Friday, July 10, 2009

A.N.O.N.Y.M.O.U.S

Aku ade dpt satu komen, tapi biasak la kalau nak komen yg tak OK mesti la dia takkan boh link atau dia mmg takde blog taktau la plak kan, hanya ANONYMOUS.

Nmpk tak kaki aku ni, sebelum aku sepak muntut koo, baik ko pergi dengan hormatnyeee.. heeeee!!Aku selalu baca blog org, ramai yg dh terkena.
Aku saje je tak block ANONYMOUS tu sebab aku nak tgk ade tak org yg akan tidak puas hati dengan blog aku ni. Akhirnye.. Ade jgk yg tak puas hati, siapakah org ituu?? Nak gak tauuu kan. Mai la pekenalkan diri kan sini, jgn la malu2 kucin plak. =P

Ade blogger yg menggelarkan lalat lah, langau laahh.
Wat ever!!

Rmai sahabat blogger dh selalu kena kutuk ke maki ke tapi org itu tetap kutuk kutuk dan kutukk. Aku heran gak kan, kalau ko dh tak ske baca blog org tuh, nape still bukak n baca. Nape nak cari kesalahan org lain, kalau dh nyampah, meluat takyah masuk blog dia dah. Abes cite kan, tapi engkooo stilll kutuk n kaco blog org tu pahal. Lepas geram jap sbb aku tak leh lepas geram kt blog org tuuu, tak psl2 aku kena balik kang. Heeee!

Macam aku, kalau tak ske entry yg sape2 buat, cam over ke, merepek ke, ape2 je kan, aku terus kuar tanpa komen pape. Takyah la dok lama2 dlm blog org tu kalau tak ske. Hati kita tak sakit, hati org itu pon tak sakit. Baik aku kan kan kan.. Hahaha!

Tujuan atau objektif aku buat blog ni semua adalah tuk ceritakan tentang diri aku. Ape yg aku buat, ape yang aku alami dan sebagainya sume aku akan kongsikan di dalam blog ni bersama2 kamu kamu kamuu yg sudi membacanya. JIKA ko ko kooooo tak ske baca atau nyampah ke ape ke. Sila la jgn baceeeeeeeeeeeeee. Pi pi piiii main jauh2, shuh shuh shuhh.. hiks!

Sekian, terima kasih.
=P

Selamat Berhujung Minggu!!!!

51 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kiter suka jer bc blog cik wawa...nakmo men jauh2, nak men dkt2...batu seremban meh... :D

ChiLaBaey's said...

Kesian wawa... biasalah org kalau ada sifat hasat dengki ni, macam2 cara dia akan tak memuaskan hatinye.... apa yang dia pandang, dia baca, dia tulis, dia pegang dan sebagainye akan berperasangka kepada semua orang.... dia sahaja yang betul dan tak pernah nak mendengar cakap atau teguran orang.... akan sebati dalam hati dia sehingga ke tua... susah nak ubah orang macam ni.... tapi apa yang penting.... "Kerjasama...!!!" macam cerita Wonderpet lah pulak... kerjasama di antara blogger amat perku dititik beratkan... ayat lagi.... :) Nasihat saya untuk Wawa_Nadwa... lantaklah diaorang tu, bukan blog diaorang pun, apa yang penting sekali lagi, Wawa banyak peminat.... Sabo2.... Makan cendol nak kat Ampang Point...??

fq said...

btl 2 wawa....
fq sokong sngt...
bhasa kn ckup2...
peace :)

nestumrasberi said...

dimana2 pun ada spesis lalat/langau busuk singgah cium taikkk dan blah tanpa rasa bersalah.
itu antara sebab kenapa akak privatekan blog.
tujuan kita berblog nak happy2 citer kisah dan tauladan.
depa pulak dok maki,keji ngan kata2 kesat. dasar manusia hipokrit la tu...lantak la wawa..kuatkan semangat k. :)

zamdotcom said...

biasa sy anggap org yg macam tu ada something wrong je ^^
mungkin baru keluar spital bahagia atau dia yg tak bahagia dgn diri dia..


p/s: hantam saja lah

rizz said...

sape la tu kan cik wawa? huhu meh rizz babab diee

sha89 said...

huu~ sgt pengecut org yg suke kutuk tu sbb slalu ltk 'anonymous' je...

ceitt...~

xpe2 wawa....xyh lyn org duk kutuk2 tu...

:)

Cik AniS GalaXy said...

oh manusia
knp ader yg berhasad dengki
kpn ader yg bersifat S***N

sbr jer wawa
mmg kite xleh lari dri diorg nie sbb kite antara insan paling domel di abad ini..wakakaka

Duke Luce Dell'amore said...

sowg lg kene..
nasib baik jim block anonymous tu..so biar owg yg ade blog je leh komen..camtu lebih brani..

ku tak sempurna said...

tu la pasal...
aku tak sangka berblog ni pun boleh menyakitkan hati sendiri dan hati orang lain...


sabo je la ya...
adalah tu yg ko ada tapi org tu takde...

I - s Y a said...

haha. saba2. sy pun dpt gak anonymous yg jahat. semua bloggers pasti penah kena punyee.. sbnrnye anonymous yg jahat ni dah ada istilah. sy jumpe kat internet, mereka ni digelar "Blog Troll". Suke dtg blog org dan buat kacau dan sakitkan hati penulis. Tp tanak kenalkan diri sape. Bg nama pelik2 la ataupun anonymous. Penakut la tu. biar je. Delete dan buat tatau. Mereka ini pengecut.

Anonymous said...

ha ha ha ... nampak je penyabar rupanya... ada hantu gak dalam badan...

kita akan bertemu lagi walaupun hanya A.N.O.N.Y.M.O.U.S

Zyma Saad said...

Wawa...

Normal la klu hal begini terjadi.
Dunia blogging ni tiada sempadan,Dik.
Jgn cepat melatah dgn "usikan2" begitu.
Buat tak tahu je,Dik. Lama2 dia pun malas nak masuk & baca n3 kita. Akak dh byk kali dpt "usikan2" begini.
Adik, susah utk kita puaskan hati manusia. Terlalu susah.
Manusia di sekitar kita hanya perlukan sedikit kesalahan kita utk menjatuh kita.
Adik,jaga diri. Hiasi peibadi dgn ketinggian ilmu supaya org akan malu alah dgn kita.
:)

paraxixth said...

cis.sape berani kutuk nie.nak kene la Anonymous nie...kite buat laporan polis nak...supaya Anonymous nie boleh kene tahan reman. pastu kite saman die.

Anonymous nie budak mane? senang sikit nak cari.

lalalla

atty's said...

tapi pelik ar kan wa..org yg dengki..tak suka kat org..kalo kty tak suka aku diam..sudah..

suelynnda said...

salam wawa, ape susah!! wawa paste aje komen die kat blog biar kiteorg plak yg kutuk dia..hehe!!

wawan said...

kwn sy ramai jgk yg kn cOment dgn org yg camtu..ade yg sampai nak private kan blog..kesian gila!

tapi bodOhkan je org camtu..dOrg xbley tgk kt snang la tu..kan?hehehe

khairul onggon said...

hantu punya anonymous hehehe.. saya baru pertama kali dalam sejarah kena serang ngan Anonymous dlm minggu ni sbb entry saya pasal "The Arrivals".. saya dpt detect dia dari US dan mungkin dia ni Islamopobia kot..

Niway, nice blog misswawa dan semestinya saya follow.. :)

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

thanks nuar.
ok kite main batu seremban kt seremban k.
hehehhe!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

kesian kan.
tp wawa takde la seteruk kwn2 yg lain penah kena.
kite tersentap jgk.
insyaAllah wawa takkan mudah melatah lagi.
biar la org nak kate ape janji kite tak kacau hidup org kan.

Wawa_Nadwa said...

fq :

yeah!
thanks beb.
=P

Wawa_Nadwa said...

nestumrasberi:

kak,
jgn la private kan lagi.
wawa nak masuk ni.
tuk tuk tuk!!
assalamualaikummmmmm..
hiks!

biase la kak.
spesis tu ade dimana2.
ok.
chaiy0k2!

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom :

hahaha!
wawa tak ckp pape.
tettttt!
=P

Wawa_Nadwa said...

rizz :

tak tau la rizz siapa kah org nya.
takmo la babab.
pi pulas tinge dia eyh.
=P

Wawa_Nadwa said...

sha89 :

btol!!
cube letak nama ke kan.
link ke??
no tepon ke?
gambo dia ke?
nk tau gak hebat kah dia.
=P

Wawa_Nadwa said...

Cik AniS GalaXy :

hahahha!
yela kan.
baru wawa perasan.
kite comeL eyh.
=P

Wawa_Nadwa said...

Duke Luce Dell'amore:

ye.
wawa dh block dh.
wawa ni kan sensitip.
kang maj0k terus delete blog ni.
hahahha!
=P

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna:

mungkin dia tak senang sbb aku selalu tunjuk mcm2.
dia sakit mata kot or sakit hati.
kalau sakit sgt jgn la masuk blog ni kan kan kan.
hehhehe!
=P

Wawa_Nadwa said...

I - s Y a:

owh yeke.
baru wawa tau skrng.
=P

Wawa_Nadwa said...

Anonymous:

setiap kesabaran ade had nye.
walaupon hanya anonymous tp jgn ingat aku tak dpt detect engko.
hati2 yeah!

heee!!

Wawa_Nadwa said...

Zyma Saad :

maceh kak.
wawa akan ingat pesan akk.
"jgn mudah melatah"
insyaAllah..
wawa akan ingt tu sume.
=)

Wawa_Nadwa said...

paraxixth:

agaggagagagga!
nk report polis eyh.
buleh2!
j0m..

budak mane ek?
takleh kasi tau nnti dia lariiii.
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's :

btoi2!
tak ske diam2 suda.
=P

Wawa_Nadwa said...

suelynnda:

ingat nk buat cam tu gak.
tp malas plak nak layan org giloo.
nnti kite yg giloo.
=P

Wawa_Nadwa said...

wawan;

dorng ni ade masalah ckit.
dia cam cpt nyampah n meluat tgk seseorg senang ckit.
biarkan la dia.
semoga Tuhan merahmati dia.
=)

Wawa_Nadwa said...

khairul onggon :

owh diorg hantu eyh.
hahahhah!
ok2.
thanks yeah!
i'm follow!!
=P

ChiLaBaey's said...

Bagus Wawa... kalau berfikiran positif macam tu.... Pedulilah apa diorang tu nak kata, ambil yang positif dan lantaklah yang negatif dalam minda diaorang tu.... Bukan buat dan paparkan aksi melampau pun dalam blog... kisah kehidupan dan pengalaman yang nak dikongsi bersama... bukan minta makan dan wang pun kat diaorang... kuatkan semangat... Bila nak lawan bowling kat Flamingo ke, Ampang Point ke..ni...???

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

malas la plak nk pikr hal yg remeh ni. byk lagi keje nk kena buat.
hee!

boling??
wawa ok je la.
t'gu kete dpt pastu deal main boling kt ampang point ok.
menang blnje kenny rogers.
hehhehe!

ChiLaBaey's said...

Bagus.. bagus...bagus.... Banyak kerja lain boleh dibuat...

Bowling tu... serius.... kita main ramai2.... Boleh..!! Siapa kalah belanja Kenny Rogers, siapa menang dapat Kenny Ong... hehehe... takut....!!!! Nanti kita set time yang sesuai... nombor satu, set time dah dapat gaji ye.... kalau sekarang dapat plastik beg kenny rogers je... :p

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

buleh aje.
wawa takde HAL.
nnti leh ajak blogger2 yg lain.
=P

ChiLaBaey's said...

Cantikkkk.... janganlah bawa mereka2 yang handal2, nak belanja wawa je ni... yang lain sendirian berhadlah ye.... bawa adik kecik wawa skali... hehehe.... :)

Lionel Azry said...

dorang tu hero kat msg board je!
sabar la akak lalat dan langau
eh2 silap2 :P

nestumrasberi said...

mualaikumsalam,
hehehe akak dah terkunci kat dalam umah la.kunci tak tau letak kat mane. wawa dok kat luar amek angin dulu. hiks.

meh ar email wawa nanti akak invite.

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

hahhaha!
ajak la bdk2 blog.
wawa lantik kamu sebagai KETUA.
sila jalankan tugas anda.
hiks!

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry :

cis!
kuang asam jawa tau.
hahah!

Wawa_Nadwa said...

nestumrasberi:

aiseyy.
terkunci plak.
carik kunci smpai dpt cepat.
dh kematu muntut sy dok luar ni.
per0t pun dh kemb0ng mkn angin byk sgt.
hahahha!

chantique_ke@yahoo.com
ni email wawa ye.
=P

lima-alpha-november said...

biasa la kalau org nak comment yang tak ikhlas...

" dah campak batu, sorok tangan "

itulah insan yang takut pada bayang²

lima-alpha-november said...

biasa la kalau org nak comment yang tak ikhlas...

" dah campak batu, sorok tangan "

itulah insan yang takut pada bayang²

nestumrasberi said...

kunci tak jumpa la wawa.
why not wawa panjat ikot tingkap.
ala umah akak 5 tingkat je tak tinggi mane pun. panjat pelan2 tau. jangan risau wawa tak jatuhnye.cepat panjat. akak dah siapkan nasi beriani ni.

hehehh dah invite wawa. tqvm sudi baca blog akak :-)

Wawa_Nadwa said...

lima-alpha-november:

tu kite dh biase jumpe.
mcm2 ragam org ade.
=P

Wawa_Nadwa said...

nestumrasberi :

hehhee.
waaaa.. nasik beriani.
wawa tak berani panjat nnti jatuh sia2 je.
hehehe!

maceh kak sudi invite wawa sbb kena pakse bukak.
hahaha!
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998