Wednesday, June 3, 2009

Sesi buka hadiah..

Antara hadiah yg adam & adif dapat.
Sebenarnye nak tunjuk adiah yg aku kasi je. heheh!
Tu paper beg yg besar tu kan. Haa tu aku kasi.. nk tgk dlm dia j0m!!Tangan masing2 kaknam nak bukak hadiah tuuuu.. Tangan siapakah??
Eyh eyh ade tangan baju belang biru la.. iskkk!Ade lagii budakk baju biruu ituu..
hahahhahah! kant0ii.
aku yang over tau bukak hadiah budak2 kecik nih. hehehhe!
teramat la over cam hadiah aku plak.. =PBukan ape aku tak sabo soh bdk2 ni bukak hadiah yg aku kasi.
Paper beg tu kalau buleh jgn la koyak kan, sbb lawooo..
Buleh simpan..

Yang lagi satu tuuu.. belom sempat buat ape2.. Lajuu je tangan si adam koyak kan.
Masing2 over jeritttt.. hahaha!Ye aku kasi beg. Kalau budak2 ni aku jarang or tak bape suke belikan dorang brg mainan sebab ape bilik dorang ni dh buleh bukak kedai mainan dah. Byk gileee.. Lebih baik beli baju or belikan beg lagii elokk.. Bile dh bukak hadiah aku tu, tgk adam adif suke n excited, aku pun lega n sgt sukeeee.. heee! Dorang buleh bwk pegi ngajiii kan..
tak beli lagi hadiah kak waniee.. aiyoo.. bile mau beli ni.
Kak, wawa beli beg sekoolah jgk buleh?
wakakkaa!

14 comments:

SiS-lin said...

mmg dh agak..wawa le yg dok panjangg tangan bukak hadiah tu...hahahahha

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

nak gak! grrrrrrrrr...

ChiLaBaey's said...

Mak aii... tangan yang baju biru belang yang lebih ni.... mesti abis majlis dia berebut dengan budak2 tu nak bawak balik hadiah.... siap hentak2 kaki lagi.... sabo ye cik wawa... nanti saya bagi hadiah kat awak.... :)

Wawa_Nadwa said...

SiS-lin :

hahahhaa.
tolong je sis.
bdk2 mane tau bukak adiah.
=P

~Atiqah.Ismail~ said...

sronok!!
suke budak2..!!!

atty's said...

sama ar wa..tak tau nak beli diah apa tuk wanie..hehehe ..cari buku ar.

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

okeh!
t'gu kt PD nnti.
pegi tak??

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

kekekkee!.
wawa cume tlg je.
tp mane beg paper yg lawo tu mintak la.
hahahha!
bdk2 kecik mane tau ape.
=P

Wawa_Nadwa said...

~Atiqah.Ismail~ :

yer.
same la.
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's:

pening la nk carik adiah k wanie ni.
=P

Kasawari said...

byknya hadiah.. ermmm meh sini Kasawari tolong bukakkan.. he he

~ a for ana ~ said...

geramnyer tgk bdk2 debab tu! meowwww.. haha.. actually i'm requesting 2 b as yr follower.. salam ziarah!

Dakjaat™ said...

ui! best2 ! bukak hadiah tak ajak!

Lifesaver said...

ish2..yg kakak tu...baju biru tu..amboi2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998