Thursday, June 11, 2009

Kenangan bersama blogger!!

Mase birthday party kak wanie haritu, ramai sebenarnya blogger yang hadir. Tak sangka dlm dunia alam maya ni je aku dh ade ramai kawan. Pada hakikatnya aku memang takde kawan seramai ini diluar. Ghupenya bile terlibat dlm dunia blog ni, kita akan kenal dengan ramai org dan kawan2 kite pon akan bertambah dari serata negeri. Bestt! hiks..

Ade blogger yang tak penah lagi aku jumpe. Dan inilah first time kiteorg bersua muka, salunya hanya dlm blog je...

Meh aku kenalkan kt korang ekkk!!

+ Kak Atty(tudung putih) + Abg EqbaL (berkaca mata) + El Zaffril (kepala ala mawi) + Kak Lynda (jelir lidah ituu)Dari kiri : Jim, Anuar Kamarudin, Me & El Zaffril
yeahh! Inilah jejaka yg bersuara emas itu. Hehhee!
-Jim-
Bersama mummysya.
Ni first time jumpe kak kin ni, salu tgk dlm blog kak wanie je. Segan nak borak tapi bile dh lama kenal ok sebenarnya. Peramah sgt. Family dia semua sporting. =P
Diana-K
Ni dh bape kali jumpe dia, so agak mesra.
Pose pon siap pel0k2 okey. huhuhu!!
Kak ayu
First time jumpe kt potluck redmummy, second kt kenduri kak ceera dan third, kami jumpe disini.
Haaaa!!
Momguess ni aku first time jumpe.
Waaaa. kec0hh kooo. Cam dh lama kenall, padahal x penah jumpe lagik.
akk ni sgt peramah, paktam suami dia pun peramah jgk. Cume anak dia je agak pendiam. Hahahha!
Kak atty ni sebenarnya dh kali kedua jumpe. Mase first tu kat potluck redmummy tak tegur pon sbb tak kenal lagi. Sejak potluck tu baru berhubung kat blog ni. Bile dh jumpe mesti la borak sakan kan. Bestt!
Anak perempuan kak atty, Nurul Izatie. Sgt chumel ok, tapi tak banyak ckp. Mak nye yg terlebih ckp, si anak amat pemalu tuk bercakap. Hiks!
Dik, mata tu tak tercucuk mata ke dik?? heee
Aku terasa amat kecil bile bergambo bersama dorang.
So rase nak batalkan la niat nak diet sbb aku rase aku tak perlu diet la. Kekekkeke!
Dari kanan : Kak arlina, kak najwa, kak lynda n WawaNadwa
Korang tgk kak arlina n kak najwa make up mesti korang terpegun. Kulit dorang pon cantekkk. Putih melepakk..
Dannnn blogger yang terakhir adalah Kak wanie. Birthday girl malam tuh.
Ni kali ke 3 kot kiteorg jumpe. Tapi kenal cam dh 3 tahun ok.
Dengan cara kak wanie ni kite mudah mesra dengan dia, dan sgt manje gitu.

Sekian saja entry utk birthday party kak wanie. Ni kira penutup la yer.
Kepada semua blogger, best sgt dpt jumpe dengan korang. Nnti kalau ade gathering ke potluck ke jgn lupe ajak erkk.. Dan pastikan area KL je tau. Hahhaha!

28 comments:

Dakjaat™ said...

fuh! tak ajak .. huh!

Duke Luce Dell'amore said...

hahaha..
majlis2 camni r sronok..
mkin ramai kwn kite leh kenal..
leh share mcm2 citer..

jim pun xpernah tgok or tau about ur blog tau..

kt sn bru tau yg wawa ni pun blogger gak..

yg penting,i adore ur voice!SEDAP BANGAT seyh!!

rizz said...

hehe rizz xde plak distu ahhak ntila tgu next event ahakss

Cik Wanie said...

tue lah pasal,
x puas nak bermesra kan,
apapun gonna miss this moment,
tq dear sbb sudi hadirkan diri ke majlis kak wanie yg x seberapa nie,
kak wanie hargai sgt2...

tq tq tq...

next gathering,
insya-ALLAH,
b4 bulan puasa ok:)

atty's said...

wawa jgn lupas 28 june titiwangsa..jadik lak..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

sadakallahulazim...

zamdotcom said...

oho..
seronok betul ye ^^

p/s: hujan dah turun..yeaa

kojah said...

bestnyerrr!!

ku tak sempurna said...

wah... dah macam kenal bertahun2 gitu...
.
.
.
.
.
.
.
psssttt... ko nmpk tecik sgt.. sbb ko mmg tecik atau dorang tak tecik..
errr... larikkkkkksssss..
tak pasal2 ada yg baling batu kat aku nanti.. :P

ciK LyndaWawa igUana said...

macam best je bday kak wanie tu..kat blog anuar pun de gak citer bday kak wanie..

Eazy Izzuddin said...

mmg kenang kenangan d sana
=D

Rashid said...

uiss mana gambar yg kita ambik berdua tu wawa? naper tak masukkan kat sini.. ishhh wawa ni..

eQbalzack said...

wawaa...nape abg eq nampak gebuww jer?? hehe

Wawa_Nadwa said...

Dakjaat™:

sila slhkn kak wanie.
ni dia pnye majlis.
=P

Wawa_Nadwa said...

Duke Luce Dell'amore :

tu la.
wawa pon tak penah jenguk pon blog kamu.
dpt tau pon bile kite gi party k.wanie tu.
hehhee!

Wawa_Nadwa said...

rizz :

rizz sombong sgt takmo amek gambo dengan wawa.
tu yg takde kt sini tuh.
hehe!

Wawa_Nadwa said...

Cik Wanie :

tak sempat nk mesra pjg tp wawa happy sgt kak.
dpt jumpe akk, dpt jumpe dgn rmai blogger sume disebabkan akk.

insyaAllah.
klu ade rezki kite jumpe lagik ye.
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's :

kak atty!!
wawa kje la 28hb tuh.
uwaaaaaa..
mencik mencikk!

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™:

amin.

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom :

sonok bangat!!

Wawa_Nadwa said...

kojah :

rugi tak j0in.
hiks!

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna :

tu la psl.
padahal baru je jumpe.
kenal dlm blog je.
=P

haaa..
sememangnya aku mmg tecik.
org je taktau.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

ciK LyndaWawa igUana:

mane yg gi party tu sume update psl ni jgk.
hehehhe!

Wawa_Nadwa said...

Eazy Izzuddin :

kenangan yg tidak dpt dilupakan.
=P

Wawa_Nadwa said...

Rashid :

l0h!
terdelete plak gambo kite cikgu.
ish.
ape la wawa ni kan.
=P

Wawa_Nadwa said...

eQbalzack:

sape yg amek gambo dgn wawa mmg automatik jd gebu.
hahahha!

Mrs Taj said...

dgr komen2 org ramai wawa pandai nyanyi ye? waahhh....

Lifesaver said...

semua pndai posing~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998