Friday, June 12, 2009

Photo.. Photo.. Photoo!

Sorry2!!
Ku ingatkan dh abes entry ni. Ghupnye ade lagik. HIks!
Yelaaa tunggu si onaL lama noo nak update gambo kan. Maklum la gambo yg dia amek bkn nye sikittttt.. Banyakkk tuuu..!!

Tantek2 ohh gambo yg dia amek, tgk la camera ape kan..
Saje je nak tunjuk kat korang utk cuci2 mata..
hiks!

Cil0k gamb0 dari blog si OnaL. hehehe!

3 dara pinggitan. Hiks!
Menepati tema.
BIRU & PUTIHMenyumbangkan lagu..
Alahaii.. Nape aku nmpk gelap plakk.. Aku suke gambo ni, walaupon background hanya kerusi. Hehhe!Ni amek dr blog kak wanie.
Dari belakang cantik plak la body aku ni, cam malas plak nak diet, walaupon lemak2 kt perut ni dh mula menebal. Hahaha!
Kalau ade gambo lagikk..
Aku tempek sini lagi eyh. Saje je nk kongsi.
Korang jgn muntah plak ashik tgk gambo2 kt PD ni.
Kalau agak2 dh meluat tu, sila la pergi dari sini dengan hormatnya tanpa meninggalkan kesan ye.

"Selamat Berhujung Minggu!!"

27 comments:

rizz said...

haha suke gmbar rmai2 tu

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

gbr yg pegang mic tu leh wat wallpaper :p

PakciQue said...

Serius lawa gambar-gambarnye..termasuk dengan orgnya sekali..

Luth Textile said...

Comelnya dia..
nice combination color..

Lionel Azry said...

macam budak skola!
baju putih seluar biru :P

Cik AniS GalaXy said...

cik wawa ku syg
di sini sye nk kamo tahu
sye sgt jeles tgk gambar ramai2 tu...
x cukup gembira pic 2 tanpa anis.
wawa buat anis jeles...uwaawaawaa

Eazy Izzuddin said...

alamak!
photo atas skali ku tiada!
huk3
sebab da loteh terbaring atas katil kat blik
huk3
xD

ibu_umairah said...

meriahhh.......meriahhhhh.....meriahhhhh

Nem0 o0h Nem0 said...

kamu da kurus la wa,tang perut tu wai sit up je byk2.. =p
gambar2 ni semua cantik2..rugi tak gie..

ciK LyndaWawa igUana said...

waa wawa..bergambar sakan dia yer....:)

SULTANdiblogBETA said...

ehem2..
wlupun beta xkenal korg sume..

tp masih bbangga jd komentar pertama..

Kasawari said...

perghh nampak macam artis ler yg pegang mic tu.. habis lagu disumbangkan ek.. huhu

Wawa_Nadwa said...

rizz :

wawa pon ske.
nmpk happening gile kan.
=P

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

erk!
yeke.
=P

Wawa_Nadwa said...

PakciQue :

tgk la photoghaper nye sape kan.
hiks!
kamera pon bkn calang2.
=P

Wawa_Nadwa said...

Luth Textile:

sume ch0mel2.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry:

sama la dgn mama aku.
dia pon ckp cm tuh gak.
hahaa!
suar aku cam kain baju bdk sek menengah.
=P

Wawa_Nadwa said...

Cik AniS GalaXy:

cik anis ku cayang,
bahawasanya tidak niat ku utk membuat dirimu jeles.
hehehhe!
tapi hanya tuk berkongsi saje.
=P

tp jgn risau nnti ape2 majlis kamu dtg ye.

Wawa_Nadwa said...

Eazy Izzuddin:

uhuhuuh.
sape soh kamu tdo awal.
kan dh takde.
=P

Wawa_Nadwa said...

ibu_umairah :

mmg meriah.
=P

Wawa_Nadwa said...

Nem0 o0h Nem0 :

tu la.
cam mls plak nak wat sit up.
hahaha!

Wawa_Nadwa said...

ciK LyndaWawa igUana :

org nak amek wawa posing je.
hehhee.
=P

Wawa_Nadwa said...

SULTANdiblogBETA :

byk la ko komantar pertama.
hahhaa.
sila lihat diatas nu ye.
=P

Wawa_Nadwa said...

Kasawari :

hahhaa.
sume lagu ku sumbangkan.
nasib la kan.
=P

AbdulWaheeD said...

u ni..slalu kluar x ajak i pun kan
mencikkkkkkkkkk ekekeke

Lionel Azry said...

tapi gua bukan mama lu :P

Lifesaver said...

lagu apa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998