Friday, July 31, 2009

Hot FM Viva Zoomerrrz..

Kan aku penah buat entry yg nmpk team dorang ni kan. Mase tu ramaiii gile dah berkumpul kat sane, so malas la aku nak join. Minggu lepas, pas je jemput mama kt tempat keje dia, dgr radio hotfm, pastu ade plakk viva zoomerz kt area umahh. Gegeh n semangat mama soh aku gi tempat tu, padahal aku tak lalu sane.

"Takyah la maa.. Bkn ade ape pun kat saneee.."

"alaa kakk jap jeee.. "


Aku sebenarnye penatt sgt, tak sabo nak balikk. Bile dh ckp cam tu cam tak sampai hati plakkk, sanggup la pusinggg turunkan mama kt tepi jalan tu jee, aku konon nak dok dalam kete.

Tunggu punya tunggu, asal la mama ni lama sgt, risauuu nye psl aku pun gi la kt mama.. Tgk mama dh kend0ng byk brg yg dorang kasi. Huii byk nye maaaa.. Hehehe!

Kalau korang tgk dlm kete tuu.. Mmg dorang nak kasi sebenarnye. Mula2 maluuu, pastu tgk tak ramaiii, ape lagiii aku pun join sekaki gak. Hehheheh! Alohhh.. soalan senang je. Sape takmooo. =P
Yang ade pun tak ramai, pakcik2 abang2 ni pun tgk je, nak jwb taktau. Heee.. So yg perempuan sume bolot la abes-abesan. Semangat engkooo..

Soalan senang2 yo pocik oiii..

"Sekarang ni sape sedang keudara??" - Jawa Rangers
"Selain logo binari, logo ape lagi ade kt sini..??" -Logo halal la. hiks!
"Bape harga brg ni sekarang..??" -Percuma. Lallala!
"Siapa pelakon Skrip 7707..?" -Dh tentu aku tauuu.. =P
dan lain-lain..

Dorang cam blurrr je, baik aku yg jwb kan.. Huhuhu!!
Dalam beberapa minit tuu kejap je abes barang yg dorang tu. Aku dpt byk gak, tambah mama punye lagi. Bile pikir balik wat malu jee.. Dua beranak kendong bwk balik brg masuk kete. Heeee!! Rezeki jgn dit0lak.. =P

17 comments:

Lifesaver said...

mana gmbr cik wawa kendong barang?

Lionel Azry said...

dapat hadiah banyak tak?

rizz said...

wahh wawa dpt adiahh

Duke Luce Dell'amore said...

hahaha..sbnrnya jim pun pernah dpt hadiah dr dowg..

lg bertuah kot sbb that time lgsung xde owg,so jim ngan my bro BORONG sumer brg yg ade.. xyah jwb soalan pun..
kitowg owg pertama smpi,ape lg??dowg bg tros sume benda!hahahaha..

zamdotcom said...

haha
bolot semua hadiah yer! ^^

p/s: suka sinar.FM ada abg jem

DIK AN said...

Mintak hadiah sket...

DIK AN said...

Mintak hadiah sket...

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

tak amek pon.
buekk malu je.
hehehe!

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry :

bykkkk!
tp takde gambo.
heee.
=P

Wawa_Nadwa said...

rizz :

adiah free la rizz.
hiks!
=P

Wawa_Nadwa said...

Duke Luce Dell'amore :

ala.
dorng mmg nk kasi je hadiah tu sume.
soalan pon adik2 pon tau.
hehehe!

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom:

bolot jgn tak bolot.
hehehe!

i follow!!
=P

Wawa_Nadwa said...

DIK AN :

nak adiah pi mintak sndrikkk.

paraxixth said...

kenaep muka minah tu macam awek saye, lisa surihani?

masviona said...

wah bestlah dia dpt manyak adiah...huhuhu

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

lucky wawa! =D mujur tak borong VIVA tu skali =P

Rashid said...

uiss wawa ni. Orang laki tu tak jawab bukan tak tau..cuma diorang nak bagi peluang pd org pompuan je.. kan laki tu bersifat gentleman..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998