Thursday, June 11, 2009

Mari menyanyi, menari & menjoget.!! LaLalala..

Malam tu, persembahan pertama adalah dari jim yg dijemput khas dariiii.. mane ekk? korea la eyh. Sebab baju tu dh ala-ala korea gitu. Hiks!

Memang aku tak bape kenal mamat ni, bile dia start je nyanyi waaaaaaaa sedapp nye soree diaaa.. Seyes mmg sedap, terkesima aku dibuatnya
(pinjam ayat abg eQ).Jim, lagu ape ekk yg nyanyi ni, lupe plakk.. =P
Pastuuu doranggg plakk.. Si Pojie n Rizz.
Aku lupe sebenarnye nama dorang ni, ni pon tgk blog Jim. Hehhehe! Sib baik ko ade Jim, kalau tak jenuh aku nak carik satu2.. =P
Dorang ni kan lagu perempuan pon tibaii je. hahhaa!
Layann.. Memang sporting beb!
Mula2 aku soh si Jim ni nyanyi lagii. Aku sgt suke dgn sore dia ni, perfectoo. Pastu katenye takde lagu baru, semua lagu lama2. aloooo.. Bile dia kate "Nak duet tak??" Ntah cam ne.. Aku bleh OK kan aje. Huiiiii.. GIlerrrr ke weyhhh..!!~

Seyess!!! aku mmg malu nak nyanyi sebenarnya, kalau ngan boipren sendiri, ngan family pon maluuu ni kan plak depan kawan2 kan. Tapi ntah la, cam ade sesuatu yg menyuruh dan mengiyakan aku nyanyi. Kekekkeke!

Berdebar2 time ni, tgn pegang mic mengeletar je tuu.. controL wawa contr0L.. huiii..
Walaupon takot, malu, berdebar tapi nyanyi 2 lagu tuuuuuuu.. hahhaha!
1- Jangan pisahkan
2- Seiring sejalan

Laguu lama2 tuuhh.. Mane de lagu rossa n pasha ungu, mane de lagu BCL n Arilaso. So layann je, lagu lama pon bedaii je la.. Hiks!
Dan si El Zaffril ni plak lagu Ketahuan.
Mase dh ramai tetamu dh balik, baru la dorang ni berpoco-poco. Mula2 tu berterabur, sorang ke kanan sorang ke kiri. Hiks!Tapi bile dh lama2 tuh baru nampak same.
Sila tgk pojie beriya bagi arahan. Hahahha! Adoiii..
Ramai lagi yang nyanyi tapi tak sempat amek gambo, malam tu aku agak pening. Kejap2 naik atas bilik baring jap, pastu trun balik. Mase aku kat atas ade la dgr org nyanyi lagu Goyang Inul.. Sape ye?? Kekekkeke!

Tajuk menjoget. hahahha!
adehh.. sume nak menyanyi menari so jadik la menjoget. hiks!

19 comments:

rizz said...

ahhahah mse riz mnari tuh da btrabur da cik wawa oit wakakakaka

Anonymous said...

hahaha
wawa...
nxt time ader gathering boleh nyanyi lagik kan....
-momguess-

ChiLaBaey's said...

Wahhhh... kata malu2, akhirnye nyanyi sampai 2 lagu lagi.... cayalah wawa.... :)

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

sore cik wawa sodap...ada sebarang undangan nyanyian terhadap ini pompuan sila kol sayer...eh :p keke

Duke Luce Dell'amore said...

hahaha..
suara kamu pun mletop beb!

besh duet ngan wawa..nnt ade masa,kite mlalak sesama agi..hahaah..

kamu mmg kuat g karaoke ek??patut r suara cam artis!hebat2..

Wawa_Nadwa said...

rizz :

haha
tak kisah la berterabur ke ape.
bile dh ramai2 tak nmpk.
=P

Wawa_Nadwa said...

momguess:

uii.
segan kak oii.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

tu la psl.
taktau camne wawa bleh plak nak nyanyi.
=P

ChiLaBaey's said...

Apasal cik wawa tak joint poco2 tu.... kalau joint jawabnye jadi tarian poyo2 lah pulak ye nanti.... jangan marah gurau je.... lama btul saya tak memblog.... :) rindulah pulak kat kawan blogger.... wawa sekali...

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

waaaahh.
blom jadik artis dh ade manager tau.
hahhaha!
=P

ChiLaBaey's said...

Dia bila ada partner yang boleh nyanyi dah tentulah semangat kita nak joint tu ada.... apa lagi jgn malu2 terus nyanyi je.... kalau kita tahu kemampuan kita apa salahnye... tunjuklah sikit bakat yang ada... kalau simpan2 pun buat jadi jeruk je buat apa... time ada masa nak enjoy, enjoy betul2.... dgn blogger2 lagi best... :p

Wawa_Nadwa said...

Duke Luce Dell'amore:

ala gi karok pon tuk diri sendiri.
bkn org lain dgr pon.
hehhee!

cam artis!!
nmpk noo tipu.
nk amek hati eyh.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

wawa ni kan pemalu.
ni kan plak nk join poco2 ni.
hahhaha!
tgk aje la.

patut la dh lame tak komen.
bz ke?

yela.
sib baik dpt partner sore sedap.
kita ni tumpang populariti dia je.
hahahha!

fq said...

wahhhhhh
besnye nyanyi2...
npa x ajak fq skali...
nk join gak...
da lm x berentap suara ni..
heheheheh...

El-Zaffril said...

Eh, wawa, kau nyanyi dua lagu je ke?? apesal aku rasa macam banyak, Secangkir Madu Merah, Kocok-kocok, lagu ape lagi erk... macam banyak je wawa. Isk isk isk... kau ni tak ngaku plak...

ChiLaBaey's said...

Ni kiranya kalau suara wawa tak sedap time tu, so dia boleh cover baliklah tu.... pandai2... tu strategi namanye.... janji kita happy ye wawa.... :)

Sekarang ni bz sesangat.... ni barulah free sikit... tulah baru boleh check my blog & blog wawa.... tapi selalu juga jengok2 blog orang....

Y u Z z 9071 said...

wawa..ikut akak g jamming..

leh duet nyanyi dengan vokalis tu..

hehe

Cik Wanie said...

wawa nyanyi mmg best,
i like!!!!!

rasa mcm ada artis terkenal yg buat persembahan di majlis akk tau yang,
i luv it:)

AiZouL tHe aBg keChiK... said...

hahaha..sore dia besh..
nak duet gak..
jom jom wawa banjer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998