Tuesday, May 19, 2009

Stiker RedMummy.Com

Akhirnya sampai jgk stiker yg ku tempah haritu. Mula risau jgk, aku bagi alamat ofis pastu bagi nama samaran "WawaNadwa". Korang ingat buleh sampai ke kat tangan aku kalau boh nama gitu, mampuihhh org tak kenal. Hee! Cepat2 email kak ayu soh tukar nama aku takot tak sampai plak stiker redmummy ni kan.Yes! Ai read redmummy.com
Masuk ofis, online terus terjah blog kak red dlu. Baca ape yg patut, skrng ni entry make up sesajerrrrr. Sampai aku dah khatam la bab make up ni. Hiks!
Short note dari kak red. Tulih tangan koo.
Agaknye aku nye note ni yg kebape kak red tulih. =PMuncung kak red tak agak2. Hiks!
Ni gambo lama mase potluck kak red tahun lepas kot. Bile la kak red nk buat gathering lagi ekk.. =P

32 comments:

ChiLaBaey's said...

Wah... wawa... saya nak juga... nak beli 5 sekali gus.... nak bagi kawan2 blogger... buleh?

ChiLaBaey's said...
This comment has been removed by the author.
ChiLaBaey's said...

Jigsaw ohh.... Jigsaw.... dah siap dah... Hehehehe... akhirnya malam tadi.... :)

Maswani said...

cunnya sticker tu..nk satu leh? hehe..

haya_yaya said...

hoiyehhh...hoiyeggg...sommasob Wa..

momguess said...

wawa...
akk punye blom spai lagik
huhhu
aku rasa kan
sure GBM atar g U.S dulu
pastu nnt sticker tu geng ngn H1N1
huhuhuhu

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

owh kena tanye org kuat red mummy.
sy taktau pape.
=P

ChiLaBaey's said...

Takdelah saje je, wah nak tampal kat cermin keretalah tu... nanti suruh redmummy buat 'spot and win' bagi mereka yang ada sticker tu.... mesti ramai yang nak lepas tu.... cadangkan pada redmummy... :p

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

dh siap ek.
buat la entry tu.
nk tgk.
maceh la sbb siapkan jgk.
ssh2 je.
=P

Wawa_Nadwa said...

Maswani :

wawa pon ade satu je
=P

Wawa_Nadwa said...

haya_yaya :

akk dh dpt awl dh kan.
=P

Wawa_Nadwa said...

momguess :

wawa br smpai jgk ni.
sok lusa tulat smpai la tu stiker akk.
heheheh!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

a'ah kan.
bgus2.
mane tau wawa menang nnti.
ehhee
=P

Lifesaver said...

rasa mcm penah tgk la kak red ni...ada kuar tv kan?

khaLifah feDi said...

wah dh mem tampal2 sticker nie adeh ade lebey tak!!!

ChiLaBaey's said...

Ye betul.. minta2 kalau ada, wawa boleh menang... kongsi dengan saya... kalau dapat kereta, kita bahagi 2... saya nak part enjin je... muntut part awak ok.... hehehe... jangan marah ye... :p

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

kak red ni bkn takat masuk tv, dlm paper magazine sume dh masuk.
bloggers glamer koo.
=P

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

wawa de satu je kf.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hehehe.
klu menang kete wawa kasi pegang n tgk je.
=P

berangan je nk menang kete.
hahahhaa.

ChiLaBaey's said...

Oowwwhhh.... kedekut ye.... tulah sebab kita tak dapat tu... baru angan2 dah kudukut.... hehehe.... pegang dan tengok pun jadilah... apa nak buat... :( malam create entry baru untuk awak... Insya-allah esok dah publish khas untuk mu.... cewah.... :p

Shahrul Azry said...

nasib babik bukan stiker red devil! :P

zamdotcom said...

wawa order satu je ke? ada order utk sy sekali??


p/s: nk buat stiker sendiri gak lah

ciK LyndaWawa igUana said...

wa...
org nak jugak....

atty's said...

wah dah sampai stikernya..ye wa..

bila lah red nak buat gthering lg ye

Redmummy said...

lap u wawa :)

jaga memolek
ada contest nanti

itu gambo potluck lama tuh
gemuk nya akakkkkkkkk!

Diana-k said...

oo yea..ooo yea..

dah sampaii..

dah tampall lommm????

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

ahhaa.
tu la baru berangan dh kedekut. sbb tu la kite tak dpt ape2.
hiks!

wokeh.
wawa t'gu entry tu yeah/
=P

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry:

red devil tu ko punye.
=P

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom :

lupe la nk order tuk awk skli.
lenkali ckp la awl2 eyh.
wawa order kan sploh tuk awk.
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's :

dh smpai dh kak.
akk dh spt blom?

a'ah la kan.
bile nk wat lagik cm harituh.
nnti klu kite jmpe bleh gambo sakan.
=P

Wawa_Nadwa said...

Redmummy:

lap u too kak.
=)

owh ade contest ek.
baik aku ku jaga baik2.
hiks!

tem0k pun comey ape.
hee.
=P

Wawa_Nadwa said...

Diana-k :

ade entry tampal menampal nnti sebagai bukti.
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998