Wednesday, June 3, 2009

Birthday Party Adam & Adif

Apa-apa pun jaja gambo kek dulu.
Tak lengkap kalau birthday party takde kek kan, btoi tak kawan-kawan??
Kalau kek dah gini dah tentu, birthday party budak2 kecik.
Yeah, ini la birthday boy.Adam adalah abg nyerr yg suke nyakat adik dia. Adif plak adik nyee yg kuat maj0k.Sesi tiup meniup dan nyanyi lagu epy beday.. =PMase dh abes nyanyi, soh tiup lilin tu si adif maluu la plak nak tiuppp. Malu-malu kucin dia tu comeyy je. hehhe! kiteorg yg kt depan ni yg over tiup tau. =PNak tgk mama nye?? Ni la dia mama dia, acu aku, adik bongsu abah aku, mama kepada 2 bdk kecik nih. Bapaknye takde gambo sbb terlampau emcem. hiks! Sekarang ngh peknen dan mengharapkan baby girl sbb dah ade 2 hero kan. Kalau anak laki jgk, 3 abdul la jwb nye. lalallala!Makanan pon biase-biase, sume mak yg masak.
Jemputan pon hanya utk keluarga saje. Walaupon jemputan keluarga je, umah dah penuh. Tahun ni takde khemah, buat dlm umah je. Masing-masing pandai2 la carik kt mane nk duduk. Bersempit2 ni la sebenarnye mengeratkan lagi silaturrahim antara kiteorg. =P
Sesi makan dan membesarkan perut. =)Mak yang & Pakcik Lee.
Pakcik aku ni adik abah, blum kawin lagi. Ntah t'gu ape lagi pon taktau la.
Ade sape ke yg berkenan, nnti isi borang ek. Tak sabo nak dpt makcik baru. Hahhaa!Utk pengetahuan korang, aku adalah org terakhir makan ye. Bkn ape, mase semua org ngh sibuk2 makan aku cam tak selera je, tgk org mkn aku plak rase kenyang. Tapi takkan la tak jamah langsung kan, kecil ati tuan umah. Makan la dua tiga ketul nasik impit dan rendang ayam.
Sesi bergambo..
Pakcik aku yg depan ni pon bujang lagi. Bile dia tanye aku bile nak kawen, baikk je aku ckp "T'gu pakcik kawen dlu la.. Mane leh langkah bendul. Hahhaha!"Ape la lagi makcik aku ni memceceh. Soh amek gambo pon mulut tak reti diam. Hahhaha! Dah aar aku ngah makan agar2, sib baik tak tersembur agar2 tuh. =P
Org tua-tua kate anak dara tak elok dok kt tangga. Adehhh! heee..
Last pose dariku. hiks!
Sekian, terima kasih.
Dahh abesssshhh!!

tgk2 gambo je la erk. Cuci mata. heheh!

12 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

bertuah dak kicik tuh...kicik2 dah meriah diraikan...besh butui! :D

Cik Wanie said...

wah wah wah,
birthday party,
hujung minggu nie bersama kak wanie plak kan:)
hurm..

pakcik wawa masih kosong?
nak isi borang blh kah???

wakakakakakakaka

★ Nu♥ℜul ★ said...

sedapnyer kek coklat tuh ...

sungguh menyelerakan

Wawa_Nadwa said...

Blog Anuar Kamaruddin™ :

kecik2 la celebrate bgai nak rak.
sok dh besa nan ado sume tuh.
=P

Wawa_Nadwa said...

Cik Wanie :

yeah.
minggu ni bersama akk plak.

a'ah kosong.
isi la borang ye kak.
mane tau jadik macik wawa pasni.
heheheh!
=P

SiS-lin said...

sis tgk pipi wawa yg makin gebu tu....cute bangatttt!!!

ChiLaBaey's said...

Saje lah tu makan lambat2, nak kasi habis apa yang ada ye.... tricklah tu.... makan wawa jangan tak makan.... :)

Wawa_Nadwa said...

★ Nu♥ℜul ★:

dap dik.
tp akk tak lalu la nk mkn mlm tu.
diet.
kekek!

Wawa_Nadwa said...

SiS-lin :

gebu???
owh tidakk.
kena diet ni.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

org dlu ckp.
anak dara yg abeskan lauk last tu mudah2an dpt suami beriman.
tu yg mkn last tu.
kekekke!
=P

nurLIYANA said...

cantik cupcake tu?
kt ne akk beli ley bgth?
coz yana skg mmg tgh cr cupcake tuk bzday dak2 pny hiasan.

bpe harga ye?

Lifesaver said...

kek.....sedapnya!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998