Friday, May 8, 2009

Sulit dan Persendirian

Harituh aku ade singgah umah lama family aku, singgah pon sebab nak carik surat. Ade byk lagi surat2 yang belum ditukar ke alamat umah baru. Aku nak singgah sangat pon sebab nak tgk penyata KWSP aku, lupe la plak nak tukar alamat baru. Kalau tak takde la nak singgah.. hiks!Tgk!! Tempat surat pon dh teruk sgt.. aihhh!!
Nak carik satu-satu surat ko memang juling bijik mata, dengan bau hancing lagii.. hmm.. Tempat ni dah tak terurus dah. Sgt teruk!
Cari punya carik, tgk dh memang terbuka. Siapa yg bukak????
Aku memang dh buleh agak dh ape yg akan terjadi pada surat aku tu dan buleh agak sape yg bukak. Mesti bdk2 flat yg kenal aku, kalau tak kan kan ko sibuk2 nak tgk penyata aku tu kan. Banyak lagi surat org asal tak bukak?? Aihhh.. mmg *%$$*$(#&(%)*$&#*&$(%% punye olang.Rumah aku atasssssssss sekali. Dlu rajin turun naik tangga sbb tu badan aii slim riverrr. Kekkeke! Sekarang nak naik tangga pon malas, mentang2 dh ade lif. Hiks!Aku membesar di flat ini, byk kenangan, susah senang di flat ni. Sekarang sewakan kat orang je. Tempat ni dah tak terurus, byk tikus, maintenain tak jaga. Aku tgk pon dh byk warga negara asing yg menyewa sini. Keselamatan pon tak terjamin. Eeii seram.


11 comments:

Y u Z z 9071 said...

area mana ni wawaa..

better tukar alamat cepat..surat sulit tu

neezareef said...

btl2 daif la wawa tpt surat tuuu

LifeSaver said...

kat mana tu?
mmg menyeramkan!

ira82 said...

jaga keselamatan diri 2 sama yea wawa...skang nie macam2 orang bernafsu iblis..

Rashid said...

ishh semua ada astro tapi ..

Wawa_Nadwa said...

Y u Z z 9071 :

umah lama wawa kak.
tu la nk tukar alamat tak tukar2 pon.
hmm..

Wawa_Nadwa said...

neezareef:

xde pengurusan yg nk bertanggungjawab nak buat camner.

Wawa_Nadwa said...

LifeSaver :

umah lama.
dlu tempat ni tak camni.
sejak pindah tu tak terjaga dah.
teruk sgt2!!

Wawa_Nadwa said...

ira82 :

tu la kak.
mane2 je sume ade.
kena la berhati2..

Wawa_Nadwa said...

Rashid :

takat astro tu ape la sgt..

nesloais said...

aii cik wawa..
tukar le alamat surat menyurat tu..
kang pakwe myammar bukak kang surat awak tu.. terus angau..

muehehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998