Monday, June 1, 2009

Jenuh weyh salin jawapan. hee!!

Seperti yang korang sedia maklum, aku kan ade exam perkhidmatan minggu lepas. Tgkk dan lihat la betapa byk nye buku dan fail yang kiteorg bwk. Walaupon bwk buku byk camne pon, berjam-jam ko nak carik jawapan, selak selai-selai mmg susah nk jumpe. Hahahhaha! Masa kasi 2 jam setengah pon tak ckup. Byk mase mencarik jawapan je dan byk mase menyalin je. Hiks!

Alaa kak takyah la bace. Hehhehe!Tgkk! Relaks je koo.. Confident taw!
I likee.. Hiks.. =P
Paper III ni agak senang kotttt, berkenaan kewangan berbanding paper II byk mengenai perkhidmatan university. Shusahhh wooo.. Yang kewangan agak senang kot sbb byk jawapan dlm buku. Salin je. Hee! Jenuh weh nak kena salin jawapan, bkn pendek2 pjg gile b***. Dorang kate kalau jumpe jawapan tu ko salin bulat2, jgn ringkaskan. Aku ikut je la.. hiks!

Kita kan jarang menulis, salunye kt opis menaip je bile kena menulis ni, alahaiiii lemah nyee. Menggigil2 nak menulis. Hehehe! Mula2 je tulisan agak cantik dan kemas pastu yg akhir2 tu tulisan mak aihhh, doctor pon kalah. Tak kisah la janji dorang paham. Hehehe!

Selesai sudahh exam perkhidmatan akuu. Tunggu je la result.. InsyaAllah yg paper III ni lulus sbb senang, salin je. Yang paper lain tu taktau la. hahhaha! Jgn kena ulang sudahh.. huii…

15 comments:

eRRuL "BuLaNsYnDrOM" said...

susah gak ek walaupun leh tiru buku

Wawa_Nadwa said...

eRRuL "BuLaNsYnDrOM":

susah bkn kena pikir jawapan tapi susah tak jumpe jawapan dlm buku tu.
hahahha!

Lifesaver said...

open book ke?

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver:

a'ah mmg open bo0k.
=P

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

i also like kondifen itiu ;D

neezareef said...

peksa perkhidmatan mmg leh selak buku..tp sempat x sempat ler klu x siap2 tagging

S h i n o said...

xm nak confirm ke hehehe..
senang je tu..

nesloais said...

sapa tu yg posing sebelah beg vincci tu.. kawan satu opis kaaa..

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

ko mmg!!
=P

Wawa_Nadwa said...

neezareef :

tau tape.
sib baik dh tagging tu klu tak jenuh nk carik.
=P

Wawa_Nadwa said...

S h i n o :

a'ah nk confirm.
senang???
owh yela tuh.
=P

Wawa_Nadwa said...

nesloais :

a'ah kwn.
tp bkn satu opis pon.
lain department.
=P

Dakjaat™ said...

ade sumthing yang membuat aku tertarik ngan wawa ni .. something kat muke dia....

Dakjaat™ said...

mata yang sungguh striking! king kong .. :p

Lionel Azry said...

tiru sudah!
setel masalah :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998