Tuesday, July 21, 2009

Skrip 7707

Pengarah : Prof Madya A. Razak Mohaideen
Syarikat Penerbit : Lineclear Motion Pictures Sdn. Bhd.

Genre : Ngeri
Klasifikasi : U - Untuk tontonan umum

Nak komen ckitttt je..

Hurm..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
KURENGGGGG!!



Filem seram melayu yg paling BESt setakat ini "Jgn Pandang Belakang". Takde lagi filem melayu lain yang buleh tandingi filem seram tu.

19 comments:

ChiLaBaey's said...

Tak minatlah cerita2 yang seram2 ni.... buat sakit jantung dan perasaan je... hehehe.... tengok hantu betul2 tu ok.... :p

zamdotcom said...

haha ^^
wawa jgn le bgtau org kita tgk citer tu together gether tau ^^ keh keh keh


p/s: kenapa kureng je? tak seram ke?

khaLifah feDi said...

emm...x sempat nk tgk !!!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

ayo tgk citer Prof...len kali xyah tgk pon takper...kehkehkeh :p

rizz said...

da hagak da cte ni haha

atty's said...

nasin wa dah buek review.kalo tak rugis saje kty menonton..

Mama Eiman Iman said...

salam n hai...
i ni penakut sikit nak tgk citer seram..nnt tak tido mlm..

DIK AN said...

Tapi tayangan sampai luar negara. Hmm...kena tengok baru boleh judge ni...

@LiYaNNuaR said...

belum ade hati nak tgk... huhuhu

lily lotus said...

euww ye ke..hehe..

aii salam kenal! nice blog lah..
mind to exchange link??

take care!

seven said...

jgn suka tgk cite hantu je..nanti tak pasal mimpi dgn hantu

ku tak sempurna said...

tengok nama pengarahnya, langsung tak terliur aku nak tengok..

hikhikhik... sorry ya prof... citer2 prof mmg kureeeennnngggg

Lifesaver said...

dah agaK dah..mesti kureng

aZuRa AhMaD said...

wahh..nasib baek tak pi tgk..kalu tak ...ermm..kureng...ihikss

haN@ said...

cite nieh pasal pe??

Lionel Azry said...

ceh tgk sorang2 la kalau berani :P

Sis-Lin said...

ha kan? semua ckp x best..sis x jd nk tgk huhuhuhu tggu dvd je le..

nadya said...

dh tgok pon,,last skali gelak bila tgok ending cite ni..lawak2

Rashid said...

"jangan pandang belakang?.." hehe..tak suka pandang belakang. Suka pandang depan je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998