Wednesday, May 20, 2009

Lari dalam plastik..

Selalu kite dengar permainan yang masih glamer hingga sekarang, lari dalam guni kan. Tapi yang ni lain dari yang lain, lari dalam plastik. Aiyoo.. mcm2.. hiks!Belum mula lagi plastik tu dah koyakkk. Yela kan yg main tu bkn nye bdk kecik, masing2 dah besoo panjang mau nye tak koyak. hiks!Tempat keje mama ade hari ape ntah lupe dah. Lagipon cite ni pon dah basi tapi aku nak cite gak.

Bukan main suke lagi adam n adik aku ni mandi. Si adam ni nak ikut adik aku ni berenang, konon2 mcm tau je kan. Terkejut aku tertibe dia terkapai2 dalam air tu, sib baik aku ade kt situ. Walaupon air tu cetek bdk kecik pon buleh lemas kan. Huiii.. cepat2 aku tarikkk n bawak kuar. Sib baik tak pape... Tgk sebelah mata tu ade luka ckit sbb terkena batu tepi po0l tuh.
Aiii.. adam2.. buat akk cuak je tau. Kalau aku tak dpt capai dia, mau aku terjun dalam kolam cetek tuh selamatkan, dah la tak bwk baju . Sia-sia je.. hiks!
Yang adik ni selagi org tak panggil naik, jgn harap la dia nak naik. Sampai legam aku tgk bdk nih..Dari puk0l 10 sampaiiii la kol 3 baru naik koo.. Maklumla peghakk jarang mandi kolam. hehehe!
Aku hanya tgk dari jauh je. Nak pi sane.. huiii. Panas beb.. Matahari tu memcucuk2 kulit, nnti aii itam. hehehehhee! Padahal mmg dh semulajadi itam pon.. =PTudung jadi camtu sebab d0k bwk kipasssss.. Hehehe! Org sume pi sane tgk game aku dok je sini sbb maleh nak bangun. Muntut ni berat sgt. Aku pecah perot dok tgk bdk2 tu lari dalam plastik tu, dan yang pasti semua plastik koyak.. Bugh0kkk btoi ghupenya.. =P

5 comments:

neezareef said...

adeh..lari dlm pastik itam...wakakaka..

Anonymous said...

hohoho
aper kata kat PD nnt
sugest kan kat wanie buat game cam gini???
tapi wawa
kena buat demo 1st
amacam????
-momguess-
(maleh nak sign in)

Lifesaver said...

tu la..terfikir jgk mesti plastik tu koyak b4 diaorg lari..hehe

khaLifah feDi said...

emm dh mcm ape dh!!!

MamaSofif said...

family day tu kat mane? tak gerek ar dok jek...takut beno kulti dia bertuko kaler..kihkihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998