Tuesday, June 9, 2009

Alas perut menanti malam..

Sampaii jeeeeeee, hilang tak penatt lagiii. Dorang-dorang ni dh mulakan tugas. Tiup belon, sangkut banting, gantung la ape yang patut. Psl tiup belon sorry aku surrender mmg semputttt nk tiup2 ni. Alasannn.. Huhuhu!!Belum sempat malam lagi, belon dh byk meletup. Tinggal la bape kerat je belon yg ade. Susah2 je korang tiup. Hiks!
Sebonarnyeee.. Dari pagiii aku tak makan pape, air kosong pon tak masukk perut. Lapooo gileeee seyhhhh.. Perut ni nak bunyi2 je dari tadi tapi still control ayuu. Pala dh pening2 naik atas gi tdo jap.. tak sampai bape minit kak lynda panggil ajak pi makan. Huiii lega nyee nk pi makann.. Guwe lapo tahap cipan.. hahhaa!

Nmpk banner biruu tuu.. Haa depan tu je banglo nyee.. kiteorg makan bkn jauhh pon, lintas je depan umah.. Tapi dak2 lain makan mane taktau lah. Tak ajak pon. Kejam!! Hehehe..Yer, kami makan laksa. Jadik la wat alas perut tunggu malam. Hehhee! Dalam hati memberontak nak nasik, nak nasik.. =POwh mari aku kenal kan. Ni adalah Onal, cameraman kak wanie malam itu..Ape yg kak wanie cite pon taktau la, siap dengan tangan sekali.
Kak, ampun kak!! Hehehhe!
Pas makan je, naik bilik sambung tido balik.. Hahahhah!
Maklum la dh kenyang.. Jadi ulorr jap.
Bangun2 je kak wanie ngh kecoh2 nak make up..
Masing2 tak kira laki ke perempuan ke semua ngadap kak wanie make up. Hehehhe! Tu next entry yeah..
=P

pstt psttt!! weyh asal blog korang tak update ni.. aiyoo..


22 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

hahaha..
membuta je kamu ptg tu yew??
patut r jim xnmpk belah siang tu..

erk??jim pun smpi lewat..xdpt nk bantu..kene jg owg sakit...wawawa..

Wawa_Nadwa said...

Duke Luce Dell'amore:

hahahha!.
ngnt0k weyh.
owh shian kena jaga org sakit ye.
atau tu sume alasan takmo tolong.
hiks!

Anonymous said...

hahahah
blog akk mmg lambat skit update
sbb nyer CIK PUAN USB pblem
huhuhuhu
-momguess-

kojah said...

wahhh bestnyer...rugi plak xjoin...huhu

AiZouL tHe aBg keChiK... said...

kteorg pi mkn kat teluk kemang tepi pantai
tp x best mna pon...
kikikiki..

ko memang kuat tdo
abes angin dlm perut ni duk tiup belon sajo..

nURmALa mAZLan said...

isk...
jeles la tgk blog korang ni
semua pergi birthday wanie..
akak x dapat pergi tau... eh!! akak dijemput ke?

ChiLaBaey's said...

Wahhhh.. Wawa_Nadwa.... Seronoknye pegi tolong cik wani.... aktiviti kemasyarakatan bloggerlah katakan.... nak joint jugalah lain kali.... :)

Eazy Izzuddin said...

wow
mkn laksa
sedap!
la membuta rupenyer
patt la x nmpk byg2 ptg tuh
=P
xD

atty's said...

wawa...seedapnya laksa..aritu smpt pekena abc je..

wawa..gathering 28 june nie kensel dipostponed hingga diberitahu

Wawa_Nadwa said...

momguess:

ala..
cikpuan ni.
la la ni plak dia prob.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

kojah :

nape tak join??

Wawa_Nadwa said...

AiZouL tHe aBg keChiK :

owh tak best ek.
sib baik tak ikut.
hahahha!

kempis la pewot masing2.
=P

Wawa_Nadwa said...

nURmALa mAZLan:

akk tak dijemput ke?
pelik.
or akk yg takmo pegi.
hiks!

ku tak sempurna said...

meriahnye weiiyyhhhh...

jeles ai!!

El-Zaffril said...

Wawa2... geleng kepala aku... hahahahahha

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

best sgt!
lagi rmai blogger yg dtg lagi best.
=P

Wawa_Nadwa said...

Eazy Izzuddin:

hahhaa.
letih la tu yg tdo kt atas tuh.
pala pon pening panas sgt.
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's :

28hb cancel?
wawa taktau ape2 psl 28hb ni.
ehhehhe!
=P

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna :

klu ade gathering lagi ko nk join tak??
=P

Wawa_Nadwa said...

El-Zaffril:

anguk2.
geleng2.
=P

rizz said...

we ols mkn kat telok kemang la wawa.ekekee

Lifesaver said...

mcm meriah je besday party tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998