Monday, June 29, 2009

Transfomers [2] @ CapSquare!!

Bile dh janji dengan adik2 aku, dorang ni akan tuntut smpai dapat. Aku dah janji dengan depa nak belanja tgk wayang cite Transfomers [2] : Revenge of the fallen. Aku plak keje hari sabtu, online la konon nak bo0k tiket nan adooo.. tak bleh plak. Sah2 kalau pegi sume full kan.

Ade dak opis si MUN soh aku tgk wayang kat tempat baru, CapSquare. Penah gi dok?? Tempat baru takde la ramai sgt kan. Pas je keje zupppp amek dak2 kt umah..

Kedai pon byk tutup la, rmai pon sbb nak tgk wayang je. Panggung dia pon ok la, jarak tempat duduk ngn org depan jauh la gak. Bkn macam kt ner eyh aku tgk, sempit gileee.. Nak julur kaki pon takleh, lenguh weyh kaki ni.. Yg ni kira OK la..
Tak Sah kalau tgk wayang takde pop corn dan air berkabonat ni kan.
Aku lebih gemar mkn chezel atau twisties.
Sementara nak tunggu masuk pop corn suda separuh.
Hehhee. Abes kt luar je, dh masuk dlm menggagau nak kunyah.
Lagi aku nyampah kalau kunyah berbunyik, rase nak menampau je org itu. =P
"Adikkkk.. Asyik baju ni je takde baju lain ke nak pkai.. Byk baju, baju ni jgk engko pkai.. bla bla bla blaaa?" Heee. TERbebel plak.. Dia ni kalau org tak carik kan baju, baju yg same je la dia pkai.. =P
"A'ah kan.. Baru adik perasan.. Hee"Adik perempuan aku plak pkai selipar je. Tu pon aku bising gak.
"Ko ni pkai selipar napeeee?? Kasut takde ke?? Nape tak pkai kasut yg aku beli tuuu"
Wahh nak kasitau jgk yg aku beli. Hahhaha!
"alaaaa.. aku ingat ko nak belanje tgk wayang kt galaxy je aku pkai la selipar"
(Galaxy tu kt ampang je ye korang. Mane yg taktau tu..)
Aiyakkkk.. Rase nak pang je sekor2. Heee! Korang nak kuar ngn aku pkai la elok2 ckitt.. Shuhhh shuhh.. Jalan jauh2 ckit. Heee..
Mase balik tuu adik asyik merungut je lapoo lapoo lapoo.. Kalau korng dengar rase nak pang je tau. Ok la aku nak bwk la dorang makan kan, sekali mama call
"Takyah makan luar, mama dh masak byk ni kat umah.. Makan kt umah je" Hehhehe. Jimatt aku... hahhaha. Adik dan dan tak lapoo. cis!!
Cite ni OK la.
Nak cite pon tak reti pi la tgk sendirik eyh. =P
heroin cite tu cekci weyhh.. pheewittt.. !!

26 comments:

rizz said...

wahh shomeii jee adik bradik tgok wyg kekeeke

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

nuar x pernah p capsquare agi...uwaaaa!

cun wawa berbusana sebegitiewww ;)

Wawa_Nadwa said...

rizz :

shomei ke??
huk3!
malu kami adik beradik.
hahah!

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

takde pape kt sane.
sbb wawa tak jln2 pon.
hee.
berbusana??
huii jarang dengar org guna perkataan itewww.
=P

nURmALa mAZLan said...

best gilos kan citer ni dik

zamdotcom said...

jikalau begitu kena tengok cepat la citer transformers ^^ smpai hati xajak kita pun..huhu


p/s: nk tgk heroin transformers je

Luth Textile said...

itulah kakak yang garang dan kudukut..
kuikuikui..

Lifesaver said...

cekci?hehehe

Wawa_Nadwa said...

nURmALa mAZLan:

yup!
sib baik ade lawak ckit.
klu tak muke ketat je masing2.
seyes je tgk.
=P

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom:

cepat2 la pi tgk.
=P

gataii..
hahha!

Wawa_Nadwa said...

Luth Textile :;

hahahha!
bkn kudukut tapi jimat.

bukan garang tapi tegas.
hiks!

ChiLaBaey's said...

Bestnye dah pergi tengok.... bilalah panggung nak kosong ni... asyik tiket abis je.... Betul kalu online belum juga tentu dapat.... Tolong booking untuk saya boleh...??? Hehehe... tak sabar nak tengok ni... silap2 nanti sampai dah keluar DVD baru dapat tengok.... :(

nesloais said...

bila la nk tgk transformers ni.. asik duk tgk transformers TNB punya tepi apartment nieee...

Lionel Azry said...

La baru tengok ke? :P

atty's said...

lom g tgk lagi.

ayie@3bond said...

haha TGV Capsquare ...

yeah silakan ke TGV Capsquare pada sesiapa yang susah sgt nak dpt tempat duduk utk tayangan blockbuster ini ... haha

haha rindu bangat sama tempat kerja lama ku ..

skrang dah pindah TGV One Utama lak ...

papepun ... TGV Capsquare best~!! haha

parking pun free beb~!!

hehe sori wawa ter promote lebeh plak haha ...

amacam sound gempak kan tgv caps tu?? seat pun selesa ... haha

baru setahun lebih je tgv tu

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

t'gu la smpai berjanggut klu nk panggung tu kosong.
hehhehe!

pegi je tempat baru ni.
tak yah beratur pjg pun.
=P

Wawa_Nadwa said...

nesloais :

hehehe.
shian.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry :

a'ah.
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's :

gi la tgk.
=P

Wawa_Nadwa said...

ayie@3bond:

belum pape dh gelak dlu.
hehehehe!
ye tau la situ tempat keje awk dlu tu yg lebih excited gitu kan.
hiks!

sound best!
seat pun best!
parking free.
cume takde byk kedai nk shopping.
heee.
=P

ChiLaBaey's said...

Cik Wawa... terima kasih dengan tips yang diberikan.... Mungkin saya akan ke tempat baru di Tropicana Mall di Damansara pulak.... manalah tahu kalau2 ada tiket....

Cik AniS GalaXy said...

kemain tgk wayang x ajak
tp cian adk wawa kene marah dgn wawa..
adk wawa 2 sempoi jer orgnya
sbb tu x mau pakai heels mcm wawa

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

ok.
try la sane mane tau dpt.
hee.
=P

Wawa_Nadwa said...

Cik AniS GalaXy :

eyh.
wawa mane pkai heel.
pkai ms keje je.
klu kuar gini pkai heel patah kaki wyh.
hahhaha!

bkn ape wawa mmg telah didik oleh abah pastikan bile kuar umah tu sentiasa kemassss.
=P

ayie@3bond said...

hehe wawa utk kaki shopping mcm awk tu memang tak sesuai gi situ haha ...

kalau takat tgk wayang nak berhibur bolehlah haha ...

sambil2 tu tgk2 lah vcd hidustan kat kedai cd sebelah tu haha ...

kalau lapar turun je kat kedai "olive" atau "tappers" bawah tu haha ...

modestos pun ada hehe ...

bebila senang dtglah TGv One Utama plak eh haha ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998