Monday, July 27, 2009

Senamr0bikk..

Yuhuuuuuu!!

Koranggg..
Rase lama nyeee aku tak update blog.
hihihiihihh..
Tangan ni malas la nak menaip..
Sibuk plakk tuuu..
Rindu d0k??
Takkkk??
Tak sudaaa.. hiks!

Byk la plak gambo n citeee..
Taktau mane satu nak kuor kan dlu..
Layan je la senamr0bik eyh.. Hehehhe!

Walaupon senamrobik ni anjuran jabatan guwe tapi konon-konon nye takmo la bawak baju, malassss la nak senamrobikkk ni. Sejak dua menjak ni penyakit malas bersukan menjadik-jadik, agaknye sebab itu jgk la berat ku naik menjadik-jadik gak. hiks!

"En N, sape ye yang buleh jadi emcee ptg tu..??" Bos yg anjurkan senamrobik ini bertanya pada En. N... ecececce! Skemaa plak. =P
Soalan ni ku dgr dari bilik En N..
Pasang tingeeeee beso2 ckitt, nak dengoo.. Hiks!

"Emcee?? Haaa.. Wawa buleh kannn??" Sambil ckp dengan suara agak menjerit. Ala mcm taktau je suare dia mmg kuat memanjangg.. Aku kt luar dh buleh dgr. Hahaha!

Aduhhhh! Aku dh agak dh takde nama lain nak disebutnya. Baru aku nak larikkk dari senamrobik nii. Kena datang la plak.. Sebenarnya aku bukan reti sgt pon jadik emcee ni, setakat cikai2 cincai2 tu buleh laa, malas la nak menonjol sgt sebab aku ni ade penyakit 3G "Gementar, gemuruh, gigil". hehehe!

Kalau aku kate takmo pon dorang tetap akan suruh aku gak, nak taknak terpakse la mengalah. Dalan hati nii takde ke org lain yg buleh jadik emcee, bile soh.."Alaaa.. tak reti laa.. takut laa.. Maluu laaa" Nyampah plak aku dgrrrrrrr, kalau tak cube mane la nak retii kan.. huiii..

Pose ckitt yerrr.. =P
Emcee tak bertauliah, sila jgn beri kepecayaan anda kepada saya kerna saya bukan la seorang emcee yg berpengalaman. Jika mau majlis anda "rosak" mai la jemput saya. Hahhaha! Hampehhh! Ade kejadian lain aku sebagai emcee, tu entry lain aku citee.. =P Ade jgk la sambutan dari staf jabatan lain. Kalau tak mmg bape kerat je yg datang. Cik Fiza ni kan cover2 je tau, dia tau aku nak amek gambo lagiii cover baekk punyeee.. Heee! Jika mahu slim seperti emak budak ini. Mari la beramai2 sertai senamr0bikk. =PEwahhh!
Jgn tak tau, timbalan dekan, ketua jabatan, pensyarah pon join koo.. Sgt sporting ok! Ni la semangat yg dicarik-carik. Yang bdk makmal maneee yee. Tak nmpk pon batang idong koranggg. Amboiiii biasak dia tuh.. Lalallalla!Tapi mmg best la senamrobik niii..
Walaupon step yg mudah tapiii peluh menitik-nitikk gak la bwh keti ni. Hahhaha! Tipu sila jgn caya.. Hiks!

Minggu ni ade lagi, nak join lagi laaa.
Jgn soh aku jd emcee lagik sudaaa..


23 comments:

khaLifah feDi said...

eh wawa apsl ko nmpk montel arr hehehe~

larik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miss oren said...

wa...senamrobik..best

ciK LyndaWawa igUana said...

hai miss emceee...:)

Lifesaver said...

wah!banyak best loooo~

poco2?

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

itiu senamrobik ker senamrobotik tuh wawa? wawawawa *eh gelak pn sebut namamu...

wawawawawa :p

zamdotcom said...

hoho..
senamrobik..tak penah sekali pn join senamrobik

p/s: senam dgn bantal..

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

tu la psl.
sebab tak senaman tu la aku nmpk tembam.
=P

rizz said...

wahh bestt senam robikk

Wawa_Nadwa said...

miss oren :

best ye.
poco2 best ke senamr0bik?
=P

Wawa_Nadwa said...

ciK LyndaWawa igUana:

ceh!
miss emcee plak dia.
ahahhah!

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver:

best la kot.
sbb takyah nak berlari.
heee!

poco2??
x penah join lagik
=P

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

amboiii gelak kan org no satu eyh nuar ni.
cube try tgkk.
hahahha!

ChiLaBaey's said...

Selamat kembali... ingatkan dah taknak keluar dari kereta baru... siap tidur dalam kereta dalam beberapa hari ni.... Rindu juga kat awak... mula terfikir, tak sihat ke budak ni...?? macam2 lagilah... Ok.. buatlah entry satu persatu, jangan serabut kepala sudah ye.... hehehe... :)

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom:

aihh senam ngn bantal padan la badan cam bantal gak.
kekekekke!

Wawa_Nadwa said...

rizz :

best best.
dpt mengeluarkan peluh keti ni.
hehehe.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hahaha.
takde la sampai tdo dlm kete.
hahhaha! lawak laa.
=P

wawa kena handle byk program la.
so tu la agak kurang entry tu.
hiks!

ibu_umairah said...

bagus aktiviti nie.....dh turun berapa kilo?hee.heeee

Eazy Izzuddin said...

senamrobik la slalu..
ley slim
hik3
xD

paraxixth said...

dah lame giler tak senama eroback nie...rindu zaman poco-poco gua dulu

Wawa_Nadwa said...

ibu_umairah:

peluh berbesen2 tapi tak turun2 pon berat ni kak.
kekekke!

Wawa_Nadwa said...

paraxixth :

poco2??
owh tidak.
hahhaa.

Wawa_Nadwa said...

Eazy Izzuddin :

slim la sgt wak.
takde makne nye,.
=P

Rashid said...

alaa tak nak senamrobik le.


pssttt!!! wawa jom kita menari poco poco sama-sama ..
Confirm wawa terpijak kaki kerna tak pandai menari.. hikss!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998