Thursday, May 28, 2009

TAG - Google Image

Tagged by Effa

1. YOUR NEXT BIRTHDAY
27 August 2009

2. PLACE I DO LIKE TO TRAVEL
3. FAVOURITE PLACE
4. FAVOURITE FOOD
5. A FAVOURITE THIN
G
6. MY NICKNAME
7. A FAVOURITE COLOR
8.MY LOVE

9. A HOBBY
10.BAD HABIT
11.WISH LIST
Siap jgk akhirnya. Susah gile tag ni, dh la tenet kat opis ni slow. Jenuh la nk google gambo2 tu sume. hehehhe!


20 comments:

Y u Z z 9071 said...

ada kedai nama WAWA tu,,,

kena mintak persennn tu

Lifesaver said...

keje ke main tenet ni?hahaha

ikiqzana said...

susah nk wat, tapi byk gak google image ni. cantik2 plak tu.

khaLifah feDi said...

HOH!! nie wat tag nie itu bus teda marah makwe!!!

zamdotcom said...

oho...
wawa nak cincin pertunangan ke??


p/s: tunggu awek bg cincin..hehe

Wawa_Nadwa said...

Y u Z z 9071 :

tu la wawa br tau.
klu tak google taktau de kedai tuh.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

keje sambil main tenet.
=P

Wawa_Nadwa said...

ikiqzana :

ni pon amek mase jgk nak carik.
kena la pilih yg elok2 kan.
=P

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

bos taktau.
buat bkn time ngh bz pon.
dia tgk pastu dia blaa la sbb dh takde keje.
=P

~Aryana Edrena~ said...

::yuhuuuu wawa::
banyaknye gambo!! huhuhu cantek ler...huhu::

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom :

hahahhaa.
ape2 je la.

p/s: takyah la tunggu. klu tunggu berjanggut tak kasi. gi mintak cpt! hehe.

Rashid said...

ermm rajinnya wawa ni..
Malunya.. hehe
(cikgu ni malas tul jawab tag..anak murid rajin bebenor..)

Lionel Azry said...

tag ni dah basi kot :P
wakakak

ChiLaBaey's said...

Mak aiii... cik wawa... rajinnye buat benda2 ni.... ok teruskan kerajinan wawa ye.... nanti boleh lah saya bagi tag2 macam ni ye.... nak ker????

AbdulWaheeD said...

bile u nak ajak i g tmpat2 d atas ek ekekeke

Wawa_Nadwa said...

Rashid :

anak murid kena rajin nnti kena rotan ngn cikgu.
hehehhe!

Wawa_Nadwa said...

Lionel Azry:

bkn takat basi dh berkulat dh pon.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

eyhhh.
jgn la.
malas la nak buat tag ni sebenarnya.
=P

Wawa_Nadwa said...

AbdulWaheeD :

nnti la bile dh kaya baru sy ajak awk ekk.
=P

AbdulWaheeD said...

ok i tggu saat itu ekekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998