni dicampak nye balik naik van. Mase gi kiteorg naik kete, member yg bwk kete tu plak balik kampung kt johor plak. Ape lagii kena la balik naik van, menumpang la sape2 yang nak balik KL. Alahaii.. terase cam hape jee.. Heeeee!!

Kalau balik terus takpe gak, ni buleh singgah muar plakkk. "Koo kena rase mee bandung ni waaa.. Huiii mmg sedappp aku ckp kooo.." Alahaiii.. dh kenyang la mkn lauk kenduriii.. Disebabkan kite ni menumpang sajeeeeeee, nak taknak ikuttt je laaa tanpa byk bunyii.. =P

Ni la mee bandung yang disebut2 ituu.. Kan dah kenyang so bile mkn "Hummm.. biase je rasenye.. Hehehehe!"
Dorang bwk pi makan kt tepi sungai niii, dengan cuaca yg agak panasss.. Kalau angin sepoii-sepoooii bahasa sedap la gak kan.. Keti ni dh berbaldi2 peluh nitik. Hiks!
Balik bersama mereka-meraka ini..Burpppppp!! Kekenyangan.. Masuk dlm van, tak smpai bape minit, sume tdoo. Hahahha! Dah la naik van, terase lama gilerrrr. Naik kematu muntut ku ni..
Pose istimewa dari cik ZIra. Blog nye yg dh bersawang, tak reti nak update. Hahhahaha!


16 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

perut dah kenyang, mee yg sodap dikate bese2 kannn =D

rizz said...

cdapp tuh lagek2 mee bandung muo:p

Usagi Tsukino said...

aik?? mkn mee tu kt area mane?? xpernh jmpe pon area tu.. sy dok muo gak ni.. nk try la.. cam kedai bru jer

neezareef said...

jwpn nye..mee bandung muar..hehehe...sedappppp nyeeee

ChiLaBaey's said...

Saya kalau nak makan mee bandung muar yang original kena pergi kajang... bapa saudara business, dia orang muar.... best giler.... :)

Dakjaat™ said...

sedap ke? tak pernah lak nak try ... hehehe!

wawa.. jom jogging!

Lionel Azry said...

bab makan memang tak pernah lepas! :p

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

tu la psl.
br mk lauk kenduri kenyang lagi so mungkin mee itu sedap tapi dh kenyang ckp la biase2 je.
hampeh!
=P

Wawa_Nadwa said...

rizz :

sedap ekk.
yela sedap la kot.
aheee!

Wawa_Nadwa said...

Usagi Tsukino:

ntah.
kt tepi sungai mane ntah dorang bwk ni.
alaa.. ni kat perhentian bas.
=P

Wawa_Nadwa said...

neezareef :

ya betoii.
mee bandung muar.
hahaha!
ape la kak ni.

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

owh yeke.
mari la kite beramai-ramai gi kajang mkn mee bandung.
takyah nk pi bandung jauh2.
=P

Wawa_Nadwa said...

Dakjaat™:

takpenah try??
rugii..
hee.


jogging??
owh tidakk.
hahha!

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry :

rugi kalau t0lakk.
rijikiii tuu.
=P

Lifesaver said...

jeles nya dapat jalan2

ChiLaBaey's said...

A'aahh, ada sangatlah mee bandung kat Bandung tu.... Nantilah saya ajak ramai2 nanti... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998