Monday, May 11, 2009

Amazing Blog

Tag ke award ni pon taktau la.
Layan je laa.. =)

1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda..

Daripada Zamdotcom.
2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini..
- Pengulas tegar di blog ini
- seorang jejaka
- Kawan kepada along (sepupu aku tu)
- seorang photographer
- yg paling menarik aku tak penah melihat wajahnye terpapang di blog dia. hehehe! menarik kan kan kan.. =P

3. setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya
- aku seorang yang kuat tersentap..
- kuat berkerja dan tak suke bercakap ketika buat kerja
- suke main boling (huii dh lama tak main boling, takde geng laa)
- Suke ketawa.. =P
- aku dilahirkan di HKL dan dibesarkan di ampang..
- mudah mengalirkan air mata..
- amat tegas lebih2 lagi dengan adik-adik
- suke masakan asam pedas dan ayam masak kicap
- sgt sukakan kanak-kanak
- amat pemalu jika tak kenal org, bile dh kenal hilang rase malu tuh. hahahha!


4. anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka
- LifeSaver - seorang wanita. hehehhe!
- Errul - Seorang lelaki. hahhaha!
- Effa - gadis yg sgt comeL. Muke mcm pelakon korea je. =P
- LyndaWawa - nama kami adalah sama.
- Shahrul Azry - jejaka yg ceria seceria blog nyer. kekek!
- Cikgu rashid - cikgu yg sgt garang.. huii tak0t!
- Khalifah Fedi - Blogger yg sgt peramah dan peminat tempe. hiks!
- Momguess - ibu yg garang. opsss! =P
- Honeysour - bakal pengantin..
- Ku tak sempurna - blog dia sgt sempurna.. Meriah!

Sila la amek award ini yerr. Jgn malu, jgn segan k.
=P

22 comments:

joegrimjow said...

sengeh je la yek klu dpt

ChiLaBaey's said...

Wahhh... Wawa_Nadwa.... blog awak dapat award lagi.... Award2 juga ye tak, tapi mesti ada benda nak dilangsaikan (tag)... macam tak ikhlas je bagi.... hehehe.... :) Tahniah2 diucapkan.... Hoye... hoye....

LifeSaver said...

tq miss wawa!!berkobar2 nak wat ni..hehehe

zamdotcom said...

terima kasih sbb sudi jawab juge tag nih ^^

ermm mudah mengalirkan air mata kenapa? time kupas bawang ke..keh keh


p/s: sama2 pemalu..ada jodoh..haha

khaLifah feDi said...

ok tq.........emm...:)

Shahrul Azry said...

he3 mmg ceria ;)

3.F.F.4 said...

wahaha..effa is it me?
ke slh org erk (pasan)
tentiu sis wawa ;)

~Aryana Edrena~ said...

Morng yang!! Miss u .....
aryana baik2 ajo....wawa lak???

Wawa_Nadwa said...

joegrimjow:

mesti la sengih.
smpai ke tinge tau.
=P

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's :

hahhaa.
tau xpe.
ingat bg gitu ade plak tag.
=P

Wawa_Nadwa said...

LifeSaver :

excited nyerrr.
buat jgn tak buat.
=P

Wawa_Nadwa said...

zamdotcom :

sama-sama.

time kupas bawang lagi deras air mata ni.
hehehe!

pemalu jgk ke?
eeiii..
tak sesuai laki pemalu tau.
hahaha!

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

nape ni cam takde mood je??
hmm..

Wawa_Nadwa said...

Shahrul Azry :

ceria la sgt!

Wawa_Nadwa said...

3.F.F.4 :

ntah.
effa mane ntah nih yg mcm muke ala-ala korea.
hiks!

=P

Wawa_Nadwa said...

~Aryana Edrena~ :

wawa pon baik2 saje.
lama tak borak ngn ryan la.
=P

khaLifah feDi said...

emm xder mood..hahaha..


uiks dh dibuat ok..

smiles always ok!!!

Rashid said...

UISSS!!!!!!!! cikgu yang sangat garang? eee mandai je wawa ni.

Wawa..sayalah cikgu yang paling baik tau (perasan? takde..kisah benar ni)

ehemm cikgu yang paling cool.. Sebab tu ramai pelajar suka datang umah.. ops!! laki je tau. (datang je kena gotong royong. padan muka. sapa suruh datang..tapi masih tak serik. nak datang juga..)

Pelajar pompuan pun ada nak datang tapi saya siap bagi warning.. kalau nak datang..datang ramai-ramai & kalau boleh ari raya je. hehe

Rashid said...

ooo mudah mengalirkan air mata?.. ermm tak sangka. Manjalara juga wawa ni.

Wawa.. sama kita. sukakan kanak-kanak ribena..

Wawa_Nadwa said...

khaLifah feDi:

maceh sbb sudi buat.
=P

Wawa_Nadwa said...

Rashid :

ye sy tau.
cikgu mmg cikgu yg baik.
sbb tu cikgu adalah cikgu kegemaran sy dulu2.
hehehe.

owhhhhh..
cikgu ske dera anak murid ye.
pandai soh dtg umah kemaskan umah

ciK LyndaWawa igUana said...

yeah..nanti sy wat jugak yer..
tq....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998