Tuesday, May 5, 2009

Kecut Perut

Sabtu lepas ade jemputan kawin staf utm kt Muar. Dah plan lame nk pergi dengan bdk2 makmal psl kenduri kawin ni. Disebabkan transpot disediakan, aku ikut aje lar. Aku, zura dan zira naik dengan si Amin. Sebelum gerak tu aku siap pesan "Min, ingat aku kt belakang ni.." Hehehhehe!
Mase mula2 tu kira sopan santun je dia drive, tapiiiiiii bile dah sampai highway tu tertibe si Amin ni bagai kena rasuk set0nnnn. Bapakkkk nye lajuuu kooo.. Kalau laju aku tak kisah sgt tapi dia main cucuk2 ngn kete depan tak menjerit-jerit koo kt belakang tu kan.

Si zura siap pesan.. "Wa.. mengucap awal2.." hahahahhaha.. Senyum tuk cover rase takut tuuu.. Berlakon je niii.. =PSib baik aku dok belakang, zura dok depan tu yg lebih terasa kejutan diaaaa.. Aku ngn zira kt belakang ni pon tak senang duduk.. =P

Walaupon kiteorg jerit bagai nak rakkkk sekali pon, si Amin ni buat kiteorg ni tak wujud je. Buat dengar tak dengar jeeee.. Lagi kiteorg jerit, lagi laju dia bwk... Rase nak luku je pala dia, tapi kang dia tinggalkan aku tepi jalan nnti sape ssh?? Aku jgk kan, maklumla kite ni menumpang. hiks!Yang tak agak2 si Amin ni buleh plak potong bas antara basss, potong lorii.. Ko tau bassssssss, loriiii!!!!!!!!!!!! Dah dekatttt betul2 dengan muntut lori tu baru dia elak. Aduhaiii.. rase nak tempelenggg je tau.. Amin ni kan ter0kkkkkk tauuuuuuuuuu...Dalam hati ni "bile la nak sampai niiii.."
"Jauh lagi kee niii..."Mase dh sampai kenduri tu dah lega la ckit, tapi bile balik KL ingat dia bwk ingat slow?? Laju jgkkkk.. Sabau je la nk buwek camno kate menumpang. Bile smpai je utm terus "Alhamdulilahh.. smpai jgk akhirnya.." Hehehhehe!

Terkejut dengan si Amin ni tak abes lagi, nak balik ke umah plak ade excident depan mata. Mengiggil2 kaki ni nak drive, dah mcm kena pakinson dh taw. Shian aku, sib baik tak demam terkejut. =P

20 comments:

LifeSaver said...

ish2...leh mati terkejut..bukan mati accident..haha

momguess said...

hohoho
sian ko dikkkk
leku jer kepala amin tu

Y u Z z 9071 said...

kena speed trap nanti sama sama bayar saman..hehe

khaLifah feDi said...

emm cuba wawa..naek kete sambil pejam mata...mesti x takut hi3..

atty's said...

jgn sampai surat saman udah..heheheh

SiS-lin said...

laju le best..sis klu bwk suke laju2..klu x ngantuk...hehehe

haN@ said...

nie tol2 drift
ahaks
dasyat tol

S h i n o said...

seat bucket yang tak tahan tu.. :D

*ayu* said...

hadoih.. akak yg baca ni pun kecut perut wawa ooii.. :P

haya_yaya said...

ihh...bahaya la..bwk nyawa orang tau tak...mane dak amin tu..?meh cni..amboooiii....biaseeeeeee lagi tuuuuuu...

Wawa_Nadwa said...

LifeSaver :

hahhaa.
tau tak pe.
buleh kencin manis aku dibuatnye.
=P

Wawa_Nadwa said...

momguess :

tu la kak.
ingat nk luku takot dia tinggalkan tepi jalan plak.
hiks!

Wawa_Nadwa said...

Y u Z z 9071 :

dh bgtau dia siap2.
klu kena bayo saman jgn tuntut kt kiteorg.
hahahha!

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

takleh pejam aar kf.
hahaha.
tak tenteram je hati ni.
=P

Wawa_Nadwa said...

atty's :

bior dia bayo.
=P

Wawa_Nadwa said...

SiS-lin :

wawa pon ske bwk laju jgk gak.
tp laju ni kira membunuh punye.
wakakkak!

Wawa_Nadwa said...

haN@ :

dasyat ko.
rs tak terkencin2.
hehhee.

Wawa_Nadwa said...

S h i n o :

ape tuh??

Wawa_Nadwa said...

*ayu* :

tu la blom akk yg ade dlm tu.
hahhaha!

Wawa_Nadwa said...

haya_yaya:

kak, gi tempeleng kan tuk sy kak.
hahahha!
nk buat takot...
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998