Wednesday, August 12, 2009

biRthDay NuaR KamARudin

09.08.09 (ahad) yang lepas, aku telah dijemput oleh seorang blogger bernama Anuar Kamarudin ke birthday beliau yang diadakan di SecRet Recipe, BB. Disebabkan takde ape2 program hari tu so aku decide tuk memenuhi jemputan beliau. Sebenarnya, aku juga mendapat jemputan dari kak Masviona ke birthday party anak nye, memandangkan aku ni tak bape familiar area Bangi, terpaksa la tidak hadir. Maaf ye kak!!

Aku plak mmg tak prepare ape2 hadiah tuk birthday boy, pd hari yang same kelam kabutt koo pi carik hadiah. Hiks!~ Sib baik bykkk la brg kat sg wang kan, tp pening gak nak pilih ape. Aku bab carik adiah tuk laki ni agak lemah ckittt.. Heeee! Nuar, tu je yg dpt wawa bagii, seyesss mmg taktau nak kasi ape.. Nak tau adiah ape gi blog nuar yerr.. =P
Aii ni kan VVIP sooooo mmg dtg lambat ckitt la yeee.. Hahhaha! Alasannn.. Alasan nye dh diberikan pun diatas nuuu, pi carik adiah.. Sampai2 je kek dh tinggal separuhhh dh, sib baik tak habes terussss.. Hiks!
Sudah semestinya aku mesti bwk 'bodyguard' kecik aku niii sebagai peneman. Takkan nak gi sorang plak kan, malu den. Hiks! Bak kate nuar ni adalah keluarga bahagia. Hahhahah! Ko tak agak2 la nuar.. Gambo keluarga bahagia ni wawa tak tunjuk kat kak bee lagii. Heeeeeeeee!! =P
Antara blogger yang hadir, aku rase ade lagi blogger yang hadir tapi dh balik kot. Aku kan dtg awaiii.. heee! =PBergambo sesajorrr..First time jumpe si nuar ni rasenye mase kt Pavi. Sejak harituh baru la kenal dengan lebih rapat. Kali kedua jumpe kat PD, birthday party kak wanie. Dan seterusnye jumpe disini..Walaupon birthday boy tak bape sihat tetapi gegeh juga melayan tetamu yang hadir. Dengan mata yg merah, senyuman tak penah lekang dibibir.. =P
-Remy, Rizz n Nemo-
Haritu baru perasan sume pkai hitam. Hiks! Cam janji ajeee.. Birthday boy kena la pkai kalerr lain ckitt kan.. =PHaaa.. ni yang paling ku tunggu-tunggu ni. Hahhaha! Yes, mmg dah agak lama kenal dalam dunia blog ini tetapi ini la first time aku jumpa 'pakngah' atau lebih glamer Chilabeay's. Heee!~ Kalau korang perasan beliau juga adalah PENGULAS POPULAR di blog aku ni. Orang nye pendiam jgk, lama nooo nk warm up ye. heeee!! Aku sebenarnye segann gileerrrr, selama ni dlm blog bukan main lagii, tapi bile berdepan cam nk sorok je bwh meja maluuuu. Hiks! Dah lama2 tu ok la borak2, cite psl blog.. blog.. dan blog.. =P Ni anak sedara chilabaey's, Intan. Seyesssss.. mmg aku lupee nak tanye nama si gadis manis ni. Bile dh balik baru aku teringat "eyh sape name bdk ni tadii.. aiyakk.." Yang tak tahan lawak nye, baca la kt blog chilabaey ni, si nuar ingat aku ngn dorang ni sedara . adoiii. kalau gituu wawa panggil uncle kt nuar buleh d0k?? Nnti org ingat kite sedara gak. heeeee!! Tgk dak ni teringat adik sedara aku, si alice. Lama tak jumpe dia sejak keje ni batang idong pon tak nmpk..Kenal tak budak ini?? Aisyooo.. dialah budak yang bersuara emas ituu.. Jim!! Bile mau buatkan kek tuk sayeeeee.. hiks!Kami adalah pasangan duet mase birthday party kak wanie tempohari. Konon2 perasan cam artis gituuu.. hahhaha! eeii gelii..Kesian adik aku sorang ni.. Takde sape nak amek gambo dia, so pandai2 la dia snap gambo sendiri. Heee!!~Semua tetamu yang hadir juga diberikan 'gift' dr birthday boy.
Antara gift yang aku dapat, tak sangka chilabaey jgk bg aku something, katenye balasan yg aku bg dia tempohari.. alaahaii.. wawa tak mintak balasan pon laa.. tp ape2 pun macehh! Anggap je la ni hadiah birthday aku akan datang. Heee! Happy Birthday to u Nuar!
Yang ke 19.. huk3!
Tak agak2 19, nk pecah lubang jgk 25 tahun!!

Takleh tempek byk2 gambo.
Blum lagik kuar entry ni dh ade org jelezzzzzzzzzzzzzz.. Aiyakkk!!


20 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

koooo mmg kan suka pecah kaca pecah gelas...hiks! =P

tima kaseh wawa...sayang mau pakai itu topi...semua adiah nuar x pakai lg pn, masuk almari....simpan bek2 je =)

amponnn pd yg jelez itiu, kami saudara seislam saja...ngeee =)

bleh statement camtu? =D

Eazy Izzuddin said...

huk3...
x dpt pi...
hua2

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

25 tahun eh nuar?

ingatkan 15 tahun...hikhikhik

selamat ulang tahun sahabat......

ChiLaBaey's said...

Banyaknye hadiah seumpama hadiah Nuar.... Lambat buat entry kak... susun ayat ker....??? Apa2 pun seronok juga petang tu walau pun kejap.... maaflah sebab saya ni lambat panas, maklumlah pemalu dan penyegan orangnye.... uuuwweekkk... nanti kita2 ni jumpa lagi ye dalam lain function yee... kita kat saudara... hehehehe.... :)

ku tak sempurna said...

aku pun FAIL bab2 beli barang utk lelaki ni...
klu pompuan, byk sikit pilihannya kan.. hihihi

.
.
.
.


pecah kaca pecah gelas..
pecah umur, ceh!! mmg ganas!!


hahaha

khaLifah feDi said...

ehem3.............

ChiLaBaey's said...

Gambar last mengerikanlah Wawa... macam Juon lah pulak bila tengok... Dahlah colournye black&white... siap renung tajam lagi... hehehe... hahaha... hahahaha...

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

haha.
alaa takat 25 ape la sgt.
tu hanya sekadar nombor saje.
tp tgk muke cam 15 tawon.
hiks!

hehee.
statement tak agak2 la nuar.
heee.
=P

Wawa_Nadwa said...

Eazy Izzuddin :

alalala.
shiann..
=P

Wawa_Nadwa said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠:

hehee.
ye kak 25!!
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

pemalu la sgt.
uwekkk!
hahahha!
nway mmg best dpt jumpe haritu.
pasni klu ade ape2 function join la ekk.
=P

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna :

tau takpe.
nak je aku kasi teddy bear.
ahahha.
ko rase2 dorang pelik tak??
heee.
=P

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

nape kf??
tak sihat ke??
atau sakit tekak.
diam aje..

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

heeee..
seram gak bile tgk lama2.
dia jeles wawa bergambo dgn nuar tuh.
=P

rizz said...

hahaha so sweet bsday boy kann cik wawa:p

ChiLaBaey's said...

Saya rasa dia geramkan rambut si nuar ni sebenarnye... tu yang dia pandang tepat tu.... :p

*ayu* said...

happy bday to him.. may Allah showers him with the best!

amiinn..

Naz said...

happening... :D

Lifesaver said...

sungguh meriah!

ibu_umairah said...

amboii kek..dasyat betul!!!!!!!!!!yummyyy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998