Monday, August 10, 2009

Contest Nuar K

Ni cite lama gak. Wa tatau nape byk gilerr entry sepatutnye aku publish tak kuor kuor. D0k je dalam draf itu.. Hehhehe!

Pada suatu harii, seperti hari-hari biase aje jenguk2 la blog kengkawan sambil buat keje. Pehtu gi blog Nuar Kamarudin dia ni dengan rajin nyeee buat la contest psl soh tempek muke kite siap ade gambo header dia kt blog ituuu..

Aku pun eh ehh senang nyerrr.. Heee.. Join je la sbb rasenye tak payah memeningkan kepala nak jawab soalan kan. Ni punm first time join ape2 contest kt blog ni, alahai saje ske2..

Mase nak snap ni, akk kt sblah aku tegurr
"eyh gambo sape tu waaa.. Boipren kee?? Nak tgkk".. eyhhhh.. kak bee nii bkn2, ni kawann laa.. Kaknamm tauu, cb0k nak tgkk. Saje amek gambo ni buat kenangan. Hahhaha! Buat kenangan yg tak agak2 tuuu.. =P

Dengan join suke sukiii, tak sangka nuar memilih aku sebagai antara yang bertuah yang menerima 'sesuatu' dari dia. yeah! Ni la dia adiah itu. Bak kate nuar, Plaque of frenship gitu. Siti sukee! Siti ske ye nuar. Gasakk koo la. Nway thanks for the plaque.



17 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

tima kaseh cik wawa =D

kim slm kt kak bee tuh, tunjuk gbr 'keluarga bahagia' kita smlm tuh kt dia...

MUAHAHAHAHA! =D

El-Zaffril said...

baru aku perasan...kau kalau amek gambar suka ketap bibir.. tak pernahnye nak tunjuk gigi kau... hua hua hua

neezareef said...

join suke2 kadang kala membawa makna

Lifesaver said...

bestnya dpt hadiah..nak jugak!

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

hahaha.
baik la nnti wawa tunjuk kan dia.
biar dia tau betapa 'bahagia' nye kite.
wakakakkaka!

Wawa_Nadwa said...

El-Zaffril :

hahahhaa.
adoi sakit perot aku.
tang tu pon ko pearsan ek.
tu gaya sy la baii.
=P

Wawa_Nadwa said...

neezareef :

tu la.
rezki tuu.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

j0in la contest.
=P

rizz said...

hahha so sweet la wawa!!

Lionel Azry said...

ceh berlagak!

Lionel Azry said...

ceh berlagak!

Eazy Izzuddin said...

wah
nice2..
nk msk contest bro nuar..
x sempt..
xD

Wawa_Nadwa said...

rizz :

ape yg sweet nye rizz oi?
hehehe!

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry :

mane de!!

ChiLaBaey's said...

Bestnye dapat hadiah... ingat hari tu nak masuk juga tapi terlupa nak hantar, gambar dah tangkap dah... huhuhu... tahniah2... nak jugak... :p

zamdotcom said...

eh eh..dapat hadiah lagi ^^ penuh la ngan hadiah yer..

p/s: nk hadiah juga

Rashid said...

erm jelesnya.. haha!! tahniah wawa. tu tentu akan senyum 2.. 3 malam tu. ahakss!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998