Thursday, May 14, 2009

Tipah tertipuu..

Aku ade terima MMS dari along (sepupu), dia hanto gambo terbaru anak dia. Pastu aku tgk eyh eyh dah tumbuh gigi dah, tumbuh penuh plak tu.
Comel nye laaa kan.Dia hanto jgk gambo ni. Aku tak perasan sgt la, ingatkan dua gambo yg lain. Bile diperhatikan betoi2, ghupenya gambo kt atas tu gambo yg telah diedit oleh bapak nye. Cis!! Tertipu aku. =P
Yang bwh ni gigi sebatang pon belum tumbuh lagi. hiks!
Along!!!! Edit gambo akk buleh??
Kasi lebih cun dan malatoppp.. Hiks!
Parut2 jerawat sume takmo kasi ilang, pehtu pipi yang kembong ni kasi slim skit. Idong kasi mancung tinggi skit, jgn cam bengali sudaa.... hahhaha!


17 comments:

haya_yaya said...

seksi tuuuu....xde gigi pn comei gak...
Wa,guna PICASA bole edit2 gmbor...

LifeSaver said...

aloh2..comelnya baby...

khaLifah feDi said...

hahahaa..........jgn pki susuk sdh ea makwe..ingt tue..ok..pakwe cau dulu.toin!!!

watie said...

salam kenal.. comeynye diaa :)

ku tak sempurna said...

lagi comey tak de gigi... hikkksss..

ko pun nak edit gambo ke weiyyhhh..

dah meletup camtu pun nak kasi meletup lagi??

aihhh..



pssstt.. internet aku baru ok... thanx for the award aritu eh :D

zamdotcom said...

hehe..
Naz nih mmg otai photoshop ^^ belajar la ngan dia wawa ^^


p/s: tengah belajar photoshop

Wawa_Nadwa said...

haya_yaya :

hee.
owh yeke kak.
taktau plak.
=P

Wawa_Nadwa said...

LifeSaver :

bile lagi mau dpt baby??
=P

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

astafillahalazim.
takde la wawa nk pkai susuk.
tak0t.

Wawa_Nadwa said...

watie :

salam kenal jgk.
maceh sudi singgah sini.
=)

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna:

klu dpt belajo best jgk.
hehe.
nk edit gambo tak cun bleh jd cun.
=P

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom:

bila masa la mau belaja.
bz je mamanjang.
lgpon tak bape reti loh.
=P

Me, Mrs Taj said...

besaqnya mata dia..bulat suka nengok budak2 mata besaq..

ChiLaBaey's said...

Wahhh.. cumel nye budak tu.... macam misswawa juga... cuma pipi dia tak tembam macam wawawawawawawa... jgn marah gurau je.... i'm sorry.... :) senyum selalu macam selalu....

Wawa_Nadwa said...

Me, Mrs Taj :

bulot cam mak sedara dia la kak.
hiks!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hiks!
owhh ngata pipi org ekk.
takpe takpe.
cam la pipi dia tak tembam jgk.
hehehhe!

Shahrul Azry said...

comel2 ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998