Wednesday, May 6, 2009

Kursus Pelupusan Rekod dan Fail Tidak Aktif

Memandangkan aku akan pergi kursus pelupusan tu harini, balik je dari kursus ni jumaat ni, sume fail yg melambak2 tu aku akan lupuskan. Senang cite. Takyah fail byk2, nk muntah aku tgk fail2 tuh. Hahahhahha!

Kursus ni pon ade. Haaiiii.. ikut saje la labuuuuu..

Sepeninggalan aku gi kursus ni korang jgn la bosan ek dtg blog aku ni. Dtg la salu tau. Komen sekali yerrr. Syg korang!!! Hehehe.
Bodekk ni weyhhhh! =P

Gambo aku tuk korang mengubat R.I.N.D.U..
(+_+)

17 comments:

khaLifah feDi said...

hehehe..wawa miss aq wey!!!

emm lame ke ko kursus nie?

ok akn dtg sllu..ea!!!

PakciQue said...

Lupus rekod dan fail takpe..jgn lupus blog sudah..

adenium said...

wawa...jom kita lupuskan semua fail....hehehehe...so kita dah takde keje kan...

nURmALa mAZLan said...

oo..
bagus la kursus tu..nanti boleh share kat sini wawa

LifeSaver said...

kursus ada ole2??beli ole2??hehe

Ceera said...

lepas rindu akak dik, hiks..

eRRuL "BuLaNsYnDrOM" said...

rindu weh! haha

Shahrul Azry said...

bakar dalam tong besi suda!
abis cite ;)

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

mesti la sbb kf kan mengomen tegar kt sini.
klu takde mesti tingat je.
hahaha!

Wawa_Nadwa said...

PakciQue :

owh tu tidakkk.
=P

Wawa_Nadwa said...

adenium :

jom lupus sume fail.
takyah ngadap byk2 fail dh.
=P

Wawa_Nadwa said...

nURmALa mAZLan:

yela kak.
sbb mmg kite kena keje ngn fail kan.
nak taknak mmg kena buat ni.

Wawa_Nadwa said...

LifeSaver :

ala..
bkn juh no pun kursus nye.
KL je ape ade.hahhaha.=P

Wawa_Nadwa said...

Ceera :

kak perli ke ape nih.
kekkeke!

Wawa_Nadwa said...

eRRuL "BuLaNsYnDrOM":

cis!
buwekkkkkk!
=P

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry :

meh cini aku bako ko.
hahhahah!

ChiLaBaey's said...

Wah pengubat rrindu ye.... Tapi gambar tu jauhlah dari pandangan mata..... kurang sikit melepas rindu... cewah.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998