Friday, August 28, 2009

Apply cuti rayeeeee..

Wah wah wah wahhh
Puasa baru masuk hari ke ????
jap nak tgk kalendar..
heheee.
Baru masuk hari ke 7, cuti tuk raye awal2 aku dah apply.
heee!!

Dorang siap edarkan list ni, bagi sape2 yang nak cuti raye pangkah la ko masing2. Yela nak tgk sape yang over cuti lelama.. =P


Nampak d0k pangkah aku tuuu..? Tu dah puas pikirrrrr, bape hari nak cutii tuuu..
Sib baik aku amek 6 hari je.. tu pun gataiii nak directtt terusss hari jumaat.. Overr jeee kan.. lallalala.. Cuti kan bykkk.. Baik aku amek byk2 gak. Kekkekeke!~


Pikir pikir pikirrr balik, takmo la amek cuti lelama sok nak kawen dh takde cutii.. heeee!!

28 comments:

farish sinclair said...

lme taww cuti rye wawa haahaa

ChiLaBaey's said...

Amboi giler kuasa nampak... Banyaknye cuti... Apply2 nanti ada yang kerja di hari raya.... hehehe... :p

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

tau xfe...kang cik abang kamu masuk meminang, cuti dah xde how come nak p Paris berhoneymoon satu dua ari jeh...kahkahkah =D

selamat choti-choti wawa =)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

uikk..
lamanye yang..
akak dulu nk kawen sanggup simpan cuti..
time kawen amik kau..2 minggu lebih cuti..

Wawa_Nadwa said...

farish sinclair :

haha.
bkn saluu.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

heee..
takde la smpai keje dihari raye plak.
maybe bg cuti 2 3 hari je kang.
hehehhe!

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™:

haipp!
mane leh bulan2 pose cite psl honeymo0n.
hahhaha!

=P

Wawa_Nadwa said...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar :

tu la bile pikir balik cam 0ver je kan.
heheheh!
=P

time kawen cuti lame ckittt.

Paan said...

Kolej I sebulan raya tu kebetulan pulak la kan cuti sem...hihi..

Lifesaver said...

sama la kita..dah amik cuti raya pon :P ngeeeeeeee~

Eazy Izzuddin said...

selamat berchuti...
lame la skit
br puas raye...
xD

atty's said...

selagi ade cuti selagi tu apply je wa..

lily lotus said...

nak apply cuti gaklah :D

Wawa_Nadwa said...

Paan:

raye sakan la ko tahun ni.
hehehe.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver:

padahal sume dpt cuti.
beria-ria apply cam tak dpt cuti je.
hahaha!

Wawa_Nadwa said...

Eazy Izzuddin :

ni pon rasenye dh kira lama.
over je tau,
pose tak ckup nk raye lelama plak.
wahaha!

Wawa_Nadwa said...

atty's :

btoi tu.
nk simpan pun nak wat ape kan.
heee!!!

Wawa_Nadwa said...

lily lotus :

baik apply skrng kak.
nnti tak dpt cuti.
=P

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> akak lom apply cuti lagi....tak sure nak balik kampung yg mana 1

hehhehhee

faqiha said...

ahha kawen?hehe :P

S h i n o said...

sakit ati bila cuti banyak dan xdapat dimanfaatkan dengan baik huhu

Lionel Azry said...

cuti je..pemalas sungguh :P

Kasawari said...

cuti jgn tak cuti cik wawa.. he he.. saya dah apply sebelum puasa lagi.. he he

Wawa_Nadwa said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ :

hehehhe!
apply lama skit..
bleh balik kampung dua2.
hiks!
=P

Wawa_Nadwa said...

faqiha:

haip!
ske erk cite psl kawen.
=P

Wawa_Nadwa said...

S h i n o :

hehhee.
tau takpe.
baik amek byk2..
=P

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry :

biar la.
cb0k!

Nem0 o0h Nem0 said...

raya sy kena keje.. nasib baik msk ptg..tak best tul!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998