Monday, May 25, 2009

Bertemu lagi blogger dari labuan.. =)

Hari jumaat lepas, si aryana ni sms bgtau dia ade kat KL. Bulan dua lepas penah sekali kiteorg jumpe, kali ni jumpe lagi. Beria-ria si aryana ni ajak jumpe, yela bkn selalu dapat turun KL kan. Dia ade kursus kat PNM so kiteorg deal jumpe kt KLCC je. Senang je kan, kang ajak jumpe tempat lain mau sesat kebarat. hiks! =P

Seperti sedia maklum, korang tau je la KLCC kan. Fo0d court mmg full dan sesakk wooo. Last ajak dorang pi makan A&W, sebenarnye full gak tapi pandai2 la korang kan. Ade yg dah bangun je, cepat2 cop tempat, kalau tak smpai besok tak dapat. =PMacam biase kak nurul temankan. huhuhu!! tapi sayangnye kak nurul tak mkn plak A&W ni.. alaaahaiii.. Nape tak ckp awal2 kan, dia kate dia ikut je tapi tak mkn pon..
Cube teka siapa?? hehhee!
Yerr betoii.. Sudah semestinya cik zira ye. Sampai aryana ni dah kenal kak nurul n zira sebab dorang mmg dah salu masuk blog aku ni. hehehhe! Ade ke patut si aryana kate zira ni adik aku. Elloww.. hahhaa!Taraa!! Ini Cik Aryana. Kenapa kamu pandang sane yer. Ade pape yg tak kena ke?? hehhee!
Cantek woooo.. Dh berpunya ka belum?? =PMasing2 tayang cincin. Ye ye sy tau sy takde cincin. Hiks!ok. Cam biase la. takyah la nak bgtau lagikan. Kalau dh blogger tu mesti bergambo sakan dlu. Wat kenangan. Kiteorg kenal pun melalui blog ini saje. Tak sangka dalam ni pun kite buleh dapat ramai kawan, ade yg dekat, yg jauh pun ade. beshhh! =PDia suke noo amek gambo atas. Layan je la. hiks!Girls talk!!
Gosipp la tuh.. huhuhu!
Mak aihhh.. gelak tak agak2. hehehe!
Last sebelum pulang, aryana kena balik sbb kursus belum abes lagi. Takpe janji sudah jumpe, lenkali kalau dtg KL bgtau awaiii la skittt tauu.. Bleh shopping same-same. Sib baik ari jumaat tu gaji tak kuar lagi kalau takkkkk, mesti lambat ckitt si aryana ni blik. =P
Aryana sudah pulang ke labuan, rasenye hari ahad, semalam la kan.
Tataa!! Take care yeah.. =)
Owh.. tak sabo rasenye mau shopping baju tuk birthday party kak wanie nnti. Biru putih tema nye.. Huiii.. Pening nak carik baju, kalau nak mende tu mmg salu tak jumpe. Kalau tak carik, ade plak depan mata. hiks!

25 comments:

Cik Wanie said...

wah wah wah,
bila mau plak jumpa ngn "blogger dari kedah"
huk huk huk huk,
rindoo sama kamoo lor,
hurm....

x carik lagi baju,
hurm,
cepatan sih!!!!!!
nanti terlupa plak,
hik hik hik hik..

yang penting biru + putih

Wawa_Nadwa said...

Cik Wanie :

blogger dar AS akan ku jumpe tak lama lagi.
tunggguuuuu..
hahhaa!

rindu sama kamo jgk.

ala kak..
tak sempat la mau shopping.
huhuuhuh.
=P

khaLifah feDi said...

emm......bile plak mo jumpe kf nie?

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi :

meh turun KL.
=P

~Aryana Edrena~ said...

oOOOOO..Dah Update rupenye..hehehe Thanks sudi btemu ngn aryana Muah!! cayang wawa!!....

ChiLaBaey's said...

Saya pun nak juga jumpa... tapi sekali dgn blogger lainlah... nanti tergosiplah pulok.... :)

nURmALa mAZLan said...

sampai ke labuan kau dik??

Wawa_Nadwa said...

~Aryana Edrena~ :

dh update dh.
rs tak sabo nk kurkan entry nih.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

klu ade rezki nnti buat la gathering tuk blogger.
best!
=P

Wawa_Nadwa said...

nURmALa mAZLan:

aiyoo kak.
mane de gi labuan.
org labuan trun Kl loh.
=P

ChiLaBaey's said...

Wokeylah saya tunggu sampai biler2... janji ada perjumpaan.... Mesti seronok giler, macam blogger2 lain.... tunggu...... :)

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

yerr.
mesti la seronok.
bergambo sakan la nnti.
awk tukang amek gambo.
kiteorg hanya posing je.
hehehhe!
=P

ChiLaBaey's said...

Wokey jadik.... nanti setiap gambo saya, saya crop masuk photoshop... tampal kat sebelah wawa... boleh?

Lifesaver said...

sukanye dia bergambar..hik3~

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's:

buleh.
buleh aje.
hahahha!
=P

Shahrul Azry said...

oke kirim salam kt aryana! :P
yeay!

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry :

insyaAllah.

atty's said...

wawa..bila lak mau bertemu blogger dr bangi nieh..

kojah said...

blogger labuan??leh la kenal2...nnti sy mau pegik labuan...huhu

eRRuL "BuLaNsYnDrOM" said...

wargh.. aryana comey!

Wawa_Nadwa said...

atty's:

bangi???!!!!!!!
jauh nye kak.
hehhee!

insyaAllah klu de rezki kite jumpe ek.
=P

Wawa_Nadwa said...

kojah :

haaaa.
baik kenal ngn aryana ni.
nnti smpai sane senang dh ade kwn.
=P

Wawa_Nadwa said...

eRRuL "BuLaNsYnDrOM":

yeah!
dia mmg comel.
rs mau tubit2 je pipi dia.
=P

Kasawari said...

bila pulak nak jumpa Kasawari ek.. he he..

Kasawari said...

jalan2 sat sini :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998