Tuesday, August 4, 2009

EIMARace '09 : Tershash0ooL!!

Ni yang den paling tak gemar bile sedang mengacarakan sesebuah event, penyakit tershash0L ini datang. Waduhhhhhhhhhhhhhh! Maluuuu seyhhhh.. Taktau kat mane aku nk sorok muke aku yg agak ayuu niii.. Nak sorok bwh meja mmg takde meja. Merah padam wajah ku ini, malu sendirii.. =P

Kalau tershash0l bunyik nye sedapp takpe la jgkk kan, niiiii jadik kelakar gilerrrrrrr, mau aku gelakkk guling2 atas grand stand tuu.. hahahhahahhaha!!Disebabkan skrip pada hari itu org yang tolong buatkan maka nyerrr, dengan kelalaian aku sendiri yang tak check teks dulu sebelum mula, soooooo tershas0l la daku di event yang agak besar tuuuuu..

Awat byk noooo "Education Innovation of Motosports & Automotive Race '09". Kan senang kalau EIMARace 09 je. Heee! tapi bkn salah org yang buat skrip itu, tapi salah aku sendiri, kelalaian aku sendiri. Aku pun kira patut bersyukur la org buatkan skrip kan. Hehehhee!
Bile dh byk nooo ayat itu, maka nye dengan sendiri nye MOTOSPORT jadik MOTOPOT!!
Wakakkakakaa..

Malu.. malu maluuuu weyhhh!!

Aku rase dengan ini aku ingin mengumumkan bahawa aku ingin PENCEN dan BERHENTI dari jadi EMCEE ni. Taknak akuu dahh. Hahhaha! Takmo takmo takmo!!!!!!

Jgn korang sesekali cube memujuk, memaksa dan mendesakk aku tuk jadi emcee lagi ye kerna aku tidak mahu pisang berbuah dua kali.. Heeee!!!

"Selamat Tinggal Dunia Pengacaraan"

Wakakakka!
Camne la bleh jadik MOTOPOT.. Hehehhehe!
Jgn la time solat teringat mende ni, mmg terkekek2 gelak. Adoii..


25 comments:

SexyCow™ said...

cayala tersasol... hahaha.. nanti da tua2 bole citer kat anak cucu.. nenek dulu tersasol hahahaha...

Wawa_Nadwa said...

SexyCow™ :

waakkakakka!
takyah cite kt anak cucu.
dorang bleh baca blog nenek ni.
=P

DIK AN said...

Orait la tu...jangan tersasul nama balak sudah...

nesloais said...

motopot takpaa..
jangan autobot.. miahahaa.. cucu pon gelakk..

Eazy Izzuddin said...

camne la leh tersilap neh
hehe
praktis2
xD

Lionel Azry said...

hye nenen..eh tersasul plak :P

hye nenek! ;)

Wawa_Nadwa said...

DIK AN :

nama balak?
takde kena mengena pon.

Wawa_Nadwa said...

nesloais :

waaahh.
skeeeee eyh.
=P

Wawa_Nadwa said...

Eazy Izzuddin:

kate tersashol.
tak buek camno.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry :

hahahha!
siot tol dak ni.
=P

rizz said...

hahah motopit yerr

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hahaha...
ala..rasennye tak perasan sangat kot..
motosport ngan motopot..hehehe..
bih kurang je tuh..hiks..

lily lotus said...

hahaha comei apa sebutannya...

Wawa_Nadwa said...

rizz:

hee.
silap ckitt aje.
=P

Wawa_Nadwa said...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar :

tak perasan akk kate???
owh dok ejek2 kt opis ni.
aduhh malu je.
ahhahah!

Wawa_Nadwa said...

lily lotus :

heee!
comei ke?
haha!
MOTOPOT>
=P

zamdotcom said...

keh keh motopot?!
hehe memang lagi sedap singkatan tuh..motopot betul2 mengancam :P

p/s: selalu tershasyul

ibu_umairah said...

mcm mcm la ko ni dik......nasib baik tak pecah perut!!!!!

Rashid said...

adoiiiiii malunya saya..

hahah!!! tahniah wawa.. hehe

ops!! maaf, ketawa je saya ni..

MamaSofif said...

ala wawa..biasa ar tu tersasolll..no hal ma...konvo nanti jgn tak dtg plak jb..bertugas...tapi kelakar gak..

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom:'

mengaancam kan..
senang nk sebut.
hee!

Wawa_Nadwa said...

ibu_umairah :

kalau pecah perut kt situ gak mesti lagi maluuu..
=P

Wawa_Nadwa said...

Rashid:

sampai ati cikgu gelak kan sayeee.
mencikkk!~

Wawa_Nadwa said...

MamaSofif :

mmg lawak gile kak.
smpai rase takmo dh terlibat dlm bidang ni.
hahhaha!

tp kak konvo wawa tak dpt join la. wawa gi BTN 13-17.. hehhe.
yeyyyy!!

ChiLaBaey's said...

Tersyaasyoool ye... hehehe... saya dulu masa kat Vokasional dulu selalu kena baca doa kat perhimpunan, tersasul juga ucapan pembukaan... kaki ketaq jgn cakaplah, ketaq sampai cikgu pun tegur lepas tu... selama setahunlah kaki ku ketaq semasa baca doa... :( malu juga rasanye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998