Wednesday, May 27, 2009

Syurga Cinta

Aku dh tgk cite ni. Buleh tahan gak. Byk mesej yg ingin disampaikan dalam filem terbaru ahmad idham ni. Alunan muzik yg sgt menyentuh hati. Scene yang buat aku rase nak nangis bile awal berterus terang kt heliza kt restorant tu, rase geram je "eeii kuang asam nye jantan..". Hehehe!

Ade lawak2 yg tak buleh bla jgkk. Adoii.. Terkekek-kekek aku gelak. Sib baik ade si haziq ni klu tak mesti cite tu bosan kan, tapi gelagat dia ok la. =P
"Kadangkala Allah hilangkan matahari..
Allah beri petir dan kilat..
Kita menangis mencari mana sinar matahari..
Tapi rupanya Allah nak hadiahkan pelangi yg indah.."



Baju-baju heliza dlm cite ni cantik gak kan.hahhaha! sempat lagi tgk baju dia tuh.. Hiks! Tapi minat jgk kemeja putih yg awal pkai. Smart gilerrr.. =P

8 comments:

ku tak sempurna said...

berapa bintang weeiyyhh??

boleh ke heliza ni berlakon??

ChiLaBaey's said...

Dah tengok making nye nampak begitu menariklah movie ni... Akan ku pergi menontonnya bila DVD dah keluar... haaa... apa yang saya cakap ni...??!!! Pening2.... :)

Lifesaver said...

xpernah pon tgk cter melayu dalam wayang~

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna:

hurm..
3 stgh bintang kot.
=P

bleh laa..
takde la kaku sgt.

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

DVD??
owh ok.
lebih baik dr tgk wayang takyah beli tiket. pastu tgk ulang2.
=P

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

owh ok.
=P

nesloais said...

awak pegi tgk wayang x ajak sy pon.. huhuuhh...

khaLifah feDi said...

oh yeker..6ti kf beli kemeja putih cm awl teu ea!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998