Tuesday, June 16, 2009

Muke takde perasaan

Dak kecik ni anak along (sepupu), kira aku ni mak sedara dia la ni.
Mimik muke dia dalam semua gambo aku tgk sameee je.
Cam takde perasaan gitu..
Hiks!
Aku senyum bukan main lebar lagi, muke dia tetap gituuu..
Putri!! senyummm.. =P
Wuiii.. susah nak tgk dia senyum. Mahal tu senyuman diaa..Mungkin dia takut kot ngn aku kan, tapi gambo dengan mama dia pon gitu gakkk muke nyerr.. Cam pelikk je nengok org yg amek gambo tu ke??Bapak nye soh pun idok jalan.. Buat dekk jee..
elloww makcikk.. jgn sombong ekk.. kerek aar luu..
hehehhe!Diapit dengan gadis yg murah dengan senyuman. Hee!Tapiii.. bile dia tgh makan, jangan la korang cuba-cuba kacauuu..
Kalau tidakkkk..?!!Bdk kecik ini akan mengamukkk!!
Tadi dia nampak , alahiiii baikk nye dakk inii..
Anak dara sapoo la ni??
Tapi itu hanya lakonan semata-mata. Hiks!Putri, gigi mane??
Haaa.. besoo mulut dia nganga tapi tak nmpk pon gigi nye.. hee
Teringat felix af, bile nyanyi muke takde perasaan je. Sameeee je, sedih ke, suke ke, marah ke, muke gituuu la gak. Hehhehe!


Tapi aku plak, kalau marah muke ni senang nmpk.
Tak dapat nak sorokkan wajah kalau tak suke.
Mmg nampak terang-terangan.
=P


27 comments:

rizz said...

tomeynyaaaaaaaa dak kecik tu hehehehe

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

nnt snap muka cik wawa marah yer...nk tgk :p

ku tak sempurna said...

aku rasa budak tu tak senyum sbb dia tak suka ngan ko la...
.
.
.
.
.
.
.

laaarikkkksss

Wawa_Nadwa said...

rizz :

tomei kan.
cam sape ek?
hee.
=P

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

huiii.
tak bleh nuar.
seramm..
ko mesti takot nk tgk.
hehehhe!

p/s: klu aku marah nnti tuko ijoo.
=P

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna :

eeii.
kuang asam ko ni.

takla.
ngn mak dia pon dia tak senyum.
=P

ChiLaBaey's said...

Yerlah... kalau dia pun senyum lebar dah tentu orang lain jeles nanti dan tak dipedulikan... bagi change kat orang lain dululah... nantilah sikit masa lagi, korang pulak yang tak tahan nanti... nombor satu Cik Wawa_Nadwa.... hehehe.....

Hezesuze said...

amboi3..beshnye bsantai dimana tu wawa??

muka xde prasaan..wakaka lawaking tol..

Duke Luce Dell'amore said...

hahaha..comeynya bdk tu!
i'm so addicted to bdk2 kecik..suke je tgok baby2 ni..adoi!

Lionel Azry said...

rasa macam nak lempang ja!
haha~

nesloais said...

bila lak wawa nak dukung anak sendiri.. asek2 anak org lain jer.. miahahaa..

Rashid said...

ermm nak nengok wajah wawa nangis le. Tapi bukan nangis olok-olok tapi nangis betul-betul.. hehe..

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hehehhe.
yela kot.
nnti cik wawa dh tak laku klu dia senyum kan.
=P

Wawa_Nadwa said...

Hezesuze :

ala kak.
kt bukit belacan je.
hahaha
=P

Wawa_Nadwa said...

Duke Luce Dell'amore :

same la kiteee.
comei kan/
=P

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry :

ahahahha.
si0t t0L dia ni taw!!!!!!

Wawa_Nadwa said...

nesloais :

anak sendiri??
tunggu wawa kawen dlu ye.
hehehe.
=P

Wawa_Nadwa said...

Rashid :

eeii.
bur0kk la cikgu.
mesti cikgu akn takut.
=P

[yAN!e][pUTraJAya] said...

best nyer picnik...
sungguh comey budak kecik itu....
hehe

admin said...

hoh! pu3! femes dia masuk blog auntie wawa dia.. haha~

admin said...

pu3 memang camtu.. kalau kat luar.. mmg susah nak senyum.. ni mesti hantaran tinggi, dah nama pun puteri, mesti lah kawen ngan putera.. tul tak kak?

p/s: zamdotcom, bila mau g yamcha?

Wawa_Nadwa said...

[yAN!e][pUTraJAya] :

comeL.
tgk la sape makcik dia.
hahha!

Wawa_Nadwa said...
This comment has been removed by the author.
Wawa_Nadwa said...

admin :

puteri sombong.
maklum la kata puteri kan.
jgn kawen dengan putera katak suda.
hehehe!

hantaran mesti tinggi, sape2 yg nak tu sila sediakan duit dari sekarang ye.
=P

Nazree Nazarudin said...

ok kak, nanti nak gi ice skating.. along & kak long pun nak follow.. dah la g hari tu tak ajak..

Wawa_Nadwa said...

Nazree Nazarudin :

ok.
pasni akk nk gi nnti akk ajak ok.
=P

Lifesaver said...

ler...nape muka chong je tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998