Monday, June 8, 2009

Byk menda nak update!!

Byk menda nak update sebenarnya..
Psl konvoi Ke PD..
Psl Birthday party cik wanie..
Psl Make Up..
Psl Karaoke..
Hehhehe.. So Tungguuuuu!!

Tapi aku sedang cuti harini.
Ni dah siap2 nak gi sunway piramid main ais skating bwk bdk kecik tuh. Aku tak tau nak beli hadiah ape tuk birthday dia, so bwk je dak kecik tuh gi main mendalah tu. Dia pon dh lama teringin nak main, harini aku bwk la kan.. Sape2 nk jumpe aku tuu.. j0m ke sane. heee! Jgn2 kang kantoii plak.. =P

Korang nak update psl birthday cikwanie tu pon agak2 la wehh.. Tunggu la aku. kekekekkeke! Tata..titi..tutu!!

p/s : Kepada semua blogger tersayang, yang mane pegi birthday party cik wanie, marila berkongsi gambo bersamaku. hahhahah! email la kat wawa ekkk.. Heee!! Hantooo kt email erkkkk ni..>>>> chantique_ke@yahoo.com. TQ!!

11 comments:

atty's said...

gambo kt kamera kty tak tantek..tak byk..hehehe..

eQbalzack said...

pasal jumpa abg eq live tak nak update ke??

p/s: wawa ni rupanya notty gak kannn...

AbdulWaheeD said...

update je laaa ekekeke

joegrimjow said...

akan ade je yang mebaca
update cepatt
huhu

Lifesaver said...

update semua sekali gus?

paraxixth said...

mesti x update pnye....lambat jerk..uwek.!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

hint: siapa di antara blogger idol malam tu?

wawa!!! :P

Luth Textile said...

yah, update la semua!

Lionel Azry said...

belikan j.co donut di piramid!

neezareef said...

meriah ko wawa psni entry marathon la jwbnye

ChiLaBaey's said...

Saya pun sama dah lama tak update blog... macam2 yang nak dikaltakan dan diceritakan.... berebut2 nak keluar blog tapi naik pening nak susun yang mana satu.... tulunggggg...... wawa.... tolooooonggggg..... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998