Thursday, May 21, 2009

Kena cucuk lagi..

Seawal 7.30pagi lagi kaunter sudah pun buka, aku sampai amek no dan register ape yang patut trus ke bilik amek darah. Pastu staf tu kate GL aku dh expired. Takkan nak blk opis amek GL pastu dtg balik kan. Disebabkan minggu depan ade appointment dengan doc aku bwk GL yg baru je. Sib baikk laaa dorang kate ok, kalau tak nak buat appointment lain mau bulan 10 baru dpt.. =P
Aku rase aku org yg ke 14 kot kan.. =PTaktau nape kali ni amek darah sakit gilerrrrrrrrr.. Sebelum ni takde la sakit camni, tau2 dah settle je kan. Kali ni sakit semacam je.. Staf tu ckp "tahan ckit eyh.. Sakit ckit ni..Secara spontan aku bleh ckp aduhh.. sakit nyerr..!! "Ni kena amek lagi sekali ni sbb takde darah.." Hahhhhhh??!!!! "eyh tak la sy gurau je.. "
Gurau pala h0tak mu.. Aku ngh sakit ni.. Keluar je dari bilik tu, tertibe rase nak nangis je.. =(
Aiiii.. takkan marah/balas dendam kt aku kot psl entry spital gomen hari tuh. Kekkekeke! Mase nak balik, nk drive gi ofis tangan ni sakitt n lenguh2. Dh la stereng aku ni berat, dh mcm bwk lori plak.. hiks!

haa. bab ni aku puji tak sampai satu jam settle semua. Takde la buang masa aku, dan buleh masuk opis blk. =)


15 comments:

ku tak sempurna said...

wooo..

bab ni aku surrender..
aku mmg takut ngan sepital..
apatah lg nak amik darah
.
.
.
.
.
.
larikkkkkkssss

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna :

woo woo..
aku bab darah ni mmg ketaQ skit..
buleh pitam.
hiks!

Lifesaver said...

amik darah utk pe?

ZaHiRaH said...

asal amik darah?mengandung ke kak? ahak mau kene tempeleng ngan kak wawa tnye soklan gini.hahaha

neezareef said...

alololo...
amek darah takut ya
sok pegnenn amek darah lg byk tau..
ayokkk

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

check tuk virus baru2 ni tuh.
hiks!
takde la gurau je.
=P

Wawa_Nadwa said...

ZaHiRaH :

awakakkaa,.
ko ni dik soalan.
tak agak2..
=P

Wawa_Nadwa said...

neezareef :

auww.
tak0tnye.
=P

khaLifah feDi said...

eh makwe knp mu pi amek check darah?

n lagi satu GL tue aper?

emm kacian makwe sakit tgn ea..!!!
ok take care ea drive kete tue..

ok suuuuuuda...bye2


~Assalamualaikum~

Maswani said...

huhu takut ye.. nti peknen lg la setiap bln kne g klinik tau.. cucuk2 byk lg.. tgguuuuu...

StingRay said...

diorang patut interview nyamuk lah aku rasa....


nyamuk amik darah rilek je..tak sakit...siap gatal-gatal lagi......


nak lagi rare suruh diorang interview lintah....

Shahrul Azry said...

cucuk rubella ke?? :P

ChiLaBaey's said...

Hai wawa.... buat medical check up untuk ibu mengandung ke? Saje gurau2... jgn marah2... :)

nesloais said...

saya takot jarummmmmm... skian dimaklommmm..

zamdotcom said...

owh..wawa sangat hebat berani tol..
sy kalo nak suruh doktor amik darah mesti kena doktor yg kiut miut je..hahaha baru la boleh buat-buat muka berani gitu


p/s: tak takut ngan doktor lawa ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998