Monday, July 6, 2009

IcE AgE 3

Hari khamis, harituh aku balik je keje terus singgah galaxy pi beli tiket wayang cite Ice Age 3. Memandangkan adik perempuan aku akan ke UITM so aku nak la belanja dia wayang pasni takde wayang2 dh kan. Kan sane ko kena belaja jee ok. Hiks!

Aku ske beli awai2 sebab malam takyah nak pi beratur dh, seat pun sudah tentu lebih selesa, byk pilihan nak dok mane.
Beria-ria aku nak pi tgk ice age ni sbb si NUAR kate cite ni BEST!
Aku mmg tak penah miss tgk Ice age ni dari part 1 smpai la 3 ni..
Memang BEST!!
Tanye mama nak tgk jgk ke tak kan..
"Kalau kakak belanje mama nak la tgk.. "
Abes takkan kate tak kan, shiann la haii dengar. Hehhe!
Balik lepak makan mample kt dagang avenue tu je. Lama gile nk tunggu roti canai siap, tapi kuah dh lama hanto, roti blom smpai2. Hehhehe! Aku dh naik bosan dan ngntok..Malam tu aku meraikan dia, yang akan sambung belaja kt uitm sri iskandar. Pasni jaga la diri kat saneee.. Blajo rajin2, jgn nak mengataiiiiiii. Hihihih..
Mama pun dh naik ngntok tunggu roti canai dia smpai.. Rase dh takmo tunggu je. Hiks!"Kak, amek la gambo adik plakkk.."
"Ahh.. buat ape nak amek gambo ko. Bkn encem pon.."
Hahhaha! Saje je nyakat.. hehehe! Dia baru potong rambut, tapi aku tak berkenan rambut baru dia. Kena kutuk abes abesan dengan kakak n abang dia, sampai nanges takmo pegi sekolah sbb malu. Hehehhehe!
Owh aku cuti harini. Huhuhuhu!
Mau rehattt sepuas-puasnyaaaaaaaa...


41 comments:

Luth Textile said...

wah.. org da tgk awal dr dia.. hihi

atty's said...

ensemnya adik wa..

El-Zaffril said...

Tengok Ice Age tak ajak

atty's said...

ensemnya adik wa..

Munirah Abd said...

heavenyaaaaaaaaaaa dapat cutii.....mahu jugaaaaaaaa T_T

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kan best kannn...pasni kita tunggu ICE AGE 4, 5, 6 dan yg ke 18 :D ngeee

khaLifah feDi said...

eh cuti plak dh ? cuti ape ea?
hee~

Cik AniS GalaXy said...

so semalan antar adk ke Uitm la ek
leh ler adkmu & adkku berkawan...hehehe

kakak2 dah lama berkawan kan..
mengeratkan sillaturahim...hehe

cite mmg syok abis ler
tp anis x tgk lg yg lates..
1 2 dah tgk..harus ler terjah wayang

nURmALa mAZLan said...

owh...org kata ice age ni kelakar
sabar²..akan ku tgk jugak nnt
weeee~~

DIK AN said...

Laa...kat Sri Iskandar je pun...

ChiLaBaey's said...

Selamat bercuti Wawa... Tahniah pada adik kerana dapat kampus Sri Iskandar.... Saya tak sempat nak merasa belajar kat sana sebab ke tukar kampus Shah Alam.... Wahhh... nanti adik awak melepak banyak di Ipoh jelah.... Satu bas je depan kampus....

Lionel Azry said...

baru tengok?kesian la :P

rizz said...

tingin nk tgok versi 3d hahaa

Duke Luce Dell'amore said...

hahaha..
amacam??best tak Ice Age??

comeynya ur mom!

Rashid said...

eee wawa, lain kali ajak le saya sekali k.. dan.. dan.. tak kisah kalau bawa mama sekali. hehe..

adenium said...

huh...byknya movie yang belom d tengok...

SULTANdiblogBETA said...

xtgk lg cite ni..lyn 3d besh gak nih..

SULTANdiblogBETA said...

xtgk lg cite ni..lyn 3d besh gak nih..

Wawa_Nadwa said...

Luth Textile:

tak heran pon.
janji wawa pon dh tgk gak.
ehhehe!

Wawa_Nadwa said...

atty's:

emcem ke?
mane ade kak.
hahhaha!

Wawa_Nadwa said...

El-Zaffril :

lupe aar nak ajak.
yela kan sume dlm blog ni nak kena ajak smpai terlupe den.
heee.
=P

Wawa_Nadwa said...

Munirah Abd :

yahooo!
tapi penat gak.
bkn dpt relaks pon.
jalan je memanjang.
=P

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™:

best best besttt!!
bestt gilooo.
=P

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

cuti saje2.
menghabeskan cuti tahunan.
hehehhehe!

Wawa_Nadwa said...

Cik AniS GalaXy :

btoi3!
mengeratkan silaturahimmm.
mane tau pasni mak mak kite plak jd kawan.
hahahha!

gi la tgk cik anis.
best wooo.
=P

Wawa_Nadwa said...

nURmALa mAZLan :

sabo ape lagi kak.
gi terjah sekarang.
bkn jauh pon.
kt galaxy je ckup.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

DIK AN :

apekehenye yob?

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

ipoh je la yg buleh lepak.
klu ade transpot jalan je kang keje nye.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry:

biar la.
cb0k!
=P

Wawa_Nadwa said...

rizz :

takmo la.
cm bdk2.
heee.
=P

Wawa_Nadwa said...

Duke Luce Dell'amore:

best wooo!!
rase nk pegang katun2 tu
comei bgt!!

Wawa_Nadwa said...

Rashid :

heee.
owh tak kesah eyh.
ok.
bwk abah buleh dok?
=P

Wawa_Nadwa said...

adenium :

klu gitu tunggu kuar dvd je kak.
hehehhee.
=P

Wawa_Nadwa said...

SULTANdiblogBETA :

gi la tgk.
kang kempunan plak.
=P

ChiLaBaey's said...

Tapi Ipoh sekarang dah banyak perumahan dan kemajuan... shopping kompleks pun dah banyak... itu yang kena berjimat cermat tu.... kena pulak kawan2 kaki jalan, abislah ongkos di wallet... hehehe... bila nak main bowling ni...???

lima-alpha-november said...

hari tu.. cam perasan... macam tau je... tapi takut salah org...

khamis... show jam 8.30mlm...
hurmmm. seat C1 hingga C4... mmg comfirm la bila baca blog... patut la macam pernah tengok kelibat yang melintas depan aku... rupanya cik wawa dan family...

adoyai... dah tentu aku duk ngan awek aku kat seat C5 dan C6...

hahahaha... lawaknye... selalu usha blog dia aje... sekali jumpa depan mata boleh cam tak cam aje...

** len kali masuk panggung awal sikit tau... hahahahaha

semoga jumpa lagi...

lima-alpha-november said...

seperkara lagi.. tgk gaya kedai mamak tu mesti yang dekat ngan 7E kan?? situ mmg slow sikit.. 3 org je pekerja dia... kedai table banyak pulak...

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

main boling??
jom jom jommm!!
bile2 saje OKEY.
=P

Wawa_Nadwa said...

lima-alpha-november :

hahahahha.
aduii.
dlm gelap pon perasan ekk.
mase lintas tu mesti hangin je "eyh dorang ni lenkali dtg la awai ckitt.. kaco daun btoi la" kekekeke!

a'ah la kedai mamak situ la.
roti canai dia sedap sehhh..
tp slow la.
pekerja dia tak rmai.

lima-alpha-november said...

wa tak bleh tgk pekerja dia yang rambut sampai ke janggut tu... dah macam pelakon ala ala cite dongeng je...

Lifesaver said...

mak & anak..sama2 pndai pose

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998