Thursday, July 2, 2009

Tudung CATT

Hari ini aku dapat sesuatu dari ?????.
Tadi gi makan laksa jap kt canselari, aku kalau org offer laksa takde de aku nak tolak kan. Huii fav tuuu.. Hiks! Balik je dari makan, ade sesuatu kt atas meja aku. Dalam hati sape kasi ni, tanye akk kiri kanan aku, dorang kate taktau, tak perasan plak sape letak.

Mula la hati ni dap dup dap dup dup dap..
"Eyh.. Sape kasi nii.. Secret Admirer kasi ke?? maklum la ai ni kan rmai peminat" hahahhah! Nmpk la ade note, dengan gelojoh nyee baca..Kak Cat??
Sape kak cat?? Mula la pening pikir.. Sape eyh kak cat ni.. Kak cat mane ni?? aduihh.. Ghupenye owhhhhhhhh
my silent reader.. Jgn taktau rmai silent reader kt tempat keje aku ni.. Heee!! Sbb tu aku nak kutuk sape2 kena pikir 2 3 4 5 kali, aku tau mesti dorang kenal punyeee, kang dorang report matik aku.. =PKak cat, maceh bagi hadiah ni kat wawa. Susah2 je tau, yang paling buat aku terharu, buatttt sendiriiiii tuuuuuuuuu.. Siap ade label sendiri.
Tadi dh jenguk blog akk, ingatkan akk ade buat bussiness tudung. Nak gak cuci mate kan, tp takde pape lagi pon. Cepat2 update!!! =)Ni la tudung ikin itu. Kak, wawa excited sgt dpt tudung ni. Pastu terus masuk bilik solat, try pkaiii. Hehhee. Eii Eii sesuaii plak ngn wawa, kain dia pon cantek. Tak nmpk pon pipi wawa yg bulat ituu.. Maceh sgt2!! Ske ske skeee.. =P
Nnti aku tunjuk kat korang eyh aku pkai tudung ni. Kat opis td tak sempat nk snap, maklum la tgh keje weyh. hehehhe! =P

27 comments:

Lionel Azry said...

selamat bertudung dan memakai baju purple lagi :P

rizz said...

wahh cntekk hehehe

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry :

WAKAKAKKAKA!
yela2.
pasni aku pkai baju baru erkk.
pang kangggg
=P

Wawa_Nadwa said...

rizz :

ape yg cantek nye rizz oi.
hehe.
=P

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

tercabar eken pasni sebab ada ekang :p wawawawa

khaLifah feDi said...

emm,..wah so jgn sampai terbelit ea..wawa hee~

mesti ayu gitue..bkn cik ayu ade fhm..

Y u Z z 9071 said...

cantik cantik

siap ada label lagi tu...

leh jual wawa..

jadi duta kak cat..hehehe

~Aryana Edrena~ said...

""Wawa"" Ary here!! huhuhu
Ary okey takde papa biasalah hidupkan tak lari dari prob kan...
"wuah tantek tudung 2 huhu nnte publishla kt n3 pakai tdg 2 huhu" :))

Cik AniS GalaXy said...

amboii
dpt tudung dri silent reader..
jeles
jeles
ada x silent reader anis nk sedekahkan hadiah jgk..hehehe

zamdotcom said...

hoho..
best la dapat hadiah yer ^^

p/s: kak catt nak jugak..huhu

ku tak sempurna said...

baru jek aku nak tgk muka ko pakai tudung kak catt tu..

huhuhu.. muka aku tak sesuai pakai tudung tu.. nampak bulat sangat...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

leh wat tudung utk raya nih
hehehhehhe

Lionel Azry said...

eh salah ke? :P

chipsmore said...

kak cattt!..
sy nk tudung gak..hehe

ChiLaBaey's said...

Saya baru je nak bagi tudung macam tu.... tapi apakan daya orang lain telah merampasnye.... huhuhu.... :(

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

hahahha!
beware!!!!
=P

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

hrp2 la tak terbelit.
=P

Wawa_Nadwa said...

Y u Z z 9071 :

klu jd duta ado ke nk beli.
hahaha!

Wawa_Nadwa said...

~Aryana Edrena~ :

ok.
wawa cume risau klu2 kamu tak ok.
klu de pape cite je kt wawa k.
=P

baik.
next entry k.
=P

Wawa_Nadwa said...

Cik AniS GalaXy:

tp cik anis kan dpt byk adiah dari kwn2 mu.
=P

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom:

cb0k je zam ni tau.
jeles la tu.
=P

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna:

muke kita same je bulat.
tp yg kak catt buat ni kan tak nmpk plak bulat.
seyes.
=P

Wawa_Nadwa said...

[yAN!e][pUTraJAya] :

tak dan tunggu raye kak oi dh pkai dh.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry:

tak btoi.
bkn salu pon.
ko je yg pasan.
=P

Wawa_Nadwa said...

chipsmore :

dia pon nak jgkk.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

takpe2 kasi je.
tak kisah.
hehhehe!

Lifesaver said...

mmg gempak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998