Wednesday, July 15, 2009

Si PUTEH milik ku..

Akhirnya penantian ku sudah berakhir. Hehhehe! Tungu punya tunggu tunggu tunggu syukur alhamdulilah dapat jgk. Aku sebenarnye mmg tak sabau nak kongsi bersama korang tapi ntah la terpikir jgk 'si mulot longkang' tu, walaupon dia ngata mcm2 tp dia mesti dtg lagi sbb dia mmg ske kt blog aku. Hahhahah! Mesti mata, hati dan jantung beliau panassss je nengok aku tempek si PUTEH aku ni. Tapi kalau nk tgk gambau siPUTIH lagi pi la FACEBO0k aii okey! lalallala..

Tapi nak tempek gak, lant0k la dia nak ngata ape sbb aku yakin beliau sedang muntah ijoo melihat gambo2 ini. Heee! Fedulik kan mereka, korang ini lah siPUTEH dakuu..
Yeah! Aku sgt gumbira bkn sebab ape azam aku utk tahun ni adalah memiliki aset aku sendiri telah tercapai. Kalau lupe entry ituu sila klik sni yeee..>>Happy New Year!
Sebelum ni SI BIRU adalah diatas nama abah, kini SI PUTEH adalah milik ku sepenuhnya. Syukur alhamdulilah.. Pasni beli umah plak. Amin. Abah, mama n adik2 yg paling excited. So aku biarkan je depa2 ni semua yang bukak plastik ituuu. Aku hanya melihat dengan hati yg senang, melihat family aku gembira.Mase baru smpai aku adalah sgt berdebar-debar mau melihat no plat aku. Bukan ape suspen tuu tak0t no tak cantek. Heeee! buleh gituu.. Aku mmg nak sgt WST tapi apekan daya tertibe cepat je dah WSU. hee.
WSU = wawa sayang u'ol.. hiks!
"Selamat Berkerja Semua!!"
Aku sgt sibuk.. sibuk.. dan sibukk sekarang.
Aku sukeee!
=P

Ketaq lutut pandu siPUTIH. Selama ni bwk kecik, buleh selit2. Sekarang dh bwk besau ckitttt, gigil la pul0ks. Ahaha!

Seolah-olah sedang memandu toyota camry.. Hiks!

Aku sgt merindui siBIRU..
(~_~)

67 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

WSU..wawa sangat untung

hehhehe...tahniah dik....

(^_^)

Ceera said...

wowwwwwwww wiiiiiiiii keta baru..

tahniah2.. dah ada harta sendiri rasa cams syok je kan..

ku tak sempurna said...

peeeeeeeeeeeeewwwiiiiiiiiiiiiiiittt..

.
.
.


alaaa.. tggu 2,3 hari ni, tentu ko boleh cilok sperti biasa.. memula mmg rasa lain.. pastu, jgn tak hengaaatttt...
hihihi..


ujung minggu nak bawak putih gi mana?? :D

E.L.L.Y.N said...

wawa..kan betul akak ckp..mesti dpt yg lain...
tahniah muda2 dah ada aset sendiri...insya Allah lpas ni beli rumah plak...

Munirah Abd said...

siputih penuh bergayaa...hehehe..

saya masih belum berpeluang memandu sihitam ku...bagi ayah lepaskan pantang dulu..then baru bawak mai KL.. hehheheh

Sis-Lin said...

wah tahniah..dpt kete baru jgk le,puteh jgk le..sama dgn puteh Aril sis tu..heheheheheh

nnti sis mai KL kita ronda2 sama2 yer...ahakkkss

Lifesaver said...

jaga siputih baik2

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

si putih manyak jelita...wewitttttt ;D

Wawa_Nadwa said...

[yAN!e][pUTraJAya]:

untung la sgt.
hiks!
=P

Wawa_Nadwa said...

Ceera :

btoi2!
dh ade harta sendiri syi0k bgt.
=P

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna:

tu la.
tgk la lagi 2 3 hari ni.
kalau gigil gak taktau la.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

E.L.L.Y.N :

maceh kak.
=)

Wawa_Nadwa said...

Munirah Abd:

pasni bleh la lenjan si hitam abes-abesan.
heheheh!

Wawa_Nadwa said...

Sis-Lin :

bleh aje.
mai turun KL meh.
=P

KhaLifah feDi said...

WSU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WAWA SYOK U !!!

HEE~

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

yer baikk!

Maswani said...

salam wawa.. tahniah dh ade aset sendri..cun itu si putih sama cm tuannya gak..hehe..

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™:

jelita kan.
huii..
=P

rizz said...

pehh wawa kai keta baru siott ekekkee
leh r bwk jejalan

Wawa_Nadwa said...

KhaLifah feDi :

memandai2 je Wawa Syok U.
hahahha!
bleh la mcm2 buleh.
=P

Wawa_Nadwa said...

Maswani :

alhamdulilah kak.
ade la jgk kan dr takde.
=)

Wawa_Nadwa said...

rizz :

buleh aje.
mau pigi mana?
=P

ChiLaBaey's said...

Dah agak dah kereta apa yang nak keluar.... Kereta yang agak bagus prestasinye... Tak rasa bawa kereta kecil pun walaupun dalaman dia sama dengan savvy lama.... Ni apasal color putih ni... jadi Si Putih saya nak panggil apa ye Wawa ...?? Kena tukar namalah pulak....

seven said...

wawa..tahniah..nanti leh join my group PROSBOC WSU4155

momguess said...

wahhh!!!
tahniah dik
dah ader aset sdiri


akk pon tgh nungu keto skg nie
lembbsss betol p tam nie

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hmm.
dh agak ek.
ok la tuh.
tak kisah la kete ape2 pun janji kite selesa.

putih.
sebab putih ni suci bersih.
he.
n cepat kotor.
wawa ske lah.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

seven :

owh ok.
maceh!

Wawa_Nadwa said...

momguess:

maceh!

hahah!
biar lambat kak asal selamat.
paktam!!
cepat ckit kuorkan kete tu sebelom momguess ngam0k.
=P

ciK LyndaWawa igUana said...

tahniah dapat keta baru....:)nok tumpang jugak...

paraxixth said...

wawa suke usin
wawa salah ulas
wawa silap ubat

hish.ape aku merepek nie.

kalau aku la..x main la kereta yang name-name binatang nie...kereta name-name budget kuat macam saga...satria. waja..
budget je sangat


wa suluh angkat itu jazz lu tamau...huhuh

neezareef said...

yeyyyy..dpt si puteh baru..akak pn ade si puteh tak baru la..baru cat je..ahahaha

AiZouL tHe aBg keChiK... said...

nak tumpang keta bru ko la
pastu ko bwk aku round2 kg k..
huhuhuhu

DIK AN said...

Pinjam...nak gi Lebanon beli serbuk kari jap.

Wawa_Nadwa said...

ciK LyndaWawa igUana:

maceh!
buleh aje.
mari mari..
=P

Wawa_Nadwa said...

paraxixth:

apa lu merepek ni.
aiyoo wa tarak phm la.
=P

Wawa_Nadwa said...

neezareef :

hehe.
ok la tuh.
putih gak.
=P

Wawa_Nadwa said...

AiZouL tHe aBg keChiK:

owh buleh aje.
bile2..
hahaha!

Wawa_Nadwa said...

DIK AN :

buleh amek la.
=P

ChiLaBaey's said...

Kata hari tu kalau kereta dah dapat nak pegi main bowlingkan... Oklah Wawa set time dan tempat tapi tempat yang mudah utk wawa pegilah, maklumlah kereta baru, nak jalan jauh2 pun bukan boleh lagi.... :)

ChiLaBaey's said...

Oooo... lupa pulak.... Colour putih ni sebenarnye untuk orang yang rajin je.... kalau malas tengoklah nanti... cantik sungguh rupanye.... Bila nak bawa saya round2 ampang...??? Ampang je...!!!

nesloais said...

ooOOooo protonggg saga rupenye..
pinjam nak test bawak bole tak..
miahahaa..

p/s: beli rumah bkn satu proses yg senang. mmg pening pala. duit poket kena standby dulu bebanyak..

Zyma Saad said...

Wawa.....

Wahhhhh,TAHNIAH!! TAHNIAH!!
Sudah ada harta sendiri ekkk.
Bagus,Dik. Apa2 pun,awak drive Si PUTIH hati2 ekkk. Steady,ok.

Wawa....
Lepas ni beli RUMAH pulak,ok. Yg ni awak kene invest lebih sikit. But do it slowly. :)

Akak suka & suki tgk awak happy mcm ni.

joegrimjow said...

senang skit p datang lepas ni

Eazy Izzuddin said...

wah!
kan da kate
akan akan dtg si baru
si puteh
hik3
nice!

Lionel Azry said...

dah agak dah..eh boleh pinjam?bawa adik jalan2 :P

fq said...

wahhhhhh...
bes2 dpt kete baru....
cuantik nyeeeeee....

Mrs Taj said...

seronokkn akhirnya ada harta sendiri...lepas ni blh carik calon pulak...hehehe

atty's said...

wah wawa..nie leh join kty nie ..geng saga ..

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

owh ye tak ye.
wawa ek kena set time n tempat.
ala yg paling dekat pon ampang point je.
hehehe!

Wawa_Nadwa said...

nesloais :

ye wawa tau bkn senang nak beli umah.
tapi pasang la azam siap2.
mane tau termakbul.
=P

Wawa_Nadwa said...

Zyma Saad:

maceh ye kak.
wawa akan igat tu.
=P

Wawa_Nadwa said...

joegrimjow:

ye lah.
senang ade transpot klu nk gi mane2.

Wawa_Nadwa said...

Eazy Izzuddin:

mesti ade pengganti.
siPUTIH la pengganti siBIRU.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry:

dh ade lesen kete ke??
=P

Wawa_Nadwa said...

fq :

mesti la bestt!

Wawa_Nadwa said...

Mrs Taj :

sonok la kak ade harta sendiri.
calon pun agak2 cam dh ade.
tunggu jalan je.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

atty's :

yeah!
geng saga.
=P

ARJUNA said...

ok la tuh..!

salam singgah.

Cik AniS GalaXy said...

bile la trun anis plak nk ade harta sendiri...
study setinggi gunung dulu...hehehe
nnti bwk anis jalan2 naik si putih ek

adenium said...

waweeeee... bestnya...dia ada kereta baru....

Nem0 o0h Nem0 said...

tahniah babe cz da de harta sendiri..
pasni leh la bw nemo gie jejalan.. =p

Wawa_Nadwa said...

ARJUNA :

maceh!

Wawa_Nadwa said...

Cik AniS GalaXy ;

sabau la cik anis..
lama2 nnti cik anis ade la harta sendiri cume cepat n lambat je.
nnti wawa bwk cik anis jln2 ampang ekk.
=P

Wawa_Nadwa said...

adenium:

heeeeeeeeee!!
best la sgt kakkk.
=P

Wawa_Nadwa said...

Nem0 o0h Nem0:

tenkiu tenkiu.
okeh!
ckp nemo nak pi mane wawa bwk kan.
hahaha!

zamdotcom said...

boleh la wawa tumpangkan sy nanti ^^


p/s: suka tumpang bas

Luth Textile said...

lama gle tak masuk blog cik wawa.. erm, mmg tunggu pon warna apakah jadi pilihan wawa.. tgk2 si blm putih.. mmg comei.. nt boleh la join SIC www.sagaiswaraclub.com

hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998