Friday, July 3, 2009

Perangai pelikssss..

Tadi online myspace ade plak gambo niii. Hiks!
Saje je nak tempek sini..
Huhuhu!!

[1]
Aku suke bau liquid paper, kalau time sekolah dulu ske gileerrr bau.

Tapi takde la smpai ketagih pon. =P

[2]
Ske pegang cuping tinge org.
Hahhahah!
Mane2 baby atau bdk2 yg bdn tembam2 tu lagii ku ske pegang cuping tinge dorang. Especially adik laki aku yg kecik tu kan. Setiap pagi aku akan gentil tinge dia. hiks! Tgh drive tapi tangan dok pengang tinge dia. Dia dh biase so dia biar kan je la. hehehe!

[3]
Bauu baju yg dah basuh dh kering tu kan, time nk lipat tu mesti aku akan bau duluuuu baru lipat. Hehhehe! Lipat selai, pastu bauuu, lipat lagi pastu bauuu. Penah sekali adik tercampur sekali baju dia yg belom basuh kt timbunan baju yg dh basuh. Ngh syiok lipat bau lipat bau sekali terbau mashammmmmm je. Cissss!!! =P

[4]
Bile nmpk cicak kt umah tu gedikz je gi lastik. Hahhaha! Padahal gelii. Selagi tak dpt tu, berusaha bagai nak rak kasi kena. Bile dah kena tu, dh jatuh jerit cam sawan plak. Hhehehe! Mesti kaum kerabat, sepupu sepapat cicak itu takmo dh masuk umah aku sbb kami adik beradik ni akan lastik abes abesan. =P

[5]
Kalau membaca magazine, surat kabo ke ape2 je la kan, tangan mesti atas pala. Hiks! Bkn saje2 letak atas pala, tgn gaya mau tarik rambut gatal tuuu, belai2 rambut. Aku tgk adik perempuan aku pon gitu gak. =P

[6]
Kalau tgk aku mkn bendi, aku tak geget tau. Eyh tak geget plak, camne nak ckp eyh. Aku akan carik2 kan kulit si bendi itu pastu mkn, yg bijik bendi tu ku tinggalkan. hiks! =P

Itu saje buat kali ini.Hehehe.

Selamat Hari Jumaat!!!!!

24 comments:

rizz said...

haha mcm2 ragam yer cik wawa wakaka yg mkn bendi yg x thn tu ekeke

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

salam wawa...
-kite byk persamaan ler..
dulu akk pon suke bau liquid paper gak..bau cat pon akk sokaaa..hhehe..syedappp..

- pestu tang bau baju yg baru basuh pon sama gak..tiap kali lipat baju mesti akk nak bau..
kadang2 time angkat baju pon sama gak..hiksss

hehe...

Duke Luce Dell'amore said...

mnarik2...
tp part hidu baju tu mmg xleh blah!hahaha..

..::mrsMeme::.. said...

6 perangai pelik mnggu ini...
haha....hagemaru..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

menyusul 6 perkara pelik pada minggu hadapan tuan2 dan puan2 sekalian :p

Wawa_Nadwa said...

rizz :

hahaha.
tu la wawa sebenarnye.
=P

Wawa_Nadwa said...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar:

tak sangka ade gak org camtuh.
same plak kite.
=P

Wawa_Nadwa said...

Duke Luce Dell'amore :

hehhee.
tu makne nye dia check satu2 basuh ke tak.
=P

Wawa_Nadwa said...

..::mrsMeme::.. :

pelik la sgt!
=P

ChiLaBaey's said...

Saya suka perangai wawa yang ke 3... kalau spentot macam mana... kalau sendiri punya takpelah kalau family lain punya... hehehe.... lain orang lainlah ragamnye.... Ni yang buat jatuh saham ni nanti.... jangan cerita perangai yang pelik2 lagi ye... yang baik2 je takpe.... ke saham terlalu tinggi...???

faqiha said...

hehe sme la suke tarik2 rambut eheh :)

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

laa.
wawa ckp baju.
salu wawa lipat baju wawa je.
hehehehhe!

jatuh saham?
takde la kot.
=P

Wawa_Nadwa said...

faqiha :

tarik2 jgk.
jgn smpai botak sudaa.
=P

ChiLaBaey's said...

Ohhhh... silap2 pengiraan... lain kali kena jelas sikit lagi.... Buat suspen je...

Yelah orang tu tengah saham tinggi kan...??? Nak beli sikit dari wawa, boleh..?? Untuk hari tua.... Hehehe....

zamdotcom said...

^^ bagus bagus..
jujur dgn perangai pelik yang ada... ^^


p/s: semua org pun pelik

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

takde la tinggi sgt pon.
hahaha!
wat malu je tau.
jgn la beli kt wawa, saham wawa pon ciput jeee.
hehehe.
=P

Cik AniS GalaXy said...

mmg pelik
plg pelik gentil telinga org tu..hehe

Lionel Azry said...

lagi 1 perangai pelik!
suka letak pic sama..iaitu pakai baju purple..

ntah ape yang best ntah! :P

ChiLaBaey's said...

Habis tu, banyak2 blogger wawa je yang main saham... so, saya nak belilah sikit walaupun siput... Boleh la...??? Boleh la...?? Boleh la...???

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom:

rasenye takde la pelik sgt pon kan.
=P

Wawa_Nadwa said...

Cik AniS GalaXy:

best siot.
hahahah!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

baik la.
tp beli skit je tau sbb wawa pon takde byk sgt saham tu.
hahaha!

ChiLaBaey's said...

Ok... saya beli 2 lot ye... nanti wawa kira2lah berapa nak jual kat saya.... jual murah sudahlah... mahal nanti dah kira jual mahallah pulak... tak mampu den nak boli nanti... :P

Lifesaver said...

pelik jgk perangai cik wawa ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998