Monday, June 1, 2009

Ramai nyerr manusia..

Disebabkan exam aku dh abes hari jumaat tu, kebetulan plak Jusco Wangsa Maju ade JJ Card ape lagiiiiii serbu laa jusco time lunch hour. Mula-mula ingat nk kuar awaii skit kol 12.00 tapi bos ashik d0k depan meja ni je kan, tak leh lariii.. Chet! lalallalalla..

Mula-mula ingat nak makan dulu sebab dari pagi aku tak makan pape lagi, masuk exam pun dengan perut yang kosong tapi bile sampai je tgk manusia berduyun-duyun serbu JJ tu kooo tak ke terpengaruh kan.. Sanggup tinggal makan dulu semata-mata mau shopping. Perut ni dh berbunyi2 je tapi tak pedulik kan pon. Hiks!

Kak Nurul sudah tentu akan shopping baju tuk anak dia, dan aku sudah tentu shopping utk diri sendiri la kan. Masing2 berpisah, kalau aku ikut dia mmg tak dapek la carik barang aku. Serata tempat punya la ramaiiii.. Parking jgn ckp la, berebut-rebut kooo.. Bile dpt tu kira mcm rezekii la.. =P

Sale gile-gile hari jumaat tuh.. Sudah semestinya lebih rmai kaum hawa berbanding kaum adam kan. Hehehehhee! Tetapi lelaki jgk tidak melepaskan peluang shopping jgk yer. "Banggg oii, tak gi solat jumaat kee?? Ke uzurrr??" Hahhaa! Less 50% sehingga 80%. Aku dpt beli handbeg je, kasut tak sempat capaii, bapak nye ramaii.. ahh malas aku aihh.. Nah amek amek amekk.. tak heran.. hehehe!Disebabkan dalam purse aku hanya ada rm 80.00 je, cam tak ckup je nak shopping kan sanggup beratur panjang nak cucuk koo.. Wakakakka! Mase beratur tu jgn la mesin tu tertibe “OUT OF SeRVISE” plak kan.. Mesti masing-masing frust gilerrrr.. Hiks! =D

Mula-mula aku dah amek dua handbeg dah.. Pastu kat tangan nak amek lagi lagi satu. Sib baik aku cepat sedar, mengucap panjangggg aku.. Astafirullahalazimmmm!! Selepas tersedar dari hasutan set0nnn aku beli satu je.. Syukur alhamdulilah.. Kalau tak dah berbeg-beg aku bwk pulang. Ujung bulan ko jual la balik beg2 tu sume, minyak kete isi la dengan air paip. Hahhahaha!

Sedar tak sedar dah kol 2.15, kak nurul pon baru settle beli baju anak dia, tak sempat pon nak beli tuk diri sendiri. Hiks! Berlari la konon nak makan. Mane sempat dhhh.. Tgk sume nye beratur pjg, nak mkn pun tak dak selera, akhirnya aku tapau donut je kt big apple. Huk3! Sampai ofis mkn 2 ketuiii je yg lain kasi dak opis, sbb perut ni nak nasik gakk.. lapoo nyeeee.. =(

Salu tgk blog org ade tempek gambo donut big apple ni. Vangga btoii la hai dorng erkk dengan donut2 ni. Aku?? biase2 je.. Hiks!

30 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

makanlah donut tanpa rasa keVanggaan! muahahaha! :p

Dakjaat™ said...

wahhhh! ramainya orang ... ke wawa suruh dorang berkumpul utk diamek gambar? wahahahahah! :p meriah betul... :)

Media Cyber said...

ramainya.... :( tak sesak napas ker

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

aahhh!
tak kose aku.
hahahha!
=P

Wawa_Nadwa said...

Dakjaat™ :

hehee.
takde makne nye nk soh dorng kumpul gini.
rmai kan.
huii.. gile wa ckp lu.
=P

Wawa_Nadwa said...

Media Cyber:

rase nk pitam pun ade.
dgn rmainye.
dgn x mkn lagi..
huii..

neezareef said...

perghh..
ramainye...klu mcm ni sure dh x npk jln...
'saf' pn jd kemain rapat lg

Dakjaat™ said...

lu cakap wa gila??? waaawawaaa nak balik rumah terus repot ngan amaa... ayoo~ yeney ama this girl wawa said im crazyee jayzee..

Mama: #&$#_)^&@!@???

Media Cyber said...

pitam? ni mesti jrg berjogging ni.. ke tak cukup air... ?

kalaulah wawa pengsan time tu, sape agaknya hero of the day ... :p

*ayu* said...

sesaknya!!!!!!!!!!!!!!


bernafas tak?
:P

Wawa_Nadwa said...

neezareef :

nk jalan kena t0lak2.
hehehe.
=P

Wawa_Nadwa said...

Dakjaat™ :

l0h!!
tu pon nk ngadu kt amaa dia.
hahhaha!
cehh!
=P

zamdotcom said...

owh..
lazatnya donut itu...


p/s: dh lama xmakan donut

Wawa_Nadwa said...

Media Cyber :

kurang air kot.
hahaa!

siapa yg menyelamatnya wawa ketika itu.
mesti owhh hero ku.

ahh
takde makne nye.
sume lebih pentingkan shopping.
hahahha!

Lionel Azry said...

big apple tak sedap!
j.co donut jugak power! :P

kojah said...

nak big apple satuuuu!huhu

nURmALa mAZLan said...

akak paling suka donut yg hujung sekali ni..yg ada walnut nipis2 atas dia

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry:

sedap lagi donut mak aku buat.
hehhee!

Wawa_Nadwa said...

kojah :

siap!!
hahaha.
sorry slh kedai.
=P

Wawa_Nadwa said...

nURmALa mAZLan:

tu mmg sedap.
wawa mkn yg itu.
ngn yg oreo nye.
dappp!

dh aar wawa puase harini.
lapoo plak.
=P

ChiLaBaey's said...

Haaa... tulah... shopping lagi... kan dah start puasa.... :)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kalau dah nama nyer time dapat gaji...
kat mana2 pun ramai orang
akak pi MYDIN...lagi ramai...hehhehe

Lionel Azry said...

owh lupa..shopping lagi??
terdegar bisikkan setan atau coretan setan?? :P

Zyma Saad said...

Wawa....ramai sgt la manusia kat Jusco tu.
Rasanya kaki pun tak muat nak masuk nih....

Hati2 ye,Wawa.

adenium said...

kita g gak hari tuh...tapi kat jusco tuh takde semonia...n sesak sgt..kita balik cenggitu je....heheh

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

takpe.
sekurang2nye dpt ganti puase yg lepas.
=P

Wawa_Nadwa said...

[yAN!e][pUTraJAya] :

time gaji la biasanye ade SALE.
pndai dorng kan.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry:

sbb baca coretan setan tu yg nyaris2 terjebak.
hahhaha!
=P

Wawa_Nadwa said...

Zyma Saad :

mmg rmai btoi la kak.
berpeluh2 dlm tuh.
nk muntah pon ade.
=P

Wawa_Nadwa said...

adenium:

blk je kak?
tak beli pape?
rugii rugii.
hahhahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998