Wednesday, June 10, 2009

Malam yang dinanti..

Malam ini adalah malam kemuncak yang ditunggu-tunggu oleh ramai blogger dan tetamu yang hadir. Hahhaha! Aku makin mencikkk dengan ayat-ayat aku sekarang. Kekkekeke!

Gambo byk gilerr.. Tak tempek rase syg la plak kan tersimpan je, baik aku boh sini kongsikan bersama korang.

Disebabkan kek inilah, kami tawaf putrajaya. Hiks!
Cantik kan?? BIRU lagii.. Sedapp!
Rugi sape yg dtg tak rase kek nih.. Semua tetamu yang hadir diberi goody bag yg dicetak khas, siap ade gambo birthday girl lagik. Huiii.. Malam itu majlis telah diacarakan oleh Z0uL & Mady. Gambo jauh erkk. Takpe2 kt bwh ade gambo dorng lagi eyh. Tak kose aku nk zo0m. Hehehhe!Mama dan Abg eQ.
Mereka adalah org kuat majlis. Hiks!Orang yang diraii, CIk Wanie.
Sesi potong kek. Mase ni dh macam artiss kooo.
Kamera kiri, kanan, depan belakang sesajorrr.. Flashh tuu berpinauu mata ni haa..
Antara tetamu yang hadir, sila lihat gambo kt bwh.

Ayu The Sun & Diana-K
Mady & ZouL
Jim, Eazy Izuddin & yg baju putih tuh tak sempat berkenalan. Hahhaha!
Diana-k & Bojeng
Momguess dan Paktam (suami) Nurul Izatie, Kak atty, diana-k & ayu the sunSesi makan. Mase ni tak amek byk gambo sebab??
Aku mesti la tgh dok makan kan.
Makan utk breakfast, lunch & Dinner. Hehehhehe!
Menu BBQ, ade ikan, daging, ayam, sosej, mushroom soup dll.
Dari kiri : baju putih (tak sempat berkenalan so taktau name.. ehhe), Eazy, Nuar, Wawa, Lynda & MamaYeahh! Game ni yg aku takot. Hehehhe! Music Chair.
Dh lari dalam umah dorang panggil2 la plak nama soh main. Yerr baik!! aku dgn muke agak malu nye main la jgkk. Tapi kalah.. Muntut dorng mane aku bleh lawan, sekali tepis mesti aku jatuh so baik jgn rebut, kalau nak sgt kusi tu amek la.. tak heran.. hehehehhe!Dann lasttt sekaliii ade plak poco-poco.
Aku tak join, maluuuu.. hehhehe!
Tapi cam best je.. =PDalam byk2 gambo yg ni byk takde. Si onal, cameraman malam itu. So, amek la gambo dia sekeping. Kot2 dia nk buat kenangan. Maklum la dia amek gambo org, org takdak pon amek gambo dia. Hehehhehehe!Sekian, utk entry kali ni.

Choppp choppp.. !!!
Entry karaoke tu adee lagii.
sabauu sabauuu..
hehehehhe!

p/s: korang, yg mane takde tinggalkan link tu meh la tinggalkan. Susah nak carik korang punye blog.

23 comments:

kojah said...

wahhh bestnyer...sy ingt utk org2 yg di invite sajork...huhu

Duke Luce Dell'amore said...

wawa,link membe2 yg wawa xkenal tu,leh cari kt blog jim ni..ok??

*ayu* said...

rugi akak balik awal ek?
so wawa, sila melalak satu lagu untuk akak! muakakakaaaaaaa

Wawa_Nadwa said...

kojah :

mane yg kenal kak wanie tu buleh dtg jgk kn.
=)

Wawa_Nadwa said...

Duke Luce Dell'amore :

wokeh!
nnti wawa terjah blog kamu.
=P

Wawa_Nadwa said...

*ayu* :

mmg rugi.
klu tak berlagu2 wawa nyanyi tuk akk.
hahahhaa!
=P

atty's said...

alor kty terlpas nari poco2..
kalo ade pun den malusss..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

silang kaki kita tak sama...sekian :p

Eazy Izzuddin said...

he3
thu name kite ea
hak3
ok le 2
=P
xD

mlm gemilang mlm tuh
meriah!

w.a.n.n.a said...

sedapnyer kek 2..
kak wanie pon nmpk chumel sangat..
kak wawa pon cun melecun..
rasa rugi lak x itot
jeles woo..

Anonymous said...

wawa....
seiring dan sejalan plzzzzzzzzzzzzzzz
hahahaha
-momguess-
(maleh btol aku nk sign in)

PakciQue said...

˙ɐʎuʞouoɹǝs ¡¡ɥɐʍ

Wawa_Nadwa said...

atty's :

same la kite kak ty oi.
malu gak.
hehehhe!

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

sanggup tukar silang kaki tu.
takmo same nye psl.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

Eazy Izzuddin:

a'ah meriah la sgt.
sib baik mlm tu kite tegur kalau tak mmg tak kenal.
=P

Wawa_Nadwa said...

w.a.n.n.a:

chumel erk.
mmg chumel pon.
hahaha!
lenkali ikut la eyh.
takde jeles dh.
=P

Wawa_Nadwa said...

momguess:

tu perli wawa ke ape tu kakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!
hahaha.
=P

Wawa_Nadwa said...

PakciQue :'

awat tulisan terbalik2 ni.
adehh!
mcm2!!
=P

★ Nu♥ℜul ★ said...

wah .. adeh menari poce2 erk ..
terlepas r

w.a.n.n.a said...

hehe..
ok nti wanna itot..hehehe
kak wawa ada ym x?

AiZouL tHe aBg keChiK... said...

alamak kiutnya mc itewww..
lareeekkk...

rizz said...

meriah msing2 mlm tu..ala x sempat nk bknalan ngn cik wawa kite huhu nti klaua de gthering ngn wanie lg leh la knl2 ngeee

Lifesaver said...

meriah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998