Friday, June 26, 2009

Toyota Camry.. Hehehhe!

Oii..!!
Woiiii..!!!
Hoiiiii..!!!!

Sorry la weyh silapp.. kecoh la korang!
Hahhahahahha!
Yela2 toyota camry.. Janji toyota tu betoii.
hehehehe


Alahaiiii...!~
Korang ni.....
Tak agak2 tau kate aku nak bertunang lah, ade org meminang la, nak kawin laa. Ishhhhhhh!!! Cube pikir yg lebih gempakk ckitt.. hahahahhaha!!

Saboo.. sabooo..
Bwk mengucapppp.. Hiks!

Kan azam tawon ni takmo pikir psl nii..
Gi klik kt "Happy New Year" ni eyhh klu tak ingat.. =P

Meh mehh aku pekenalkan kete yg aku idam2kan..
Mula2 aku tunjukkan tayar dulu ekk..
Heee!
Pastu tgk muntotttt diaa.. Perghhhh!
Cun woooo..
Taraa!!!!
.
.
.
Mari aku kenalkan kt korang Toyota camry my fav car. Hehhehehhe!
Kereta yang aku idam2kan, yg aku nakkk sgtttt.. Tapi apekan daya aku tak mampu utk memilikinya. Hiks!
Dengan jawatan aku sekarang korang ingat aku mampu kee nak pkai kete ni weyhhh.. Pegawaii kt opis ni pon pkai kete biase, aku berangan pkai kete ni. Hahhahaha!

Biase la nnti org kite ni kan, nmpk org pkai mewah ckitt mula la pikir negatif..

"Mesti wawa ade sugar daddy niii.."

"Mesti bf wawa ni terlibat dengan kongsi gelap ni..."

"Mestiii wawa past time lainnn ni.."

Hahhaha.
Biase la lumrah hidup..
=P

Tuu tuu nmpk si BIRU kt sebelah sane tuuu..
Tiap kali aku parking kete, mesti akan lalu kat kete putih ni.. Huii Geramm nye la haii aku tgk.. teringin seyhh nak bawakk. Hehhehe! So sekarang pkai je la kete ape yang mampuuu.. =P

Eeiii.. lambat nyerrrrrrr.. Bile nak dpt niiii..
Sekarang ni dalam pala takde kaler lain..
Putih.. putihh.. putihh je..
hiks!

(+_+)

43 comments:

labizzwkshop said...

aku ngah compius ni..ni bukan camry ke?hehehehe

Bebo said...

1st komen!!ha..ha..
itu bukan vioss laa cik wawa..
itu toyota camry lah..

rizz said...

hahah ingat kete die td wakakaka

Callina said...

hehehhehe...saya pun suke color putih kalo kereta... very sexy... tapi nak g cuci tu yg malas... :)

El-Zaffril said...

Wawa... tu bukan Toyota Camry ke dalam gambar tu... Huhuhuuh

Wawa_Nadwa said...

labizzwkshop :

wakakakka!
ok2.
silap aar.
cis!

Wawa_Nadwa said...

Bebo :

yer.
awk org kedua yg bgtau.
=P

Wawa_Nadwa said...

rizz :

hehhee.
kete dlm mimpi.
=P

Wawa_Nadwa said...

Callina :

kete putih kena rajin jaga.
klu tak nmpk sgt kotor tuh.
=P

Wawa_Nadwa said...

El-Zaffril :

yer awk org yg ke 3 yg bgtau.
hahahah!

Lifesaver said...

kawin dgn datok?????????hehe

ChiLaBaey's said...

Takpe angan2 dulu esok2 dapat betul, boleh bawa saya jalan2 kat Ampang.... Good performent car... Saya dah bawa... Pak i punya..... Beli toyota Vios ke nanti Wawa....??

Hezesuze said...

alah...kalo nk simpan duit tu mayB lambat ler jawbnye...suh ler bf wawa belikan...heheh

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

datok??
owh takmo la.
hahahha!
rela pkai kancil je.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

aii.
giloo la klu wawa pkai vios.
mau menjadi bualan org.
hehehe!

taklah.
kete lain.
=P

Wawa_Nadwa said...

Hezesuze :

bf belikan??
heee.
huhuhu.
lalalla!

zamdotcom said...

tak pe wawa..naik je keta camry sy ekk ^^ dh tukar logo kancil myvi pakai toyota vios lagi ^^
kalo wawa naik ngan sy xde la gossip sgt rasanya ^^ haha


p/s: suka BMW M5..owh..

nesloais said...

awak angkat myvi je laaa...

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

jeng jeng jeng...wawa bikin suspen dah ni...next entry! :p

atty's said...

mana tau ade rezeki one day utk wawa

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom:

wakakakkakak!
ok la tuh.
janji dpt naik 'camry' awk jgk.
=P

Wawa_Nadwa said...

nesloais :

tgk la camne eyh.
tapi sy minat 1 kete ni.
dh bo0k pon.
=P

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

jeng jeng jeng!!
hahahha.
takde pape la nuar.
relaks laa.
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's :

hurm.
isyaAllah kak.
klu ade rezki ade la.
=)

paraxixth said...

amik la honda.kalau honda jazz amat garang kalau wanita yang pakai...wah..suke.dan terase nak ngorat...lalal

Duke Luce Dell'amore said...

meriah keta yg die nk!!
patut r sibiru wat hal...die jeles kekdahnya!

Wawa_Nadwa said...

paraxixth :

hehhee.
bkn pndg yg pandu tu tgk kete.
cis!

Cik Wanie said...

moga2 impian menjadi kenyataan...
hik hik hik,
insya-ALLAH
(blh tumpang sekaki kan)
lalalalala

Lionel Azry said...

taniah beli kete baru!
dah kate dah hayat sibaru tak lama
wuwuwu~ :P

nURmALa mAZLan said...

wawa,
baru beberapa hari lepas akak cakap kat hubby akak suka camry nih..wakkkkkkkk~

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kena cari BAPAK IKAN....
baru leh pakai kete nih dik
ahahhaha

anak ikan wat stok sekendel jer...

hehehehe

Wawa_Nadwa said...

Duke Luce Dell'amore:

hmm..
jgn la ckp..
nnti dia maj0k kang ssh wawa.
=P

Bebo said...

camry...best ker?mcm biasa jer..yer la keta mahal..camry ngan altis lebih kurang jer comfortnye..

Wawa_Nadwa said...

Cik Wanie :

Amin.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry :

aloo.
jgn ckp gitu.
=P

Wawa_Nadwa said...

nURmALa mAZLan:

citarasa yg sama kak.
=P

Wawa_Nadwa said...

[yAN!e][pUTraJAya] :

takmo!!!!!
tak0t..
hahahha!
kena mkn dengan bapak ikan br tau.
=P

Luth Textile said...

ini pon kereta kegilaaan mb perak nizar jamaludin..

wawa pon gila keta ni gak?

Wawa_Nadwa said...

Luth Textile :

alaa.
takmo la kaitkan dgn dia.
tak ske politik nii.
=P

nesloais said...

wawa mau angkat suzuki swift ker...

dieana said...

hai..slamat berkenalan..bestnya kalau dapat keta tukan....jangan lupa follow blog diana yer..miena-dieana.blogspot.com..kiter suka baca blog dia...thanks

adenium said...

wawa... arituh..masa kat SUK perak... wooo beratur toyota camry... dorang nak tender untuk jual..hahahah

Rashid said...

hehe.. besele tu wawa. jangan pedulikan apa orang lain cakap k.. kita mesti ada idaman hati (uiss cam lain je bunyi ni..)Maksud saya kereta idamanle..

alaa wawa.. simpan duit.. sikit-sikit lama lama boleh pakai le kete tu. Bukannya mahal sangat.. atau ehemm ehemm cari & kaweeeennnnnnn je ngan org yg dah ada kete tuu... ahakss!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998