Tuesday, June 9, 2009

Bermula satu perjalanan yang mencabar..

Perghhh!! Tajukk tak henggat. Kekekke!

Pada suatu hari yang indah.. hahhaha! Aloooo.. aku taktau nak mula camne sebenarnya.. Heee! tertibe blur plak nak menaip ni.. Byk nooo gambo nyerrr tapi nak mulakan ceritanye aduhhhhh, camner ekk.. =P

Seperti yang sedia maklum, pada 6hb jun aku ke teluk kemang kan.. Menghadiri birthday party cik wanie. (Apesal skema gile ayat aku niii.. adehh!)

Mula2 tu dh plan nak gi dengan adik perempuan aku tapiii last2 minute plak dia dh dapat keje. Uwaaaaaa! Nak nangis aku sebab takde teman nak gi. Ingat nak cancel kan je.. Teringat plak nak msj Cik Lynda, akhirnya ade jgk teman nak gi. Huhuhu!!

Janji gerak kol 8.30pagi, kol 7.30 baru aku kuar umah. Kak lynda dah msj, tapi biase la kan aku reply balik "sy otw ni.." padahal masih kt umah. Heheheh! Nak kena jemput kak lynda lagiii, dah aar taktau umah kt ner kan, risau gak sesat plak pagi2 nii.. Berdesuupppppp ke Kg cheras baru. Sib baik dokek ajooo, tak sesat ok.. baguss!!Janji plakk ke hotel maluri, aku mmg taktau hotel ni kat ner.. Tau2 dh sampai je, tak sesat pon. Terer takkk?? Hiks!
Bermula la dari sini. Berkumpul disini.
Sepatutnya kiteorg jumpe kat tol sg. besi ajeee, disebabkan kak wanie nak tumpang barang so kena jumpe jgk kat hotel malurii.. Bonet aku penuh weh, bukan penuh brg ape, penuh dengan kasut2 aku. Hehhehe. Lupe seyh nak simpan kat umah.. =P
Kak lynda yang menemani ku..
Tak sah kalau tak jelir lidah tuh.. Potong kang!!!! hee
Waaaa.. kete abg eQ penuh dengan beg sesajorrr. Hehhehe!
Tu org kuat majlis itu nanti.. =P
Mula-mula cam excited je. Terus ke putrajaya amek kek, pehtu??? sesat kebarat kooo. Aku nak elak dari sesat dari pagiii, akhirnya sesat jgkk(sila salahkan org ituu..Hehehe!) Yang ku hanginnnnnn sgttt dengan abg eqbal niiii kannn.. Mainnn langgorrrr je lampu merah tauuuu!!! Kiteorg ni pikiaq 2, 3 kali nak ikut ke takkk, kalau tak ikut mahu kena tinggal. Ape lagii langgorrr jgkk, kalau kena saman ni mmg aku tuntut kat abg eqbal. hahhaha! Lawak2!!

Makk aihhh.. Jem gilerr sabtu tu. Maklum la cuti hari agong kan, cuti sekolah lagiii.. Perghhhh!! Sib baikk kete oto kalau manual, ketaQ pala lutut nii.. =P
Dh la ekon kete ni kalau jem gerenti panass..
Mmg tak rase la, cam dok dlm sauna je.

Heee! tgk ni dulu yee.. Saboo sabooo!!
Aduhh. Mengah gile nak cite. Cam laju je.
Hahhaha!

14 comments:

Cik Wanie said...

NEXT ENTRY.. :p

Cik Wanie said...

sayang,
blh x emailkan akak gambar2 kita,
sbb akk nak buat entry jap,
plzzzzz...

kat cintawanie@gmail.com

blh yer yang:)

paraxixth said...

next n3 pls...

Wawa_Nadwa said...

Cik Wanie:

sabo saboo.
mengah nk update ni.
=P

Duke Luce Dell'amore said...

hallo wawa...
jim dtg skodeng2 ni..hikhikhik..

~Aryana Edrena~ said...

huhuhu seronok ngok huhu

Wawa_Nadwa said...

paraxixth:

sabo la.
=P

Wawa_Nadwa said...

Duke Luce Dell'amore :

mari2 skodeng jim.
entry kita kar0k akan menyusul kemudian.
=P

Wawa_Nadwa said...

~Aryana Edrena~ :

mmg sonok.
=P

AiZouL tHe aBg keChiK... said...

hahaha...ketua pasukan sesat adalah abg eq..

weh best sore ko..nti duet bleh?

ChiLaBaey's said...

Nampak macam penat, tapi seronok gila bila ada kawan2 blogger... lain kali ajak saya sekali ye wawa..... :)

Wawa_Nadwa said...

AiZouL tHe aBg keChiK :

hahahha.
shian abg eQ.
salah dia jgk.
hahahhaaah!
lawak2!!

duet??
uii.. maluu..
=P

rizz said...

gile ah jam aritu 1 jam gak la kan.we ols blkg kete wawa je ekeke

Lifesaver said...

rajinya hang out!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998