Thursday, May 14, 2009

Kisah dalam hutan

Kalau agak2 korang tak nampak, klik je kt gambo tu eyh kasi beso skit. hiks!
=PAlololoo. cam comey je cara dia nyahut tuh. hee!

10 comments:

LifeSaver said...

hehe..comel...

Maswani said...

comel btoi..hehe..

PakciQue said...

Mana aja kamu dapat gambar ni..

nURmALa mAZLan said...

cam kenal jer email nih..hik hik

ChiLaBaey's said...

Hampeh betul lah binatang tu.... sebab tulah dalam Islam kita diharamkan untuk makan dan menyentuh binatang tu.... sebab dah tersurat tentang masalah yang akan kita hadapi bila kita pergunakannya juga.... Influenza.... Influenza.... takut juga sekarang sbb selalu ke hospital.... :(

khaLifah feDi said...

emm.........:)

SULTANdiblogBETA said...

aku ske part ni..

bi..babi..

cam sopan je die pggl H1N1 tu..

S h i n o said...

cik Bi tu mmg selalu bawak sial kan... hishhh

Shahrul Azry said...

pig!

zamdotcom said...

cik Bi oh cik B ^^


p/s: dh 2 org kena virus babi nih kat m'sia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998