Friday, May 22, 2009

Kurniakan aku anugerah itu..

Thanks to Kak Ira kerana sudi bagi award ni kat wawa dengan bait2 ayat yang sgt indah dan mendalam utk dikongsikan bersama. =)

"Ya Rabbul Izzati, jadikan diriku ini, jadikan tiap tutur kataku, jadikan tiap gerak laku ku, jadikan tiap lantunan gemersik bacaan Al-Quran, jadikan apa saja yang aku lakukan, bisa mencairkan hati yang keras kepada-Mu, bisa mempamerkan keindahan Islam-Mu, bisa membuat orang jatuh cinta terhadap-Mu, kurniakan aku anugerah itu.. Selama ini.. ku tercari-cari.. teman yang sejati.. buat menemani.. perjuangan suci.. bersyukur kini.. padamu Ilahi.. teman yang ku cari.. selama ini.. telah ku temui..

Ikhlas dari ira82.blogspot.com a.k.a Mama Shaqeer

2 comments:

Anonymous said...

baiknya kak ira :)

ChiLaBaey's said...

Waahhh... dapat lagi award.... nasib baik award, kalau dapat piala mahu penuh rumah dan atas kabinet TV tu.... (kalau piala pusingan takpe, boleh rotate kat sesiapa...).... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998