Tuesday, May 5, 2009

Kursus la pul0kk!~

Penat gi seminar tak hilang lagi, aku kena pegi kursus la pul0k. Hiks!
6hb sehingga 8 hb Mei 2009.
Sib baik tempat kursus tu area KL jgk, kalau takk masakkk aku..
Tapi tak nginap sane kot sbb hotel pon 2 star je.
Balik tdo umah sudaaa..
Wakakakkakaa!

Byk mende nk update, taktau nk mula dr mane.
Heee!~

13 comments:

JASA said...

selamat berkursus

khaLifah feDi said...

kursus kawen ker?



hahahah..........:)

nURmALa mAZLan said...

kursus nak naik pangkat ke ape nih?

LifeSaver said...

byk kursus.....kursus kwin bila?hehe

Wawa_Nadwa said...

JASA :

terima kasih.
=P

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

kursus kawen takdak.
=P

Wawa_Nadwa said...

nURmALa mAZLan :'

takde naik pangkat pon kak.
kursus fail jgk.
naik muntah tgk fail nih.
hehehe.
=P

Wawa_Nadwa said...

LifeSaver :

kursus kawen coming soon.
hahahhaha!
=P

khaLifah feDi said...

law ade kursus kawen hi3 sms aq ea!!!




lalala.:)


*sila amik garpu cpt...

PakciQue said...

Sekali baca..ingatkan kurus..Cheh..

Shahrul Azry said...

mulakan dengan bismillah! ;)

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

hehee.
nnti kursus tu wawa smsm kamu ek.
=P

Wawa_Nadwa said...

PakciQue :

ceh!
kurus plak dia.hahhaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998