Saturday, May 23, 2009

Happy Birthday Nyanyah!!

Korangg!! Jom nyanyi ramai-ramai utk nyanyah..
Harini ulang tahun kelahiran adik perempuan aku, korang takyah bagi ape pon, mai nyanyikan beramai-ramai utk dia ekk. hehhehe!

Happy Birthday to u..
Happy Birthday to u..
Happy Birthday to Syaidatie Nurdilla..
Happy Birthday to u..
Nyanyah (panggilan keluarga utk dia), akk doakan semoga nyanyah dipanjangkan umo, dimurahkan rezki, dikurniakan kesihatan yg baik, berjaya didunia & diakhirat dan tabah menghadapi liku-liku hidup ni yang penuh dugaan dan cabaran. Amin.
Akk tak sempat nak belikan ape2 hadiah utk ko.. Maklum la gaji pon 25hb, so tunggu je la hadiah isnin je ekk. Hehhehe!


Rase nak belikan dia baju je, takde la nanti kalau nak kuar pinjam baju aku. hehehhe! =P

Sape2 yang lahir pada hari ni 23hb Mei, aku ucapkan happy birthday la ekk. Semoga korang happy selalu.
Selamat berhujung minggu.

Tata titi tutu!!

27 comments:

Lifesaver said...

oh...birthday saya akan datang..harap maklom..hehehe

Rashid said...

dik.. happy birthday. moga sihat.. dimurahkan rezeki..

S h i n o said...

pic adik u ke ni..?
macam sama je.. :)
wawahh sama kiut..sama lawa..

Railey said...

Owh My Kakak In Law...

*Senyum...

*ayu* said...

happy birthday to ur sis, wawa! may Allah bless her not only on her day, but all the year through...

khaLifah feDi said...

wah cyg dye kat adik ekk!!!

ok slmt hari lahir utk adik makwe ok!!

Wawa_Nadwa said...

Lifesaver :

owh yeke.
baikkk!!~
=P

Wawa_Nadwa said...

Rashid :

terima kasih cikgu!!
=P

Wawa_Nadwa said...

S h i n o :

yup.
pic adik wawa la.
xkan nk boh pic adik jiran plak.
hehehe!

maceh!
=P

Wawa_Nadwa said...

Railey :

huii.
perasan.
=P

Wawa_Nadwa said...

*ayu* :

Amin.
maceh kak.
=)

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

mesti la syg adek.
sape yg tak syg adek weyh.
hiks!
=P

eRRuL "BuLaNsYnDrOM" said...

epy birthday to nyanyah!

ku tak sempurna said...

panjang umurnya.. panjang umurnya.. panjang umurnya serta mulia... serta mu.... li... ya...


nyanyah??
alamak ... mengingatkan aku kepada seorg nenek tu.. nama dia pun nyanyah..
hik hik hik... jgn marah eh nyanyah.. birthday girl tak elok marah !!

suruh kakak ko ni beli barang mahal2 skit.. jgn nak kedekut!!
sekali setahun maaa...





psstt... kongsi2 baju tu biasa la...
aku selalu buat camtu ngan adik aku... hikkksss

Wawa_Nadwa said...

eRRuL "BuLaNsYnDrOM" :

tenkiu errul.
=)

Wawa_Nadwa said...

ku tak sempurna :

maceh!

amboiiii..
nak yg mahal2 aje.
baju akk dia pon murah2 nak lebih2 plak.
hahahhaa!

tu biase la adik badik.
lagi2 same saiz.
=P

Mama Azlina said...

hapi birthday nyanyah..
mama nak nyanyi lagu nie..
allah..selamatkan kamu..
alah selamatkan kamu..
allah selamatkan cik nyanyah...
allah selamatkan kamu..hooray!! semoga panjang umur..n kakak wawa beli baju dan kasut sekali..then kak wawa boleh la pinjam..hehehheh

Anonymous said...

hepy besday to adik wawa yer..brape umo adik tu wa.

Ma_sue

Shahrul Azry said...

owh hepi besday nyah!
auuww~ :P

ChiLaBaey's said...

Ni adik hang ka....??? Lawa hang lagi dari adik hang.... cumel.... cute.... pandai bergaya.... terpelajar... hehehe..... :) senyum selalu macam selalu....

Lupa pulak nak wish.... Hepy besday to nyah.... moga dapat lawan ke..cute..an kakak kamu.... :)

Wawa_Nadwa said...

Mama Azlina:

time kacih mama.
ye betoll.
lagipon same saiz.
bleh pinjam gak.
hehehe!

Wawa_Nadwa said...

Ma_sue:

thanks!
yg ke 21.
=P

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry :

hahaha.
cis!
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

yeke!!
semua yg anda sebut tadi betul kecuali terpelajar.
hahahha!
itu bkn sy.
=P

dia tentu jeles dgr yg ni.
hiks!

ChiLaBaey's said...

Sapa kata awak tak terpelajar.... kalau tak belajo, tak masuk kerja goverment tau... bukan senang nak masuk sekarang.... nanti kita sambung belajo ye... sama2 satu universiti ok.... padulik orang kata nanti.... :)

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

alhamdulilah.
mungkin ni sume rezki yg Allah berikan.

ok insyaAllah.
kite buleh masuk universiti same2 dalam bidang masakan ok.
hiks!
=P

ChiLaBaey's said...

Wawa_Nadwa.... mana tahu saya minat bidang yang sama ni.... yelah kalau dah suka makan mestilah ke jurusan makanan juga ye tak..?? Saya bahagian pastri... wawa masuk bahagian lauk kampung (ikan masak taucu).... ok.... saya setuju, wawa macamana? Oklah tuh.... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998