Thursday, May 28, 2009

Exam paper II

aku ade exam paper II pagi ni.
Tak dapek la nak update.
Doakan aku buleh jawab ek.
heheheh!

Ade tempek gambo aku kalau2 korang rindu ke, tgk je la erkk. Jgn curik plak, tgk je. hahahha!

tatta..
titii..
tutuuu!!


8 comments:

Lifesaver said...

Good luck!

khaLifah feDi said...

emm ok gud luck makwe!!!!!


* jgn risao..mem tembak2 aje hee~

nURmALa mAZLan said...

oit dik...nak amik exam ke aper nih?? sempat posing eh..pape pon, good luck okeh

ku tak sempurna said...

good luck weiiyyhhh

neezareef said...

good luck

ChiLaBaey's said...

Good luck for your exam.... Doa2 blogger semua akan mendapat keberkatan di dalam exam nanti... Semoga dapat menjawab soalan dan terangkanlah hati si Wawa ni... Ya-Allah.... :) Try your best ye....

zamdotcom said...

sesungguhnya diri ini sentiasa mendoakan kejayaan dirimu itu ^^ hehe..


p/s: guna dadu tak leh ke?

Lionel Azry said...

oke goat luck! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998