Wednesday, June 10, 2009

Cik Wanie bertukar wajah..

Haaa.. bab ni paling ku suke sekali. Bab makeup2 ni bagi je kat aku, memang layan laa.. Syi0kk je tgk.. Pastu nnti try plak makeup diri sendiri. Hahahha!~

Akhirnya muke dh macam tepung komakk.. Huii.. seram kalau korang tgk aku try makeup diri sendiri. =P

Ni sebelum di'makeup'kan. Skee diaa eyh..
CIk Wanie perlu dimakeup kerana malam ni adalah malam yg bersejarah buat beliau. Waahh ayat2 tak agak2.. hiks!
Sape lagi yg makeup kan kalau bukan Kak najwa n Kak ina. Kalau tgk dorang punya keje mmg tabik spring wa ckp luuu. Sgt teliti. Tang mata je dh lame, blom yg tang lain lagii.. =PIngatkan aku je yg minat.. Tuu tuuu.. Beria gak nengokkk dak 2 org tuh (opsss! yg berdiri tu bdk kew?? hee). Bak kate abg eQ, terkesima dibuatnya. hahhaha! Ayat terkesima jarang org guna kan. Hiks! Si fahmi tuh pon walaupon menongkat daku, penat sekali pon totappp nak tgkk jgkk.. huhuhu!!Tudung biru tu Kak ina, dia tau je bile part dia yg perlu dibuat. Kejap kak najwa, pehtu kak ina. Waaaahh.. vagga beb! =P

Hasilnye..
.
.
.
.
.
Taraaa!!
Rambut ala-ala cleopatra gituu..
Mata BIRU bak angelina jolie..
Daku bak dicucuk botox.
Tangan berinai bagai pengantin baru.
wahh!
hehehehehhe!


9 comments:

zamdotcom said...

wah..dasat makeup ^^ lawa lawa


p/s: alergik pakai makeup keh keh keh

lina said...

salam...wah cuantik r pas make up...pakai brand apa makeup smpai jadi bergitu???

atty's said...

mmg clust ar redglow nya hasil keroje..

Eazy Izzuddin said...

wow!
sangat chantek make over nya
sampai ku pun x prasan bile da mekap
haha
xD

Sis-Lin said...

wow...dasyat penangan make up tu..ala2 artis anita sarwak gitu....
mmg cntik la...

nURmALa mAZLan said...

amboi wanie...
biru mata hitam mu..ehehe~
cantik arr

rizz said...

wanie tantekk mlm tu ahhaha

ChiLaBaey's said...

Wahhhh.... perbezaan yang amat ketara.... macam cleopatra betul tapi versi lain.... kalau wawa buat make over macam ni, rasanya satu malaya terkejut..... so, kekalkan kecantikan yang ada ye.... natural beauty lagi menarik.... :)

Lifesaver said...

rasa over ckit la..hihi.opsss..sorry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998