Friday, July 31, 2009

Video : Cleopatra Stratan - Numar Pan'La Unu

Alololooo!
Comeii nyee dak ni nyanyii..

Meh!! meh!! korang dgr. Best plak layan lagu ni.
Hiks!



Pastikan anda bersin atau batuk, tutup mulut ye. Mane yang yg tak sihat tu gi la klinik check ape yang patut ok. Jgn lupe mkn ubat.

huk huk huk!
Opsss! terbatuk plak.. Heee!


"Selamat Berhujung Minggu Semua!!"

16 comments:

lily lotus said...

happy weekend too!

DIK AN said...

Batuk tutup mulut nanti kahak x lepas. Tertelan balik. Rasa dia...hmm...paham2 la.

Cleopatra ni saya ada ni full album. Tak heran pun...ngee...

Lifesaver said...

comel!!!mulut dia comel~

happy weekand day

Duke Luce Dell'amore said...

lagu ni pernah jd ringtone jim tau..

bile dgr lagu ni,tringat masa jim praktikal last year..sbb jim guna this song time praktikal dulu..

huhuhu..

paraxixth said...

comey ke? biasa saja...gagag...tapi gua terhibur. tgk sampai abes.damn!

Wawa_Nadwa said...

lily lotus :

tenkiu,
=P

Wawa_Nadwa said...

DIK AN :

hahhaa.
btoii la tuh.

tak heran sudah.
pi main jauh2.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver:

comei kan..
epy weekend too.
=P

Wawa_Nadwa said...

Duke Luce Dell'amore :

skrng ni jd ringtone wawa plak.
hehee.
bile dh set ringtone ni takde sape plak nak call.
cehhh!
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

paraxixth :

comei la dr engko kan.
hahahha!
=P

I am Karl said...

cik wawa,

hi

nk invite gathering bloggers sok if free la

bc latest entry kat blog karl k

ape2 juz text me

leh kenal2

Rashid said...

a'ahh cute je budak tu. Suka tengok ..

Eazy Izzuddin said...

selamat ujg mgg
mmg sangat cute!
=D

★ Nu♥ℜul ★ said...

best lah lagu ni

chumil sungguh budak tu

happy weekend sys =)

*ayu* said...

u really make my weekend lah!!! best!

khaLifah feDi said...

tak sempat nk tgk video nie.!!!

ops mari join contest

Weblog Popular 1 Malaysia

klik sini:-
http://tuanuruchimaru.blogspot.com/2009/07/weblog-bagi-anda-rm-5000.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998